Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Παρασκευή, 02 Οκτώβριος 2015

Πανελλήνια προβολή για τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων έτυχε ευρείας κάλυψης και προβολής με ρεπορτάζ τόσο από το «Τρέχω και Περπατώ στους Δρόμους του Νησιού», όσο και από το διήμερο των αγώνων να προβάλλονται στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ και στην «Αθλητική Κυριακή», καθώς η δημόσια τηλεόραση ήταν μεγάλος χορηγός επικοινωνίας.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2015

Τεράστια η συμβολή περισσότερων από 450 εθελοντών

Ψυχή του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων ήταν οι εθελοντές οι οποίοι φέτος έφτασαν τους 450, καθώς στους γονείς και στα παιδιά του ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων που αποτελούν τον κύριο κορμό τους, προστέθηκαν δεκάδες άλλοι από συλλόγους και ομάδες. Εθελοντές που δεν είχαν μόνο ρόλο επιτήρησης της διαδρομής και τροφοδοσίας των δρομέων, αλλά και εμψύχωσης των αθλητών.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 01 Οκτώβριος 2015

Υψηλό επίπεδο υγειονομικής κάλυψης και ασφάλειας

Ένα μεγάλο κομμάτι του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων αφορούσε η υγειονομική κάλυψη, η ιατρική φροντίδα και η ασφάλεια στη διάρκεια του αγώνα, με τον Αθλητικό Όμιλο Ποσειδών Ιωαννίνων να παίρνει άριστα χάρη στη βοήθεια των υποστηρικτών και ανθρώπων που πρόσφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015

Σημαντικός ο ρόλος χορηγών και υποστηρικτών

Ο 9ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια χορηγών και υποστηρικτών, που συνέδραμαν όχι μόνο οικονομικά, αλλά και με μέσα στο διήμερο των αγώνων και όχι μόνο.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 30 Σεπτέμβριος 2015

9ος Γύρος Λίμνης - Απόλυτα επιτυχημένος με τη στήριξη των φορέων

Ο 9ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε αφήνοντας όμορφες εικόνες και δυνατά συναισθήματα σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς, στους ανθρώπους του διοργανωτή ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων και σε όλους όσοι εργάστηκαν ως εθελοντές για μια επιτυχημένη διοργάνωση.

Περισσότερα »
Τρίτη, 29 Σεπτέμβριος 2015

Την επόμενη εβδομάδα η ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα των αγώνων δρόμου των 30 χλμ., 30 χλμ. δυναμικό βάδισμα, 10 χλμ. και 5 χλμ. του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που έχουν αναρτηθεί στο www.ioanninalakerun.gr, είναι τα προσωρινά.

Περισσότερα »
Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015

Τα αποτελέσματα των 5 χλμ. του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Με 302 αθλητές να τρέχουν υπό βροχή πραγματοποιήθηκε ο Αγώνας Δρόμου των 5 χλμ. στο πλαίσιο του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων. Νικητής ήταν ο Αλέξιος Μπαράτσας, ενώ πρώτη γυναίκα η Άρτεμις Ντούσκου. Τα αναλυτικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Περισσότερα »
Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015

9ος Γύρος Λίμνης - Τα αποτελέσματα στο Δυναμικό Βάδισμα

Με 44 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε το Δυναμικό Βάδισμα στη διαδρομή των 30 χλμ. του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων. Μεταξύ των αθλητών και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Ιωαννιτών Δημήτρης Κατηρτσίδης. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Περισσότερα »
Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015

Η κατάταξη στα 10 χλμ. του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Ο Σπύρος Γκίνης στους άνδρες και η Κατερίνα Φωτοπούλου στις γυναίκες ήταν οι νικητές στα 10 χλμ. του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων. Η σειρά κατάταξης και οι χρόνοι των δρομέων είναι οι εξής:

Περισσότερα »
Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015

Τα αποτελέσματα στα 30 χλμ. του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Με μεγάλο νικητή τον Μιχάλη Παρμάκη από την Κοζάνη στους άνδρες και πρώτη γυναίκα την Γιαννιώτισσα Αγγελική Γκρέμου ολοκληρώθηκε ο 9ος Γυρος Λίμνης Ιωαννίνων. Η κατάταξη και οι χρόνοι όλων των δρομέων είναι οι εξής:

Περισσότερα »
Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015

Με μεγάλο νικητή τον Μιχάλη Παρμάκη ο 9ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Με το χειροκρότημα εκατοντάδων θεατών και με σύμμαχο τον καλό καιρό, έκοψαν το νήμα του τερματισμού  οι περισσότεροι από 1200 δρομείς που έλαβαν μέρος στους αγώνες τους 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, τα 30 χλμ, 10 χλμ και τα 30 χλμ δυναμικό βάδην, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Α.Ο Ποσειδών, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Περισσότερα »
Κυριακή, 27 Σεπτέμβριος 2015

Και πλούσιο και γευστικό το Pasta Party

Ένα από τα πιο πλούσια pasta party που έχουν οργανωθεί στο πλαίσιο αγώνων δρόμου σε εγχώριες διοργανώσεις, αλλά σίγουρα το πιο γευστικό, ήταν αυτό που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 14ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: