Photometria Run - Η έναρξη του 9ου Γύρου Λίμνης, μέσα από τα μάτια σας!

Photometria Run - Η έναρξη του 9ου Γύρου Λίμνης, μέσα από τα μάτια σας!
Monday, 07 September 2015

Απαθανατίστε τις καλύτερες στιγμές  από την γιορτή έναρξης του 9ου Γύρου Λίμνης στο Νησί και κερδίστε φωτογραφικά σεμινάρια!  Ο 9ος Γύρος  Λίμνης σε συνεργασία με το επιτυχημένο Photometria Photo Festival σας προσκαλούν να συμμετέχετε σε έναν ξεχωριστό, φωτογραφικό «αγώνα»  την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, κατά την έναρξη της διοργάνωσης.

Από το πρωί θα υπάρχουν επιδείξεις ναυταθλημάτων στην Λίμνη και το μεσημέρι η “δράση” μεταφέρεται στο πανέμορφο και γραφικό Νησί, με τρέξιμο, street music, συναυλίες και ατελείωτες ευκαιρίες για εντυπωσιακές εικόνες!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλή διάθεση και ένα φωτογραφικό μέσο (φωτογραφική μηχανή, κινητό, tablet, κτλ).

Η διαδικασία για το Photometria Run είναι απλή!
1. Στις 13 Σεπτεμβρίου πηγαίνετε στο Νησί των Ιωαννίνων.
2. Τραβήξτε οποιαδήποτε φωτογραφία θέλετε εκεί
3. Κάντε like στην σελίδα του φεστιβάλ στο facebook (https://www.facebook.com/Photometria) και ανεβάστε την φωτογραφία σας εκεί γράφοντας Photometria Run
Κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα να ανεβάσει μία φωτογραφία κι αυτό μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου!
Δύο νικητές θα προκύψουν! Η καλύτερη φωτογραφία την οποία θα κρίνουν οι άνθρωποι του φεστιβάλ και η φωτογραφία με τα περισσότερα like μέχρι τα μεσάνυχτα τη Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου.
Οι δύο νικητές θα κερδίσουν φωτογραφικά σεμινάρια τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην επερχόμενη διοργάνωση του φεστιβάλ 1-12 Ιουνίου 2016, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα δουν τις φωτογραφίες τους σε banner το οποίο θα εκτίθεται σε διάφορους χώρους κατά τη διάρκεια του 9ου Ioannina Lake Run, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου!
Σας περιμένουμε!!!