Τίμησε χορηγούς και υποστηρικτές σε ειδική εκδήλωση

Τίμησε χορηγούς και υποστηρικτές σε ειδική εκδήλωση
Wednesday, 20 September 2017

Χορηγούς και υποστηρικτές τίμησε η Οργανωτική Επιτροπή του Γύρου Λίμνης Ιωαννινών, λίγες ώρες πριν την κορύφωση της διοργάνωσης, το βράδυ του Σαββάτου.

Σε μια χαλαρή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, στο νέο city hotel Lake Spirit, η πρόεδρος του Α.Ο. Ποσειδών Αγνή Δρίμτζια και μέλη του διοικητικού συμβουλίου με τον Γενικό Διευθυντή του αγώνα Ηλία Σπυριούνη, υποδέχθηκαν τον εκπρόσωπο του μεγάλου χορηγού, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού Βίκος, Αντώνη Χατζηγεωργίου, τον πρόεδρο της Τράπεζας Ηπείρου, αθλοθέτη του φετινού αγώνα, Κ. Ζωνίδη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου Μ. Μυζήθρα, Εμ. Χατζάκη, Π. Χήτα και Αλ. Πανταζή, τη διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων της NOVA Πέρρυ Τσαγκάρη, τους ιδιοκτήτες της εταιρίας wapp που είναι επίσημη υποστηρικτής του αγώνα,  τους εκπροσώπους της εταιρίας Barilla, χορηγού τροφοδοσίας για το pasta party, αλλά και τον αντιδήμαρχο Τουρισμού Νίκο Γκόλα, εκπροσωπώντας τον Δήμο Ιωαννιτών, που στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τη διοργάνωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο γλύπτης Χρήστος Σκαλκώτος, που φιλοτέχνησε το εντυπωσιακό συλλεκτικό μετάλλιο, με την συζυγό του κ. Σταματοπούλου, και την πρόεδρο του ΣΔΥ Αθηνών, εκπρόσωπο του ΕΟΛΣΜΑΥ, Ελένη Μπερτσάτου, που έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στη χώρα και στηρίζει την διοργάνωση από τα πρώτα της βήματα.

Έναν ξεχωριστό τόνο στην βραδιά, αλλά και μεγάλη ικανοποίηση στους διοργανωτές και όλους τους παρευρισκόμενους, έδωσε η παρουσία του εκπροσώπους του Beijing International Walking Forum Yang Jing, ο οποίος εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από την ομορφιά της πόλης και το φυσικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής.

Τον κ. Jing συνόδευαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνο-κινεζικής Φιλίας Λευτέρης Κόντος, που έχει θέσει ως στόχο την ενδυνάμωση των επαφών ανάμεσα στις δύο χώρες.

Τη βραδιά επιμελήθηκε γευστικά ο chef Αδάμος Δότσιος από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας με τους συνεργάτες του, ενώ οι καλεσμένοι απόλαυσαν το παλαιωμένο τσίπουρο «Ηπειρωτικό» και το κρασί «Κλήμα Ηπειρώτικο», που πρόσφερε η οινοποιία «Ζοίνος, καθώς και εδέσματα με αλλαντικά «Βλάχος Ιωαννίνων».

Η Οργανωτική Επιτροπή του Γύρου Λίμνης ευχαριστεί τους φιλόξενους οικοδεσπότες του Lake Spirit, Νίκο και Νόρα Τσόγκα, όλους όσοι μοιράστηκαν μαζί της αυτή τη βραδιά, αλλά και όλους όσοι δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν, ανανεώνοντας το ραντεβού για τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ