Ειδικές τιμές και εκπτώσεις για δρομείς και εθελοντές με το «βραχιολάκι»

Ειδικές τιμές και εκπτώσεις για δρομείς και εθελοντές με το «βραχιολάκι»
Saturday, 22 September 2018

Ειδικές τιμές σε μουσεία και αξιοθέατα, καθώς και εκπτώσεις σε εμπορικά καταστήματα, καφέ-μπαρ και εστιατόρια προσφέρουν συνεργαζόμενοι φορείς και επιχειρήσεις σε αθλητές και εθελοντές του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε πέρυσι και καθιερώθηκε, με στόχο ο εμπορικός κόσμος και οι επαγγελματίες της πόλης να καλωσορίσουν τους δρομείς, αλλά και να επιβραβεύσουν τους εθελοντές.

Οι υπερήφανοι υποστηρικτές του Γύρου Λίμνης, όσοι δηλαδή εγγράφηκαν το προηγούμενο διάστημα στην ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα www.ioanninalakerun.gr, προσφέρουν μειωμένες τιμές, έως την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, σε όσους φορούν το ειδικό βραχιολάκι της διοργάνωσης.

Οι ειδικές τιμές εισόδου στα μουσεία της περιοχής αποτελούν μια ευκαιρία για τους αθλητές, που στο μεγαλύτερο ποσοστό προέρχονται από περιοχές εκτός της Ηπείρου, να γνωρίσουν τον πολιτιστικό πλούτο μέσα από τη διοργάνωση του Ioannina Lake Run. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, το ειδικό βραχιολάκι το οποίο παραλαμβάνουν αθλητές και εθελοντές, τους εξασφαλίζει δωρεάν είσοδο στο Μουσείο Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου Πειραιώς, ενώ μειωμένη κατά 50% θα είναι η τιμή του εισιτηρίου για το Σπήλαιο Περάματος (είσοδος 3,5 ευρώ) και για το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη (είσοδος 3 ευρώ).

Στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, που προσφέρουν έκπτωση, περιλαμβάνονται:

Τα café–bar Cafeina (50% -1+1 προϊόντα) στην Καλλάρη 44, Maison (15%) στη Βλαχλείδη 3, Route 66 (20%) στη Στοά Λιάμπεη, Say yes (15%) στη Μιχ. Αγγέλου 49 και Ρεφρέν (15%) στην Ανεξαρτησίας 28.

Τα εστιατόρια Estrella (10%) στη Δωδώνης 2-4, Pizza Bar (10%) στη  Ναπολέοντος Ζέρβα 24, Εν Ιωαννίνοις (15%) στην Αετοράχης 18, Μιαμ Μιαμ - Το Μακαρονάδικο  (10%) στην πλατεία Νεομάρτυρος Γεωργίου 1, Μπουκιά-Μπουκιά (15%) στην Ακαδημίας 4 και Πάρκο Ναυτικού Ομίλου (15%) στην Κανάρη 10.

Με 20% έκπτωση στα μη εκπτωτικά προϊόντα running υποδέχονται τους αθλητές και εθελοντές του Ioannina Lake Run τα καταστήματα αθλητικών ειδών Adidas Store (Μιχ. Αγγέλου 26), Hall of Brands (6ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων - Αθηνών στα Γιάννενα και Σκουφά 1 στην Άρτα) και Sportzone (Βλαχλείδη και Πουτέτση 2).

Από τα υπόλοιπα καταστήματα, έκπτωση 30% προσφέρουν τα Στεγνοκαθαριστήρια Κασόλας (Βαλαωρίτου 3), 20% τα καταστήματα χειροποίητων κοσμημάτων Apoplanity (Ανεξαρτησίας 57) και Craftlet (Παπάζογλου 14), 15-25% το βιβλιοπωλείο «Οσελότος», 15% τα καταστήματα ένδυσης Gruppo Mossialos (28ης Οκτωβρίου 17), το κατάστημα χειροποίητων ειδών δώρων Κρύπτη (Ανεξαρτησίας 69) και το κατάστημα ειδών λαϊκής τέχνης και κοσμημάτων Γεώργιος Μόσχος (Αβέρωφ 65), ενώ 10% το κατάστημα Doca Shop (Χαριλάου Τρικούπη 2).

Αναλυτικά τον κατάλογο, μπορούν δρομείς και εθελοντές να τον βλέπουν στη διεύθυνση http://www.ioanninalakerun.gr/pages/proud_partners.