Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017

Η καλύτερη επιβράβευση το μετάλλιο του Χρ. Σκαλκώτου

Η καλύτερη επιβράβευση ήταν για τους αθλητές που τερμάτισαν τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων των 30 χλμ. και τους υπόλοιπους αγώνες του διημέρου, το συλλεκτικό μετάλλιο που φέτος φιλοτέχνησε ο καταξιωμένος γλύπτης Χρήστος Σκαλκώτος.

Περισσότερα »
Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017

ΕΚΑΒ και Αστυνομία εγγυήθηκαν την ασφάλεια του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Σχεδόν το σύνολο της δύναμής του διέθεσε το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων για να καλύψει τον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, ενώ μεγάλη ήταν και η συνδρομή των υπόλοιπων αστυνομικών υπηρεσιών.

Περισσότερα »
Δευτέρα, 09 Οκτώβριος 2017

Ο Kiss FM φόρεσε τα αθλητικά του

Έναν νέο συνεργάτη απέκτησε από φέτος ο 11ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων. Ο Kiss FM 91.1 αναμετέδιδε ζωντανά όλα όσα συνέβαιναν το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας το studio του στην πλατεία Μαβίλη.

Περισσότερα »
Κυριακή, 08 Οκτώβριος 2017

Η Saucony στήριξε τον Γύρο Λίμνης, οι δρομείς γνώρισαν τα νέα της μοντέλα

Επίσημος υποστηρικτής του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων ήταν η εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony. Στο περίπτερό της στο Πάρκο Εθελοντών και Χορηγών στην πλατεία Μαβίλη, οι δρομείς και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν όλα  τα νέα μοντέλα της μεγάλης εταιρίας με παπούτσια υψηλής τεχνολογίας, αποκλειστικά για δρομείς.

Περισσότερα »
Κυριακή, 08 Οκτώβριος 2017

Το iRun έτρεξε στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

To iRun, το πρώτο ελληνικό free press περιοδικό για το τρέξιμο και όχι μόνο, δε θα ήταν δυνατόν να λείψει από τον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Κυριακή, 08 Οκτώβριος 2017

Επιλογές για ενέργεια από τα X-treme Stores

Αισθητή έκαναν την παρουσία τους τα X-treme Stores στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Η μεγαλύτερη αλυσίδα εξειδικευμένων fitness καταστημάτων στην Ελλάδα ήταν χορηγός αθλητικής τροφοδοσίας και ενέργειας του αγώνα, φροντίζοντας να εφοδιάζονται οι αθλητές με ό,τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσουν τον ρυθμό τους και να ολοκληρώσουν στον ταχύτερο δυνατόν χρόνο τα 30 χλμ. της παραλίμνιας διαδρομής.

Περισσότερα »
Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017

Ostracon και PHYSIO activ προσέφεραν υπηρεσίες αποθεραπείας στους δρομείς

Την υποστήριξη της αποθεραπείας των αθλητών στο διήμερο των αγώνων του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων ανέλαβε και φέτος η εταιρεία Ostracon, με την προσφορά εξοπλισμού και υπηρεσιών, σε συνεργασία με την ομάδα του Κέντρου Φυσικοθεραπείας PHYSIO activ.

Περισσότερα »
Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017

Το εντυπωσιακό Renault Megane οδήγησε τους δρομείς στον τερματισμό

Πέρυσι, η Renault με τη Ζύγουρας ΑΕ οδήγησαν τους αθλητές του Ioannina Lake Run στην πανέμορφη διαδρομή γύρω από τη λίμνη με το #KADJAR. Φέτος, προπομπός στους αγώνες των 30 και των 5 χλμ. ήταν το νέο Renault MEGANE, που οδήγησε τους αθλητές μέχρι τον τερματισμό.

Περισσότερα »
Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες του ΕΕΣ σήκωσαν το βάρος της υγειονομικής κάλυψης

Με μία πολυμελή ομάδα, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του παραρτήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σήκωσε και φέτος το κύριο βάρος της υγειονομικής κάλυψης του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017

Με νικητή τον Γιάννη Κρέκα ο 11ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Με δυνατό παλμό, υψηλές θερμοκρασίες και σχεδόν 1.100 αθλητές στην εκκίνηση, πραγματοποιήθηκε ο 11ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, που ανέδειξε ως πρώτο νικητή τον Γιάννη Κρέκα, στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας.

Περισσότερα »
Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017

Δυνατά μηνύματα από τους πραγματικούς αγωνιστές

Με μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε ο παραλίμνιος αγώνας 1.000 μέτρων για τα Άτομα με Αναπηρία, στο πλαίσιο του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που άνοιξε την αυλαία του αγωνιστικού τμήματος, το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017

Εντυπωσίασε (ξανά) το «Μαμά-Καρότσι»

Τερμάτισαν σε… τέσσερις τροχούς και μάλιστα χωρίς να κουραστούν καθόλου, οι μικροί μπόμπιρες, που συνόδευαν τις μαμάδες τους στον αγώνα «Μαμά-Καρότσι», τον πρωτότυπο αγώνα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που τείνει να γίνει και ένας από τους δημοφιλέστερους.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη, 06/09/2017. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν με τους ακόλουθους τρόπους: