Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2015

Πιστή στο ραντεβού της με τον Γύρο Λίμνης η Αμαλία Τσιάβου

Πιστή στο ραντεβού της με τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων θα είναι και φέτος η Αμαλία Τσιάβου, η οποία θα τρέξει στον αγώνα των 10 χλμ. Παρά το ότι προέρχεται από μια δύσκολη περίοδο προετοιμασίας και σειράς επίπονων αγώνων, η παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Κ23 στο σκιφ ελαφρών βαρών δε θα μπορούσε να λείψει από τον αγώνα της πόλης της.

Περισσότερα »
Κυριακή, 20 Σεπτέμβριος 2015

Οι εκλογές δεν τους εμπόδισαν να κάνουν τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων - Εννιά Κύπριοι δρομείς στα Γιάννενα

Τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, μία εβδομάδα ακριβώς πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του, έκαναν τέσσερις Κύπριοι δρομείς μεγάλων αποστάσεων, και 10 χλμ. παραλίμνιας διαδρομής έτρεξαν πέντε Κύπριες, οι οποίοι ταξίδεψαν από τη Λεμεσό στα Γιάννενα.

Περισσότερα »
Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2015

Για την πρωτιά και το ρεκόρ ο Μιχάλης Παρμάκης στον Γύρο Λίμνης

Ένας από τους καλύτερους Έλληνες μαραθωνοδρόμους όλων των εποχών, με διακρίσεις σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Δρόμων Αντοχής, θα πάρει μέρος στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Ο λόγος για τον Μιχάλη Παρμάκη από την Κοζάνη, ο οποίος θα συμμετέχει στον αγώνα των 30 χλμ. γύρω από τη Λίμνη Παμβώτιδα.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2015

Αθανασία Τσουμελέκα: «Ο ομορφότερος γύρος λίμνης»

Με θερμά λόγια για την ομορφιά της διαδρομής του Γύρου της Λίμνης, αλλά και την διοργάνωση μιλά η Χρυσή Ολυμπιονίκης των 20 χλμ. βάδην της Αθήνας, Αθανασία Τσουμελέκα.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2015

Μέχρι και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές

Μέχρι και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι θα συνεχιστούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που έχει προκύψει τόσο για τη διαδρομή των 30 χλμ., όσο και για τους δρόμους των 10 και των 5 χλμ.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2015

Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων στηρίζει το 500px Fujifilm Global Photo Walk

Εικόνες από τις αγωνιστικές και όχι μόνο εκδηλώσεις του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων θα έχουν την ευκαιρία να αποτυπώσουν οι συμμετέχοντες στο 500px Fujifilm Global Photo Walk το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015

Ο Πρεσβευτής της Φλόγας του Μαραθωνίου Σπ. Ζαγάρης μιλά για τον Γύρο Λίμνης

Ένας από τους ανθρώπους, το όνομα του οποίου είναι στενά συνδεδεμένο με τον στίβο και ιδιαίτερα τον Μαραθώνιο, ο Σπύρος Ζαγάρης, τέως Δήμαρχος Μαραθώνος και Πρεσβευτής της Φλόγας του Μαραθωνίου, με μήνυμά του στηρίζει τον 9ο Γύρο Λίμνης και τονίζει την άρτια διοργάνωση και την επιτυχία στην διάδοση του λαϊκού, μαζικού αθλητισμού.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2015

Διπλασιάζονται και εμπλουτίζονται οι σταθμοί τροφοδοσίας

Διπλάσιοι σε σχέση με την περσινή διοργάνωση θα είναι φέτος οι σταθμοί τροφοδοσίας στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, με τον διοργανωτή Αθλητικό Όμιλο Ποσειδών Ιωαννίνων να φροντίζει να παρέχει όλα όσα χρειάζονται οι δρομείς.

Περισσότερα »
Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2015

Ένα παραμύθι για τον λαγό και τη χελώνα που ξεκίνησαν τον Γύρο της Λίμνης

Ξέρετε πως ξεκίνησε ο Γύρος της Λίμνης; Από έναν αγώνα που έβαλαν ο λαγός και η χελώνα με κριτή τον μπούφο, με αφετηρία την Πλατεία Μαβίλη. Το παραμύθι για το ξεκίνημα του Γύρου της Λίμνης και άλλες «Ιστορίες του Νερού» διηγήθηκε σε μικρούς και μεγάλους η Μαρία Μαχαίρα με τη συνοδεία στη μουσική του Αντώνη Καρασταμάτη, σε μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στον αύλειο χώρο του Αρχοντικού Πυρσινέλλα το απόγευμα της Τρίτης.

Περισσότερα »
Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2015

Με μεγάλη προσέλευση η ημερίδα «Αθλητισμός και Υγεία»

Το ενδιαφέρον δεκάδων πολιτών, από ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα, προσέλκυσαν οι εισηγήσεις των εξειδικευμένων ομιλητών στην ημερίδα «Αθλητισμός και Υγεία», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από τον Α.Ο Ποσειδών και τον ΟΚΠΑΠΑ του Δήμου Ιωαννιτών, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον 9ο Γύρο Λίμνης.

Περισσότερα »
Τρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2015

Αφήγηση παραμυθιού και προβολή ταινίας στο πλαίσιο του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Με ποικίλες πολιτιστικές και επιστημονικές εκδηλώσεις, για πολίτες κάθε ηλικίας, συνεχίζεται το πρόγραμμα του φετινού 9ου Γύρου Λίμνης, μετά την επίσημη έναρξη στο Νησί, το βράδυ της Κυριακής.

Περισσότερα »
Δευτέρα, 14 Σεπτέμβριος 2015

Στο «χάρτη» του δρομικού κινήματος και το Νησί των Ιωαννίνων

Τους δρόμους του Νησιού, που προσφέρονται για περιπάτους και τρέξιμο μέσα σε ένα πανέμορφο περιβάλλον με σημαντικά ιστορικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά μνημεία, έβαλε στον «χάρτη» του δρομικού κινήματος ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών, με την απόλυτα επιτυχημένη, πανηγυρική έναρξη των εκδηλώσεων του φετινού 9ου Γύρου Λίμνης.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: