Σε λειτουργία το Κέντρο Εγγραφών στην Αβέρωφ 4

Σε λειτουργία το Κέντρο Εγγραφών στην Αβέρωφ 4
Wednesday, 30 August 2017

Τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοπροσώπως έχουν πλέον όσοι επιθυμούν να τρέξουν στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων των 30 χλμ. την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, καθώς και στους αγώνες που πλαισιώνουν το πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου.

Από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου και μέχρι την Παρασκευή πριν τους αγώνες, θα λειτουργεί το Κέντρο Εγγραφών στην οδό Αβέρωφ 4, σε ένα γραφείο που έχει «ντυθεί» στα χρώματα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων. Το Κέντρο Εγγραφών θα λειτουργεί καθημερινά, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, καθώς και το Σάββατο στο πρωινό ωράριο.

Εκτός από τη δυνατότητα εγγραφής στον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ., στο δυναμικό βάδισμα των 30 χλμ., στους αγώνες των 10 χλμ. και των 5 χλμ., στο Κέντρο Εγγραφών μπορούν να συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση και όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στον Παραλίμνιο δρόμο «Μαμά-Καρότσι» και στον Παραλίμνιο δρόμο ΑμεΑ, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, με δωρεάν συμμετοχή. Επίσης, ξεκινούν και οι εγγραφές για τους αγώνες «Στους δρόμους του Νησιού» 3.600 μ. και 1.600 μ. για παιδιά και γονείς, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, επίσης με δωρεάν συμμετοχή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται και ηλεκτρονικά στο www.ioanninalakerun.gr μέχρι την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστούν ενδεχομένως για λίγες ημέρες ακόμη εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, αποκλειστικά στο Κέντρο Εγγραφών.