H ΒΙΚΟΣ Α.Ε. μέγας χορηγός στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

H ΒΙΚΟΣ Α.Ε. μέγας χορηγός στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων
Friday, 18 August 2017

Το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου, η καρδιά του δρομικού κινήματος θα χτυπήσει ξανά στα Γιάννενα, με χιλιάδες δρομείς να τρέχουν στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων,  την ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας!

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., για μια ακόμη φορά, είναι αρωγός στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, σε μία  πρωτοβουλία, που έχει γίνει πλέον θεσμός και στηρίζει έμπρακτα τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα στα Γιάννενα.  
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» , έχοντας, πλέον, συνδέσει το όνομά του με τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, θα είναι παρών τόσο στο μεγάλο αγώνα γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, όσο και στους παράλληλους αγώνες των 5 χλμ., 10 χλμ., Μαμά-Καρότσι και παραλίμνιος δρόμος ΑμεΑ το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείψει και από τον αγώνα «Στους Δρόμους του Νησιού» την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.
Όλοι οι συμμετέχοντες και αθλητές του Ioannina Lake Run θα ενυδατώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος»,  που εγγυώνται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση, αλλά και την αποκατάσταση.  Τόσο στα αγωνίσματα του Σαββάτου, όσο, βασικά, και σε εκείνα της Κυριακής, τα σημεία ανεφοδιασμού και ενυδάτωσης είναι υπόθεση της «Βίκος».  Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», αλλά και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος»,  θα βρίσκονται στους δέκα σταθμούς τροφοδοσίας στον αγώνα των 30 χλμ., καθώς και στον τερματισμό στην πλατεία Μαβίλη, προσφέροντας ενυδάτωση και ενέργεια στην προσπάθεια των δρομέων.
Ωστόσο, η συμμετοχή της Βίκος δεν εξαντλείται στη χορηγική στήριξη του 11ου Γύρου Λίμνης. Και φέτος, η Βίκος Running Team θα έχει παρουσία στους αγώνες. Και επειδή θα αγωνίζεται «εντός έδρας», η παρουσία θα είναι δυναμική και πολυάριθμη.


Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», το πρώτο σε κατανάλωση εμφιαλωμένο νερό στην Ελλάδα, προέρχεται κατευθείαν από την ομώνυμη πηγή στην προστατευόμενη περιοχή των Ζαγοροχωριών, ενώ χάρη στην ιδιαίτερη σύστασή του,  που είναι πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, συμβάλλει στην τόνωση και την καλή λειτουργία του οργανισμού κατά τη διάρκεια της άθλησης.

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ «ΒΙΚΟΣ»
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο , με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, ενώ συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ «ΒΙΚΟΣ»
Τα μόνα αναψυκτικά με Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Οκτώ αναψυκτικά με κύριο συστατικό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό, αλλά και χυμούς από ελληνικά φρούτα υπόσχονται πραγματική απόλαυση και δροσιά χάρη στη μοναδική τους γεύση.

ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΤΟ ΣΤΕΒΙΑ
Τρεις  νέες γεύσεις: Βίκος cola stevia – Βίκος λεμονάδα και Βίκος πορτοκαλάδα