Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Τρίτη, 13 Σεπτέμβριος 2016

Ιατρική κάλυψη με την εγγύηση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας

Υπό την «ομπρέλα» της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας τίθεται ο φετινός επετειακός Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, που αναβαθμίζεται και σε επίπεδο ιατρικής κάλυψης.

Περισσότερα »
Δευτέρα, 12 Σεπτέμβριος 2016

Αψήφησαν τη βροχή και έτρεξαν «Στους Δρόμους του Νησιού»

Αψήφησαν την έντονη βροχόπτωση εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι δρομείς που έτρεξαν το απόγευμα της Κυριακής «Στους δρόμους του Νησιού», ανοίγοντας έτσι την εβδομάδα εκδηλώσεων, που κορυφώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου με τον 10ο Γύρο της Λίμνης.

Περισσότερα »
Σάββατο, 10 Σεπτέμβριος 2016

Χορηγός τροφοδοσίας και τα ΟΚΙ DOKI, με χρώμα και ευκολία

Στους χορηγούς τροφοδοσίας του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων προστίθενται από φέτος τα πλαστικά OKI DOKI, που με τα προϊόντα τους θα προσφέρουν πρακτικές λύσεις για τους οργανωτές και τους αθλητές, βάζοντας παράλληλα και μία χρωματιστή πινελιά στον αγώνα.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2016

«Οι Δρομείς» του Θ. Παπαγιάννη στο συλλεκτικό μετάλλιο του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Ένας μεγάλος αγώνας, ο 10ος επετειακός Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, και ένα μεγάλο έργο, «Οι Δρομείς» του ομότιμου καθηγητή Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Θεόδωρου Παπαγιάννη «συναντώνται» στο φετινό συλλεκτικό μετάλλιο του αγώνα.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 08 Σεπτέμβριος 2016

Παράταση εγγραφών έως τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

Μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστούν οι εγγραφές για τον 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που έχει προκύψει τόσο για τη διαδρομή των 30 χλμ., όσο και για τους δρόμους των 10 και των 5 χλμ.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 07 Σεπτέμβριος 2016

«Στους δρόμους του Νησιού» για δεύτερη χρονιά

Με εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας θα πλημμυρίσει και φέτος το Νησί των Ιωαννινων, καθώς για δεύτερη χρονιά ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων επιλέγει να ανοίξει τον Γύρο Λίμνης από τη «διαμαντόπετρα του στολιδιού» της πόλης αυτή την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2016

Η ώρα για το ραντεβού του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων πλησιάζει

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και μαζί του φτάνει και η ώρα για το μεγάλο ραντεβού του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων. Του επετειακού Γύρου Λίμνης, καθώς φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την πρώτη διοργάνωση το 2007 από τον Α.Ο. Ποσειδών, στο πλαίσιο της ανάπτυξης του λαϊκού μαζικού αθλητισμού, της προβολής της περιοχής και της προστασίας του φυσικού της πλούτου, μέρος του οποίου αποτελεί η λίμνη Παμβώτιδα.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 01 Σεπτέμβριος 2016

Εγγραφές και αυτοπροσώπως από σήμερα

Τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοπροσώπως έχουν όσοι επιθυμούν να τρέξουν στον 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων των 30 χλμ. την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, καθώς και στους αγώνες που πλαισιώνουν το πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2016

Με αποστολή 34 ατόμων στα Γιάννενα ο ΣΔΥ Μεσσηνίας

Με αποστολή 34 ατόμων θα ταξιδέψει στα Γιάννενα ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας για τον 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 31 Αύγουστος 2016

«Μαμά-Καρότσι» και με δωροεπιταγές από τη ΔΩΔΩΝΗ

Αναπόσπαστο κομμάτι του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων αποτελεί τα τελευταία χρόνια ο Παραλίμνιος Δρόμος 1 χλμ. «Μαμά-Καρότσι», δίνοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός είναι για όλους.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2016

Και ο ΣΔΥ Βόλου ταξιδεύει στα Γιάννενα

Και ο Σύλλογος Δρομέων Βόλου θα είναι μεταξύ αυτών που θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα για τον 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, οργανώνοντας διήμερη εκδρομή το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Τρίτη, 09 Αύγουστος 2016

Με πούλμαν στα Γιάννενα ο Α.Π.Σ. Μιλτιάδης Μαραθώνος

Ένας ακόμη σύλλογος δρομέων της Αττικής οργανώνει διήμερη εκδρομή το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου για συμμετοχή στον επετειακό 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 14ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: