Τhe latest news All news and announcements of Lake Run

Thursday, 12 October 2017

Η καλύτερη επιβράβευση το μετάλλιο του Χρ. Σκαλκώτου

Η καλύτερη επιβράβευση ήταν για τους αθλητές που τερμάτισαν τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων των 30 χλμ. και τους υπόλοιπους αγώνες του διημέρου, το συλλεκτικό μετάλλιο που φέτος φιλοτέχνησε ο καταξιωμένος γλύπτης Χρήστος Σκαλκώτος.

More »
Tuesday, 10 October 2017

ΕΚΑΒ και Αστυνομία εγγυήθηκαν την ασφάλεια του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Σχεδόν το σύνολο της δύναμής του διέθεσε το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων για να καλύψει τον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, ενώ μεγάλη ήταν και η συνδρομή των υπόλοιπων αστυνομικών υπηρεσιών.

More »
Monday, 09 October 2017

Ο Kiss FM φόρεσε τα αθλητικά του

Έναν νέο συνεργάτη απέκτησε από φέτος ο 11ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων. Ο Kiss FM 91.1 αναμετέδιδε ζωντανά όλα όσα συνέβαιναν το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας το studio του στην πλατεία Μαβίλη.

More »
Sunday, 08 October 2017

Η Saucony στήριξε τον Γύρο Λίμνης, οι δρομείς γνώρισαν τα νέα της μοντέλα

Επίσημος υποστηρικτής του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων ήταν η εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony. Στο περίπτερό της στο Πάρκο Εθελοντών και Χορηγών στην πλατεία Μαβίλη, οι δρομείς και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν όλα  τα νέα μοντέλα της μεγάλης εταιρίας με παπούτσια υψηλής τεχνολογίας, αποκλειστικά για δρομείς.

More »
Sunday, 08 October 2017

Το iRun έτρεξε στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

To iRun, το πρώτο ελληνικό free press περιοδικό για το τρέξιμο και όχι μόνο, δε θα ήταν δυνατόν να λείψει από τον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.

More »
Sunday, 08 October 2017

Επιλογές για ενέργεια από τα X-treme Stores

Αισθητή έκαναν την παρουσία τους τα X-treme Stores στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Η μεγαλύτερη αλυσίδα εξειδικευμένων fitness καταστημάτων στην Ελλάδα ήταν χορηγός αθλητικής τροφοδοσίας και ενέργειας του αγώνα, φροντίζοντας να εφοδιάζονται οι αθλητές με ό,τι είναι απαραίτητο για να διατηρήσουν τον ρυθμό τους και να ολοκληρώσουν στον ταχύτερο δυνατόν χρόνο τα 30 χλμ. της παραλίμνιας διαδρομής.

More »

Events A week full of events for everyone!

Προς ανακύκλωση πάνω από 30.000 μπουκάλια

Τον φιλοπεριβαλλοντικό του χαρακτήρα είχε την ευκαιρία να τονίσει ακόμη περισσότερο φέτος ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, καθώς σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Ιωαννίνων και με τη στήριξη του Oki Doki οργανώθηκε μια μεγάλη δράση ανακύκλωσης.

More »

Εικαστική πινελιά με τους «Δρομείς της Λίμνης»

Δεκάδες παιδιά συμμετείχαν στα δημιουργικά εικαστικά εργαστήρια, με θέμα «Δρομείς της λίμνης», που πραγματοποίησε το Σωματείο Ηπειρωτών Πτυχιούχων Ανωτάτων Σχολών Εικαστικών Τεχνών, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

More »

Γευστικό και πλούσιο pasta party από τη Barilla

Η Barilla, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών και σύμμαχος της υγιεινής και θρεπτικής διατροφής, βρέθηκε στα Γιάννενα για το 11ο Ioannina Lake Run. Η ομάδα της Barilla όχι μόνο έτρεξε, αλλά και διοργάνωσε ένα μοναδικό Barilla Pasta Party, με πλήθος κόσμου να απολαμβάνει μοναδικές γεύσεις των ζυμαρικών της.

More »

Τίμησε χορηγούς και υποστηρικτές σε ειδική εκδήλωση

Χορηγούς και υποστηρικτές τίμησε η Οργανωτική Επιτροπή του Γύρου Λίμνης Ιωαννινών, λίγες ώρες πριν την κορύφωση της διοργάνωσης, το βράδυ του Σαββάτου.

More »