Δυνατή ομάδα χορηγών και υποστηρικτών

Δυνατή ομάδα χορηγών και υποστηρικτών
Tuesday, 20 September 2016

Μια δυνατή ομάδα χορηγών και υποστηρικτών αποκτά ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, με μερικούς από αυτούς να είναι σταθερά στο πλευρό της διοργάνωσης και άλλους να προστίθενται κάθε χρόνο, εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη προβολή των αγώνων.

Μεγάλος χορηγός και αυτή τη χρονιά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, που έχει συνδεθεί πλέον με τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, φροντίζοντας παράλληλα και για μια μεγάλη καμπάνια προβολής στους τηλεοπτικούς σταθμούς και στα κοινωνικά δίκτυα. Επιπλέον, φρόντισε και να δροσίζει δρομείς με φυσικό μεταλλικό νερό και αναψυκτικά με κύριο συστατικό το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ σε όλους τους αγώνες, αλλά και στο pasta party και τη βραδιά γευσιγνωσίας.

Μία ακόμη παρουσία και για την ΙΚΕΑ, που ήταν μεταξύ των υποστηρικτών του 10ου Γύρου Λίμνης, συγκροτώντας την ΙΚΕΑ Running Team, με πολυπληθή συμμετοχή σε όλους τους αγώνες. Η ΙΚΕΑ είχε το δικό της περίπτερο στην πλατεία Μαβίλη προσφέροντας στιγμές διασκέδασης στα μικρά παιδιά, ενώ το παρών έδωσε και φέτος ο τηλεπαρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος, που έτρεξε και στον αγώνα των 5 χλμ.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της εταιρείας αθλητικών ειδών Under Armour, επίσης υποστηρικτή του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων. Με μία μεγάλη κινητή έκθεση γνώρισε τα προϊόντα της στο γιαννιώτικο κοινό, αλλά και στους δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ενώ φρόντισε να δώσει ξεχωριστό χρώμα στην εκκίνηση και στις απονομές με τις χορεύτριες Έλενα και Φένια Τσικιτίκου.

Σε ρόλο υποστηρικτή και η εταιρεία Wapp, που υποστηρίζει την ιστοσελίδα του Γύρου Λίμνης. Χάρη και στις εφαρμογές της εταιρείας χρονομέτρησης Mylaps, μέσα από το ioanninalakerun.gr δρομείς και θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθούν τα αποτελέσματα όλων των αγώνων σε πραγματικό χρόνο.
Επίσημος χορηγός μετακίνησης ήταν για δεύτερη χρονιά η RENAULT, όχημα της οποίας προπορευόταν του πρώτου αθλητή με ηλεκτρονικό χρονόμετρο στους αγώνες των 30 και των 5 χλμ., ενώ όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Μαβίλη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα μοντέλα της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας και να ενημερωθούν για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά από τους ανθρώπους της Α. ΖΥΓΟΥΡΑΣ ΑΕ, επίσημου αντιπροσώπου σε Γιάννενα και Αιτωλοακαρνανία.
Χορηγός του παραλίμνιου δρόμου «Μαμά-Καρότσι» ήταν φέτος η ΔΩΔΩΝΗ, που κλήρωσε και 25 δωροεπιταγές των 20 ευρώ στις συμμετέχουσες. Παράλληλα, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία διέθεσε μεγάλες ποσότητες κίτρινου τυριού, φέτας και βούτυρου για το pasta party και τη βραδιά γευσιγνωσίας.

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια των χορηγών τροφοδοσίας, με τα SEP Market Παπαδόπουλος να αναλαμβάνουν ένα μεγάλο κομμάτι της τροφοδοσίας των αθλητών, χορηγώντας  μια μεγάλη ποσότητα από  μπανάνες, οι οποίες διατέθηκαν στους σταθμούς τροφοδοσίας και στον τερματισμό. Επίσης, γιαννιώτικα μπακλαβαδάκια διέθεσε στη διοργάνωση η εταιρεία «Κολιονάσιος».

Χρώμα και λύσεις έδωσαν τα προϊόντα καθημερινής χρήσης OKI DOKI με τα πολύχρωμα κύπελλά τους και τις σακούλες απορριμμάτων τους, ενώ με το περίπτερό τους στην πλατεία Μαβίλη γνώρισαν τα προϊόντα τους σε δρομείς και θεατές των αγώνων.

Χάρη στη βοήθεια των χορηγών τροφοδοσίας οι δρομείς απόλαυσαν ένα πλούσιο και γευστικό Pasta Party το βράδυ του Σαββάτου. Οι άνθρωποι της Αίθουσας Δεξιώσεων «Καρβούνης» ετοίμασαν ένα μενού που περιελάμβανε μακαρόνια με σάλτσα, προσφορά της βιομηχανίας ζυμαρικών Melissa. Επίσης, στη βραδιά γευσιγνωσίας που οργανώθηκε σε συνεργασία με το Chef’s Club Ηπείρου και τους μαθητές των τμημάτων μαγειρικής τέχνης και ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, προϊόντα προσέφεραν τα κοτόπουλα Νιτσιάκος, τα κρασιά ΖΟΙΝΟΣ, οι βοηθητικές ύλες τροφίμων Provil και η εταιρεία Παπαϊωάννου.

Τέλος, πολύτιμη ήταν η βοήθεια του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, που μετέφερε με τα λεωφορεία του τα αναμνηστικά των αθλητών.