Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016

Δυνατή ομάδα χορηγών και υποστηρικτών

Μια δυνατή ομάδα χορηγών και υποστηρικτών αποκτά ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, με μερικούς από αυτούς να είναι σταθερά στο πλευρό της διοργάνωσης και άλλους να προστίθενται κάθε χρόνο, εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη προβολή των αγώνων.

Περισσότερα »
Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016

Υπόθεση όλης της πόλης ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Υπόθεση όλης της πόλης αποτελεί πλέον ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων και αυτό αποδείχθηκε με τη στήριξη που παρείχαν οι φορείς στη διοργάνωσή του τις ημέρες των αγώνων και όλο το προηγούμενο διάστημα.

Περισσότερα »
Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2016

Ο Δ. Κουτσουμπίδης νικητής του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Ο Δημήτρης Κουτσουμπίδης του ΣΔΟ Εορδαίας με χρόνο 1:55:32 έκοψε πρώτος το νήμα στον επετειακό 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, που ολοκληρώθηκε με τις απονομές των μεταλλίων και επάθλων στους νικητές, το μεσημέρι της Κυριακής.

Περισσότερα »
Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2016

Με χαμόγελα άνοιξε το αγωνιστικό διήμερο του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Με εκατοντάδες χαμόγελα μικρών και μεγάλων δρομέων που άνοιξαν το αγωνιστικό πρόγραμμα του 10ου επετειακού Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, «πλημμύρισε» η πλατεία Μαβίλη το απόγευμα του Σαββάτου.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2016

Και τώρα… τρέχουμε

Ραντεβού στα Γιάννενα δίνουν φέτος περισσότεροι από 2.200 δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και το εξωτερικό, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου κορυφώνεται ο 10ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος «Ποσειδών» Ιωαννίνων υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016

Αλλάζει επίπεδο ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Με το βλέμμα στην επόμενη δεκαετία πραγματοποιείται ο φετινός 10ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, αποτελώντας το επιστέγασμα μιας μεγάλης πορείας δέκα ετών από το ξεκίνημά του το 2007, αλλά και ταυτόχρονα την αφετηρία για να προσελκύσει σημαντικό αριθμό δρομέων εκτός συνόρων.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016

Ο 10ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων τιμά εθελοντές και υποστηρικτές

Μια βραδιά γευσιγνωσίας με cocktails και μουσική διοργανώνει ο 10ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων για να τιμήσει όλους τους εμπλεκόμενους, που εξασφαλίζουν για ακόμη χρονιά την άψογη διεξαγωγή του.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016

Με τη δική της ομάδα και με τον Χρ. Φερεντίνο η ΙΚΕΑ

Με μία πολυπληθή ομάδα θα συμμετέχει στον επετειακό 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων η IKEA Running team, με την εταιρεία του Ομίλου FOURLIS να είναι και φέτος μεταξύ των υποστηρικτών της διοργάνωσης.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2016

Δυναμικό παρών από ομάδες και συλλόγους δρομέων

Δεκάδες ομάδες και σύλλογοι δρομέων πρόκειται να εκπροσωπηθούν με τους αθλητές τους στον μεγάλο αγώνα των 30 χιλιομέτρων, περιμετρικά της λίμνης Παμβώτιδας, αλλά και στους μικρότερους αγώνες των 10 και 5 χιλιομέτρων.

Περισσότερα »
Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016

Από την πλατεία Μαβίλη η παραλαβή των αριθμών

Στην πλατεία Μαβίλη μεταφέρεται από την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου η οργανωτική δομή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων. Από την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο, στην πλατεία Μαβίλη, θα εγκατασταθεί η γραμματεία του Γύρου Λίμνης, προκειμένου να παραλαμβάνουν οι δρομείς το πακέτο συμμετοχής τους στον αγώνα που έχουν επιλέξει.

 

Περισσότερα »
Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016

Επίσημος χορηγός χρονομέτρησης-μετακινήσεων η RENAULT

Επίσημος χορηγός χρονομέτρησης-μετακινήσεων και του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων θα είναι η RENAULT. Όπως και πέρυσι, ένα από τα μοντέλα της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας θα προπορεύεται του πρώτου αθλητή με ηλεκτρονικό χρονόμετρο στον αγώνα των 30 χλμ.

Περισσότερα »
Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016

Με αριθμό ρεκόρ έκλεισαν οι εγγραφές

Περισσότεροι από 2.000 δρομείς θα βρεθούν στην εκκίνηση του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων και στους αγώνες των 10 χλμ., 5 χλμ., Μαμά-Καρότσι και Παραλίμνιος Δρόμος για ΑμεΑ το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 14ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: