Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018

Ανακούφιση του μυϊκού πόνου με Counterpain στον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Στη μεγάλη οικογένεια χορηγών και υποστηρικτών του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων εντάσσεται από τη φετινή χρονιά η Counterpain. 

Περισσότερα »
Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018

Χορηγός μετακίνησης και φέτος η Aegean

Στους υποστηρικτές του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων εντάσσεται και φέτος η Aegean, συνεχίζοντας τη συνεργασία που ξεκίνησε πέρυσι. 

Περισσότερα »
Τετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2018

Δηλώνει ξανά παρών το iRun

To παρών και στον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων θα δώσει το iRun, το πρώτο ελληνικό free press περιοδικό για το τρέξιμο και όχι μόνο, που αποτελεί και έναν εκ των βασικότερων χορηγών επικοινωνίας της διοργάνωσης.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2018

«Η δύναμη της αρκούδας» στον Γύρο Λίμνης

Μια έκπληξη περιμένει φέτος τους δρομείς, που θα τρέξουν στον 12 Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, καθώς στους σταθμούς τροφοδοσίας του αγώνα των 30 χλμ. θα διατίθεται ένα καινοτόμο, φυσικό, ενεργειακό gel με βάση το μέλι.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018

Ένα μετάλλιο με δύναμη και κίνηση

Ένα μετάλλιο με δύναμη και κίνηση, που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα, όπως ξεχωρίζει και ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, θα λάβουν οι δρομείς όλων των αγώνων της διοργάνωσης, στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018

Στην Αβέρωφ 3 το Κέντρο Εγγραφών και φέτος

Στον γνωστό χώρο, στην οδό Αβέρωφ 3 στο κέντρο των Ιωαννίνων, λειτουργεί το Κέντρο Εγγραφών του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, όπου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοπροσώπως όσοι επιθυμούν να τρέξουν στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, καθώς και στους αγώνες που πλαισιώνουν το πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 17 Αύγουστος 2018

Μοναδικά δώρα κληρώνει η Garmin στον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Με την κλήρωση τριών μοναδικών δώρων συνδυάζει τη συνεργασία της, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Garmin.

Περισσότερα »
Δευτέρα, 13 Αύγουστος 2018

ΒΙΚΟΣ Α.Ε. και 12ος Γύρος λίμνης Ιωαννίνων «τρέχουν» ξανά μαζί

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε είναι και φέτος επίσημος χορηγός της κορυφαίας δρομικής διοργάνωσης της Ηπείρου, του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που θα διεξαχθεί στις 22-23 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018

Σε σχέδιο του Β. Χαλκιά το φετινό μετάλλιο

Από τον φοιτητή του Εργαστηρίου Γλυπτικής της Σχολής Καλών Τεχνών του πανεπιστημίου Ιωαννίνων Βαγγέλη Χαλκιά θα φιλοτεχνηθεί το φετινό συλλεκτικό μετάλλιο του «Γύρου Λίμνης - Ioannina Lake Run 2018», που θα πραγματοποιηθεί στις 22 με 23 Σεπτεμβρίου, με συμμετοχές που θα ξεπεράσουν τους 2.500 αθλητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2018

Δίνει τη… σκυτάλη στους νέους καλλιτέχνες

Τη… σκυτάλη στους νέους καλλιτέχνες δίνει ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 2018, μετά από μια σειρά συλλεκτικών μεταλλίων, που φιλοτέχνησαν τα προηγούμενα χρόνια ο διευθυντής του Ά Εργαστηρίου Γλυπτικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας Θεόδωρος Παπαγιάννης και ο επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Χρήστος Σκαλκώτος.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 30 Μάιος 2018

Με δώρο-έκπληξη ανοίγουν οι εγγραφές για τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Οι εγγραφές ξεκίνησαν  για το 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων και τον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, το Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ., τους Αγώνες Δρόμου 10 χλμ. και 5 χλμ., τον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-καρότσι» και τον Παραλίμνιο Δρόμο 1000 μ. για ΑμεΑ, που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017

Η καλύτερη επιβράβευση το μετάλλιο του Χρ. Σκαλκώτου

Η καλύτερη επιβράβευση ήταν για τους αθλητές που τερμάτισαν τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων των 30 χλμ. και τους υπόλοιπους αγώνες του διημέρου, το συλλεκτικό μετάλλιο που φέτος φιλοτέχνησε ο καταξιωμένος γλύπτης Χρήστος Σκαλκώτος.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: