Τα παιδιά σε ρόλο πρωταγωνιστή

Τα παιδιά σε ρόλο πρωταγωνιστή
Tuesday, 12 September 2017

Το Νησί των αγωνιστών, ξεπερνώντας τα εμπόδια και νικώντας σε αθλήματα, αγώνες και παιχνίδια, έσωσαν από βέβαιη πλημμύρα δεκάδες μικροί αγωνιστές!

Οι μικροί κάτοικοι του θαυμαστού Νησιού των Αγωνιστών, στο κέντρο της λίμνης Πέρα Δώθε, έβαλαν όλες τις δυνάμεις τους για να σώσουν το Νησί , στην παιδική διαδραστική παράσταση με τίτλο «Γύρω γύρω λίμνη και ένα παραμύθι», που διοργάνωσε το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Ιωαννίνων σε συνεργασία με τον 11ο Γύρο Λίμνης, στο θέατρο Καμπέρειο.

Τα παιδιά ήταν οι πρωταγωνιστές σε ολόκληρη την παράσταση και, πάνω στη σκηνή, συμμετείχαν στα δρώμενα, υπό την καθοδήγηση της ηθοποιού Στέλλας Κατσαρού, κάτι που ευχαριστήθηκαν με την ψυχή τους!

Η διαδραστική παράσταση έγινε στο πλαίσιο των ποικίλων εκδηλώσεων της Εβδομάδας Λίμνης, με την πρόεδρο του ΔΗΠΕΘΙ Αλέκα Βακαλοπούλου και την πρόεδρο του Α.Ο. Ποσειδών Αγνή Δρίμτζια να καλωσορίζουν τα παιδιά και να τονίζουν την αξία του αθλητισμού, αλλά και της προστασίας της δικής μας λίμνης Παμβώτιδας, που βρίσκεται στο επίκεντρο του Ioannina Lake Run.