Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015

«Αγώνες Δρόμου και η συμβολή τους στην ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού»

Τις τεράστιες ευκαιρίες και δυνατότητες τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης που προκύπτουν από δρομικά γεγονότα, όπως ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, θα αναδείξει η ημερίδα με τίτλο «Αγώνες Δρόμου και η συμβολή τους στην ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού», που συνδιοργανώνουν ο ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου και η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015

Και η Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη στις εκδηλώσεις για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Με αφόρμιση το ιστορικό παραμύθι του Χρήστου Χρηστοβασίλη «Το Κάστρο της Νεράιδας. Παλιά ιστορία σε καινούριο παραμύθι» , που φυλάσσεται στις σπάνιες Συλλογές της, στο Αρχείο Χρίστου Σούλη, η Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη, του Υπουργείου  Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, συμμετέχει, μετά από πρόσκληση του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων, στις πολιτιστικές και επιστημονικές εκδηλώσεις, οι οποίες πλαισιώνουν το πρόγραμμα του φετινού 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015

H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS συμμετέχει στον «9ο γύρο της λίμνης Ιωαννίνων»

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, η  ΙΚΕΑ  στηρίζει ως χορηγός τον «9ο γύρο της λίμνης Ιωαννίνων» που διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος Ποσειδώνας.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015

Μεγάλο στοίχημα η συμμετοχή του κόσμου

Πυκνώνουν μέρα με την ημέρα τα θετικά μηνύματα για την διεξαγωγή του φετινού, 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που, όπως όλα δείχνουν, γνωρίζει αποδοχή αντάξια των πολύχρονων προσπαθειών των ανθρώπων του Α.Ο Ποσειδών και των τοπικών αρχών και φορέων, αλλά και αντάξια της πόλης των Ιωαννίνων και των δυνατοτήτων που μπορεί να προσφέρει σε ντόπιους και επισκέπτες.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015

Ευχαριστίες προς τον Δήμο Ιωαννιτών και τις δομές του

Την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του Δήμου Ιωαννιτών και όλων των υπηρεσιών και των δομών του, στην επιτυχή προετοιμασία και διεξαγωγή του μεγάλου αριθμού εκδηλώσεων, πολιτιστικών και επιστημονικών, στο πλαίσιο του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, θέλει να εξάρει ο Α.Ο Ποσειδών, με αφορμή την ολοκλήρωση τους.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015

Δώρα από την SAUCΟΝΥ στους πρώτους του Γύρου Λίμνης

Δώρα σημαντικής αξίας θα προσφέρει στους τρεις πρώτους νικητές της Γενικής κατάταξης, αλλά και στους τρεις πρώτους των ηλικιακών κατηγοριών του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ., η Saucony.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Δωρεά υποτροφίας στην ειδικότητα της Προπονητικής

Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων στηρίζοντας τον Αθλητισμό προσφέρει μέσα από την διοργάνωση του 9ου Γύρου Λίμνης μία υποτροφία 1ου έτους στην ειδικότητα Προπονητικής.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015

74 Σύλλογοι και ομάδες δρομέων στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Ηχηρό παρών δίνουν οι σύλλογοι δρομέων και ομάδες αθλητών από ολόκληρη τη χώρα, στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015

Ο αθλητισμός συναντά το περιβάλλον στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Τη σύνδεση του αθλητισμού με το περιβάλλον σηματοδοτεί η ημερίδα «Αειφόρος Ανάπτυξη και Λίμνη Παμβώτιδα», που αποτελεί μέρος της συμμετοχής του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας στις εκδηλώσεις του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015

Σε ρόλο έκπληξη ο Τάσος Νούσιας στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει θα δούμε τον δημοφιλή Γιαννιώτη ηθοποιό Τάσο Νούσια, κατά την διενέργεια των αγώνων του 9ου Γύρου Λίμνης, την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015

Ένα μετάλλιο - κίνητρο για όλους!

Στα χέρια των χιλιάδων δρομέων που θα συμμετέχουν στους αγώνες των 30 χλμ., 10 χλμ. και 5 χλμ. του φετινού 9ου Γύρου Λίμνης, θα βρίσκονται σύντομα τα συλλεκτικά μετάλλια που φιλοτέχνησε ο Γιαννιώτης γλύπτης και καθηγητής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Θεόδωρος Παπαγιάννης.

Περισσότερα »
Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2015

Έως την Τετάρτη οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τα 5 χλμ.

Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων στη διαδρομή των 30 χλμ., καθώς και για τον αγώνα δρόμου των 10 χλμ. Ωστόσο, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα για τον αγώνα δρόμου των 5 χλμ., το σύστημα ηλεκτρονικών εγγραφών θα μείνει ανοιχτό μόνο για αυτή την κατηγορία μέχρι και την Τετάρτη το μεσημέρι.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: