Με δώρο-έκπληξη ανοίγουν οι εγγραφές για τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Με δώρο-έκπληξη ανοίγουν οι εγγραφές για τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων
Wednesday, 30 May 2018

Οι εγγραφές ξεκίνησαν  για το 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων και τον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, το Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ., τους Αγώνες Δρόμου 10 χλμ. και 5 χλμ., τον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-καρότσι» και τον Παραλίμνιο Δρόμο 1000 μ. για ΑμεΑ, που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Χιλιάδες δρομείς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα δώσουν και φέτος, το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, ραντεβού στην πόλη των θρύλων και των παραδόσεων, για να τρέξουν σε μια μοναδικής ομορφιάς διαδρομή, δίπλα από τη λίμνη Παμβώτιδα.

Για φέτος, ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων έχει και μία έκπληξη για τους πρώτους 200 δρομείς, που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους για τον αγώνα των 30 χλμ. Οι 200 πρώτοι που θα εγγραφούν ηλεκτρονικά, θα λάβουν ταχυδρομικά ένα ζευγάρι αθλητικών γυαλιών ηλίου, ειδικά σχεδιασμένα για δρομείς (Προσοχή: Στην πλατφόρμα εγγραφών θα πρέπει να δηλωθεί η πλήρης διεύθυνση για να είναι δυνατή η αποστολή του δώρου).

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 16:00. Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή, πρέπει να καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο εντός 48 ωρών από την υποβολή της δήλωσης.

Όπως κάθε χρόνο, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές για όσους θέλουν να εγγραφούν είτε βρίσκονται στα Γιάννενα είτε θα ταξιδέψουν στην πόλη τις ημέρες του αγώνα. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν με τους ακόλουθους τρόπους:

Με οnline εγγραφή

Συμπληρώνοντας online τα στοιχεία σας στην φόρμα εγγραφής στο www.ioanninalakerun.gr/customers/register ολοκληρώνεται αυτομάτως η εγγραφή στον αγώνα.

Η δήλωση για ομαδική αίτηση συμμετοχής γίνεται στο www.ioanninalakerun.gr/customers/register_multiple

Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με e-mail

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στον αγώνα, αποστέλλοντας την έντυπη δήλωση με email στο: office@ioanninalakerun.gr. Την έντυπη δήλωση μπορείτε να τη βρείτε στο www.ioanninalakerun.gr/pages/participation

Αυτοπροσώπως σε σημεία που θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

ΑντίτιμοΣυμμετοχής

Ατομικά

  • Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 20 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 15 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 8 ευρώ.
  • Παραλίμνιος Δρόμος 1000 μ. για ΑμεΑ: Δωρεάν.
  • Παραλίμνιος Δρόμος "Μαμά-καρότσι": Δωρεάν.

Ομαδικά άνω των 10 ατόμων

  • Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 17 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 12 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 5χλμ: 6 ευρώ.

Ομαδικά ΕΟΛΣΜΑ-Υ και ΣΕΓΑΣ άνω των 10 ατόμων

  • Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 12 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 10 ευρώ.