Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Παρασκευή, 11 Σεπτέμβριος 2015

Μεγάλο ενδιαφέρον για το «Τρέχω και Περπατώ στους Δρόμους του Νησιού»

Με ενθουσιασμό έγινε δεκτή η πρωτοβουλία του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδών Ιωαννίνων να ανοίξει τους δρόμους του Νησιού, πραγματοποιώντας την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στις 18.30, δύο αγώνες δρόμου 3.600 μ. και 1.600 μ.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος 2015

«Υγεία και Αθλητισμός» στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων


Ο ΟΚΠΑΠΑ και ο Α.Ο Ποσειδών Ιωαννίνων, πιστοί στη ρήση «κάλλιο προλαμβάνειν,  παρά θεραπεύειν», στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του φετινού 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, συνδιοργανώνουν την επιστημονική, ιατρική ημερίδα με θέμα «Υγεία και αθλητισμός».

Περισσότερα »
Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2015

Δυναμικό ξεκίνημα από το Νησί για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Μια εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων υπόσχεται ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου με επίκεντρο το Νησί, όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης, αλλά και το «Τρέχω και Περπατώ στους Δρόμους του Νησιού».

Περισσότερα »
Τρίτη, 08 Σεπτέμβριος 2015

Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων – Δύο εβδομάδες αγώνων και εκδηλώσεων

Για μια ακόμη χρονιά ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων διοργανώνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της πόλης των Ιωαννίνων, τον Γύρο της Λίμνης, που κλείνει εννέα χρόνια ζωής. Φέτος ο 9ος Γύρος της Λίμνης θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου, όταν και θα λάβουν χώρα σειρά αγώνων δρόμου, με αποκορύφωμα φυσικά τον αγώνα των 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα.

Περισσότερα »
Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2015

Photometria Run - Η έναρξη του 9ου Γύρου Λίμνης, μέσα από τα μάτια σας!

Απαθανατίστε τις καλύτερες στιγμές  από την γιορτή έναρξης του 9ου Γύρου Λίμνης στο Νησί και κερδίστε φωτογραφικά σεμινάρια!  Ο 9ος Γύρος  Λίμνης σε συνεργασία με το επιτυχημένο Photometria Photo Festival σας προσκαλούν να συμμετέχετε σε έναν ξεχωριστό, φωτογραφικό «αγώνα»  την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, κατά την έναρξη της διοργάνωσης.

Περισσότερα »
Κυριακή, 06 Σεπτέμβριος 2015

Από τις Άλπεις …στην Παμβώτιδα!

Η πρώτη Ελληνίδα που «κατέκτησε» τα βουνά των Άλπεων, είναι Γιαννιώτισσα και στηρίζει τον 9ο Γύρο της Λίμνης! Η 34χρονη φυσιοθεραπεύτρια Αλεξάνδρα Τσουκανέλη, που τερμάτισε στη μεγάλη διαδρομή των 170 χιλιομέτρων στον κορυφαίο αγώνα ορεινού τρεξίματος Ultra Trail du Mont-Blanc, την πλέον δημοφιλή διοργάνωση στον πλανήτη, θα είναι ξανά στην ομορφότερη διαδρομή της χώρας μας, αν το επιτρέψει η φυσική της κατάσταση.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 02 Σεπτέμβριος 2015

Ένα μετάλλιο που «συμπυκνώνει» τους στόχους μιας διοργάνωσης και ενός καλλιτέχνη

Το τρίτο μετάλλιο, συλλεκτικό, που φιλοτεχνεί ο καθηγητής Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών και συντοπίτης μας Θεόδωρος Παπαγιάννης για τον 9ο Γύρο της Λίμνης λαμβάνει σιγά - σιγά «σάρκα και οστά».

Περισσότερα »
Δευτέρα, 31 Αύγουστος 2015

Η συμμετοχή της πόλης το ζητούμενο για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων και στις παράλληλες εκδηλώσεις που ξεκινούν από τις 13 Σεπτεμβρίου, απηύθυναν οι άνθρωποι του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδών Ιωαννίνων, ζητώντας από τους Γιαννιώτες να αγκαλιάσουν μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, του πολιτισμού και του περιβάλλοντος.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 28 Αύγουστος 2015

Στις 27 Σεπτεμβρίου λόγω εκλογών ο 9ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Το διήμερο 26 – 27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τελικά το κυρίως αγωνιστικό πρόγραμμα του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που ήταν προγραμματισμένο για τις 19 – 20 Σεπτεμβρίου. Η μετάθεση του αγώνα κατά ένα Σαββατοκύριακο κρίνεται επιβεβλημένη λόγω της απόφασης για προκήρυξη πρόωρων εκλογών την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Σάββατο, 22 Αύγουστος 2015

Αλλαγή ημερομηνίας του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων αν οι εκλογές διεξαχθούν στις 20 Σεπτεμβρίου

Η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων ανακοινώνει πως σε περίπτωση οριστικής απόφασης για προσφυγή στις κάλπες την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, ο Γύρος της Λίμνης των 30 χλμ. θα μεταφερθεί για την επόμενη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, ενώ ανάλογη αλλαγή θα υπάρξει και για όλους τους υπόλοιπους αγώνες του Σαββατοκύριακου 19-20 Σεπτεμβρίου που θα μετατεθούν κατά μία εβδομάδα.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 21 Αύγουστος 2015

Ανακοίνωση για 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων παρακολουθεί στενά τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και σε περίπτωση που υπάρξει οριστική απόφαση για διεξαγωγή εθνικών εκλογών την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινωθούν και τροποποιήσεις στο συνολικό πρόγραμμα του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 20 Αύγουστος 2015

«Τρέχω και Περπατώ στους Δρόμους του Νησιού» την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου

Αν η Λίμνη Παμβώτιδα είναι το στολίδι των Ιωαννίνων, το Νησί είναι το διαμαντάκι της. Και φυσικά δε θα μπορούσε να μείνει εκτός του σχεδιασμού του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, με τον Αθλητικό Ποσειδών Ιωαννίνων να επιλέγει το μαγευτικό σκηνικό για την τελετή έναρξης της Εβδομάδας Λίμνης Ιωαννίνων την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: