Τhe latest news All news and announcements of Lake Run

Friday, 18 August 2017

H ΒΙΚΟΣ Α.Ε. μέγας χορηγός στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου, η καρδιά του δρομικού κινήματος θα χτυπήσει ξανά στα Γιάννενα, με χιλιάδες δρομείς να τρέχουν στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων,  την ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας!

More »
Monday, 14 August 2017

Η Garmin χορηγός στα 5 χλμ. του Ioannina Lake Run

Χορηγός του αγώνα των 5 χιλιομέτρων και official time keeper του Ioannina Lake Run, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου, θα είναι τη φετινή χρονιά η Garmin.

More »
Tuesday, 08 August 2017

Εκδρομές και συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας

Δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα τρέξουν και φέτος στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Αθλητές από τη Σύρο, την Κω, τη Ρόδο και την Πάρο έως την Κομοτηνή, την Καλαμάτα, την Καβάλα και την Ξάνθη, έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, δίνοντας ραντεβού στην πιο όμορφη διαδρομή της Ελλάδας.

More »
Monday, 03 July 2017

Χρηματικά έπαθλα στους νικητές του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων


Σημαντικά χρηματικά έπαθλα περιμένουν τους τρεις πρώτους νικητές και τις τρεις πρώτες νικήτριες της γενικής κατάταξης στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ. Η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να επιβραβεύσει με 600 ευρώ τον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, με 300 ευρώ τους δεύτερους και με 150 ευρώ τους τρίτους.

More »
Wednesday, 21 June 2017

"Άνοιξαν" οι εγγραφές για τον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Συνεπής στο ραντεβού του με το δρομικό κίνημα είναι και φέτος ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργανώνεται το τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, με χιλιάδες δρομείς να δίνουν ραντεβού, για 11η χρονιά, στη διαδρομή περιμετρικά της λίμνης Παμβώτιδας.

More »
Tuesday, 20 September 2016

Δυνατή ομάδα χορηγών και υποστηρικτών

Μια δυνατή ομάδα χορηγών και υποστηρικτών αποκτά ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, με μερικούς από αυτούς να είναι σταθερά στο πλευρό της διοργάνωσης και άλλους να προστίθενται κάθε χρόνο, εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη προβολή των αγώνων.

More »

Events A week full of events for everyone!

Η γαστρονομία συνάντησε τον αθλητισμό

Αθλητισμός, εθελοντισμός και γαστρονομία ενώθηκαν σε μια βραδιά γευσιγνωσίας, που διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Μαβίλη, στο πλαίσιο του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

More »

"Έτρεξαν" με παραμύθια στην αυλή του Αρχοντικού Πυρσινέλλα

«Έτρεξαν» οι ήρωες της μυθολογίας και μαζί τους τα μικρά παιδιά αλλά και οι μεγάλοι, μέσα από την ευρηματική και διασκεδαστική αφήγηση της Μαρίας Μαχαίρα, στην παράσταση που παρουσίασε το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Α.Ο Ποσειδών για τις εκδηλώσεις της Εβδομάδας Λίμνης του επετειακού 10ου Γύρου Λίμνης.

More »

Η «Σχεδία του Αγαπώ…» θα ταξιδέψει στον Γύρο Λίμνης

Με το χαμόγελο των μικρών παιδιών, που συμμετείχαν στην εκδήλωση το απόγευμα της Τρίτης, «επισφραγίστηκε» η δεύτερη συνεργασία του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων με την Δημόσια Ζωσιμαία Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Λίμνης.

More »

Κουκλοθέατρο, κυνήγι θησαυρού και παιχνίδια στη Βιβλιοθήκη

Μετά την επιτυχημένη περσινή εκδήλωση στην 1η Εβδομάδα Λίμνης Ιωαννίνων, η Δημόσια Ζωσιμαία Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη Ιωαννίνων δηλώνει ξανά παρών στον Γύρο Λίμνης, διοργανώνοντας μια σύνθετη εκδήλωση με κουκλοθέατρο, κυνήγι θησαυρού, μουσική και παιχνίδια για παιδιά σχολικής ηλικίας, στον χώρο της Βιβλιοθήκης.

More »