Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2015

Με αγώνες για όλους άνοιξε το διήμερο του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Με σύμμαχο την καλή διάθεση και το αθλητικό πνεύμα, ξεκίνησε το απόγευμα το Σαββάτου, το αγωνιστικό μέρος του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργανώνει ο Α.Ο Ποσειδών, σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου.

Περισσότερα »
Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2015

Ένα πλούσιο pasta party περιμένει τους δρομείς

Λίγες στιγμές χαλάρωσης και... πρόσληψης υδατανθράκων θα περάσουν οι δρομείς του 9ου Γύρου Λίμνης, στο Pasta-Party που διοργανώνει ο Α.Ο Ποσειδών, σήμερα από τις 7 το απόγευμα έως τις 9:30 το βράδυ, στην πλατεία Μαβίλη, λίγες ώρες πριν την εκκίνηση του μεγάλου αγώνα των 30 χλμ και του μικρότερου των 10 χλμ., και αμέσως μετά τον αγώνα των 5 χλμ.

Περισσότερα »
Σάββατο, 26 Σεπτέμβριος 2015

Μοχλός ανάπτυξης και προσέλκυσης επενδύσεων οι Αγώνες Δρόμου

Την τεράστια δυναμική που μπορεί να έχει ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης ανέδειξε η ημερίδα με τίτλο «Αγώνες Δρόμου και η συμβολή τους στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού» που συνδιοργάνωσαν ο ΑΟ «Ποσειδών» Ιωαννίνων, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου και η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015

Η μεγάλη στιγμή για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων έφτασε

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Σεπτεμβρίου η καρδιά του δρομικού κινήματος χτυπά στα Γιάννενα, όπου ο Αθλητικός Όμιλος «Ποσειδών» Ιωαννίνων με συνδιοργανωτή τον Δήμο Ιωαννιτών και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ηπείρου οργανώνει τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, μια σειρά αγώνων δρόμου με αποκορύφωμα τον Γύρο Λίμνης, έναν αγώνα 30 χλμ. σε επίπεδη διαδρομή γύρω από την λίμνη Παμβώτιδα.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015

Ο 9ος Γύρος Λίμνης έκανε στάση στη Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη

Οι... νεράιδες που κατοικούσαν στα νερά της λίμνης Παμβώτιδας «ζωντάνεψαν» στο ισόγειο της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης, το απόγευμα της Πέμπτης για να πουν στα μικρά παιδιά την δική τους ιστορία, με αφορμή τον 9ο Γύρο της Λίμνης Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015

Ξεπέρασαν τις 1000 οι συμμετοχές στα 30 χλμ. - Όλα τα ονόματα

Έσπασαν τον φράγμα των 1000 οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων των 30 χλμ., αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για τη διοργάνωση και δείχνει την τεράστια δυναμική του. Τα ονόματα των συμμετεχόντων μπορείτε να τα δείτε εδώ (δε συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα όσων θα τρέξουν με την IKEA Running Team):

Περισσότερα »
Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2015

Το Σάββατο θα γεμίσουμε το παραλίμνιο βατράχια!

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει όσους συμμετέχουν στον «Παραλίμνιο Δρόμο Μαμά-Καρότσι» στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα με αφετηρία την πλατεία Μαβίλη.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015

«Αγώνες Δρόμου και η συμβολή τους στην ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού»

Τις τεράστιες ευκαιρίες και δυνατότητες τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης που προκύπτουν από δρομικά γεγονότα, όπως ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, θα αναδείξει η ημερίδα με τίτλο «Αγώνες Δρόμου και η συμβολή τους στην ανάπτυξη του Αθλητικού Τουρισμού», που συνδιοργανώνουν ο ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου και η Ένωση Ξενοδόχων Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015

Και η Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη στις εκδηλώσεις για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Με αφόρμιση το ιστορικό παραμύθι του Χρήστου Χρηστοβασίλη «Το Κάστρο της Νεράιδας. Παλιά ιστορία σε καινούριο παραμύθι» , που φυλάσσεται στις σπάνιες Συλλογές της, στο Αρχείο Χρίστου Σούλη, η Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη, του Υπουργείου  Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, συμμετέχει, μετά από πρόσκληση του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων, στις πολιτιστικές και επιστημονικές εκδηλώσεις, οι οποίες πλαισιώνουν το πρόγραμμα του φετινού 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015

H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS συμμετέχει στον «9ο γύρο της λίμνης Ιωαννίνων»

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου FOURLIS, η  ΙΚΕΑ  στηρίζει ως χορηγός τον «9ο γύρο της λίμνης Ιωαννίνων» που διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος Ποσειδώνας.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015

Μεγάλο στοίχημα η συμμετοχή του κόσμου

Πυκνώνουν μέρα με την ημέρα τα θετικά μηνύματα για την διεξαγωγή του φετινού, 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που, όπως όλα δείχνουν, γνωρίζει αποδοχή αντάξια των πολύχρονων προσπαθειών των ανθρώπων του Α.Ο Ποσειδών και των τοπικών αρχών και φορέων, αλλά και αντάξια της πόλης των Ιωαννίνων και των δυνατοτήτων που μπορεί να προσφέρει σε ντόπιους και επισκέπτες.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015

Ευχαριστίες προς τον Δήμο Ιωαννιτών και τις δομές του

Την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση του Δήμου Ιωαννιτών και όλων των υπηρεσιών και των δομών του, στην επιτυχή προετοιμασία και διεξαγωγή του μεγάλου αριθμού εκδηλώσεων, πολιτιστικών και επιστημονικών, στο πλαίσιο του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, θέλει να εξάρει ο Α.Ο Ποσειδών, με αφορμή την ολοκλήρωση τους.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 14ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: