Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015

Δώρα από την SAUCΟΝΥ στους πρώτους του Γύρου Λίμνης

Δώρα σημαντικής αξίας θα προσφέρει στους τρεις πρώτους νικητές της Γενικής κατάταξης, αλλά και στους τρεις πρώτους των ηλικιακών κατηγοριών του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ., η Saucony.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ – Δωρεά υποτροφίας στην ειδικότητα της Προπονητικής

Το Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων στηρίζοντας τον Αθλητισμό προσφέρει μέσα από την διοργάνωση του 9ου Γύρου Λίμνης μία υποτροφία 1ου έτους στην ειδικότητα Προπονητικής.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2015

74 Σύλλογοι και ομάδες δρομέων στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Ηχηρό παρών δίνουν οι σύλλογοι δρομέων και ομάδες αθλητών από ολόκληρη τη χώρα, στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015

Ο αθλητισμός συναντά το περιβάλλον στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Τη σύνδεση του αθλητισμού με το περιβάλλον σηματοδοτεί η ημερίδα «Αειφόρος Ανάπτυξη και Λίμνη Παμβώτιδα», που αποτελεί μέρος της συμμετοχής του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας στις εκδηλώσεις του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015

Σε ρόλο έκπληξη ο Τάσος Νούσιας στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Σε ένα διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει θα δούμε τον δημοφιλή Γιαννιώτη ηθοποιό Τάσο Νούσια, κατά την διενέργεια των αγώνων του 9ου Γύρου Λίμνης, την Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Τρίτη, 22 Σεπτέμβριος 2015

Ένα μετάλλιο - κίνητρο για όλους!

Στα χέρια των χιλιάδων δρομέων που θα συμμετέχουν στους αγώνες των 30 χλμ., 10 χλμ. και 5 χλμ. του φετινού 9ου Γύρου Λίμνης, θα βρίσκονται σύντομα τα συλλεκτικά μετάλλια που φιλοτέχνησε ο Γιαννιώτης γλύπτης και καθηγητής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, Θεόδωρος Παπαγιάννης.

Περισσότερα »
Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2015

Έως την Τετάρτη οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τα 5 χλμ.

Ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα το μεσημέρι οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων στη διαδρομή των 30 χλμ., καθώς και για τον αγώνα δρόμου των 10 χλμ. Ωστόσο, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που παρατηρείται τα τελευταία 24ωρα για τον αγώνα δρόμου των 5 χλμ., το σύστημα ηλεκτρονικών εγγραφών θα μείνει ανοιχτό μόνο για αυτή την κατηγορία μέχρι και την Τετάρτη το μεσημέρι.

Περισσότερα »
Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2015

Πιστή στο ραντεβού της με τον Γύρο Λίμνης η Αμαλία Τσιάβου

Πιστή στο ραντεβού της με τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων θα είναι και φέτος η Αμαλία Τσιάβου, η οποία θα τρέξει στον αγώνα των 10 χλμ. Παρά το ότι προέρχεται από μια δύσκολη περίοδο προετοιμασίας και σειράς επίπονων αγώνων, η παγκόσμια πρωταθλήτρια κωπηλασίας Κ23 στο σκιφ ελαφρών βαρών δε θα μπορούσε να λείψει από τον αγώνα της πόλης της.

Περισσότερα »
Κυριακή, 20 Σεπτέμβριος 2015

Οι εκλογές δεν τους εμπόδισαν να κάνουν τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων - Εννιά Κύπριοι δρομείς στα Γιάννενα

Τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, μία εβδομάδα ακριβώς πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του, έκαναν τέσσερις Κύπριοι δρομείς μεγάλων αποστάσεων, και 10 χλμ. παραλίμνιας διαδρομής έτρεξαν πέντε Κύπριες, οι οποίοι ταξίδεψαν από τη Λεμεσό στα Γιάννενα.

Περισσότερα »
Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2015

Για την πρωτιά και το ρεκόρ ο Μιχάλης Παρμάκης στον Γύρο Λίμνης

Ένας από τους καλύτερους Έλληνες μαραθωνοδρόμους όλων των εποχών, με διακρίσεις σε όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Δρόμων Αντοχής, θα πάρει μέρος στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Ο λόγος για τον Μιχάλη Παρμάκη από την Κοζάνη, ο οποίος θα συμμετέχει στον αγώνα των 30 χλμ. γύρω από τη Λίμνη Παμβώτιδα.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2015

Αθανασία Τσουμελέκα: «Ο ομορφότερος γύρος λίμνης»

Με θερμά λόγια για την ομορφιά της διαδρομής του Γύρου της Λίμνης, αλλά και την διοργάνωση μιλά η Χρυσή Ολυμπιονίκης των 20 χλμ. βάδην της Αθήνας, Αθανασία Τσουμελέκα.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2015

Μέχρι και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές

Μέχρι και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι θα συνεχιστούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που έχει προκύψει τόσο για τη διαδρομή των 30 χλμ., όσο και για τους δρόμους των 10 και των 5 χλμ.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 14ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: