Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Τρίτη, 18 Αύγουστος 2015

Παραλίμνιος Δρόμος 1000 μ. για ΑμεΑ στο πλαίσιο του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Και ένας αγώνας για Άτομα με Αναπηρίες προστίθεται στο πρόγραμμα του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, σε μια προσπάθεια να γίνει πράξη το σύνθημα πως το δικαίωμα στην άθληση είναι καθολικό και όλοι πρέπει να έχουν τη χαρά της συμμετοχής.

Περισσότερα »
Τρίτη, 11 Αύγουστος 2015

Συνεχίζονται οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Ηλεκτρονικά πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα οι εγγραφές για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, με τον αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την λίμνη Παμβώτιδα να δείχνει ότι θα σημειώσει ρεκόρ συμμετοχών, καθώς οι έως τώρα συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και το εξωτερικό, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο σε αυτή τη χρονική περίοδο.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 29 Ιούλιος 2015

Δια χειρός Θ. Παπαγιάννη και το μετάλλιο του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Ένα ακόμη συλλεκτικό μετάλλιο δια χειρός του διάσημου Γιαννιώτη γλύπτη Θεόδωρου Παπαγιάννη θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν στη συλλογή τους όσοι συμμετέχουν στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Σάββατο, 25 Ιούλιος 2015

Πώς να τρέξετε 5 χλμ. με προπόνηση 2 μηνών

Λιγότερο από δύο μήνες έχουν μείνει για το διήμερο αγώνων του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων και για όσους θέλουν να τρέξουν, είναι η κατάλληλη στιγμή για να φτιάξουν ένα πλάνο προετοιμασίας.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 08 Ιούλιος 2015

Δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και το εξωτερικό

Δρομείς από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Ηλεία και από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη μέχρι το Gatwick της Αγγλίας έχουν σπεύσει να δηλώσουν ήδη συμμετοχή στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Τρίτη, 23 Ιούνιος 2015

Follow us on twitter

Now you can follow us on twitter and in order to stay informed on all news of Ioannina Lake Run, and directly read all the press releases and other useful information.

Περισσότερα »
Κυριακή, 21 Ιούνιος 2015

Ακολουθήστε μας στο twitter

Πλεόν μπορείτε να μας ακολουθείτε και στο twitter προκειμένου να μένετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων και να διαβάζετε άμεσα όλα τα δελτία τύπου και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

Περισσότερα »
Σάββατο, 20 Ιούνιος 2015

9th Ioannina Lake Run - Opening of Registrations

The opportunity to enter in the 9th Ioannina Lake Run have now those who want to participate either the big race of 30 km and the Power Walking of 30 km, or even the races of 10 km and 5 km and the Lakeside Road "Mom-stroller".

Περισσότερα »
Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2015

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Τη δυνατότητα να εγγραφούν στον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων έχουν πλέον όσοι θέλουν να συμμετέχουν τόσο στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, όσο και στο Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ., στους Αγώνες Δρόμου 10 χλμ. και 5 χλμ., και στον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-καρότσι».

Περισσότερα »
Δευτέρα, 15 Ιούνιος 2015

Η προκήρυξη του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων η προκήρυξη των αγώνων. Στην προκήρυξη υπάρχει το πρόγραμμα, οι διαδρομές όλων των αγώνων, ο τρόπος δήλωσης συμμετοχής, οι παροχές και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες.

Περισσότερα »
Κυριακή, 14 Ιούνιος 2015

Λάβετε θέσεις… Έτοιμοι… Πάμε!

Λάβετε θέσεις… Έτοιμοι… Πάμε! Στην αφετηρία για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων βρίσκεται η ομάδα διοργάνωσης του Αθλητικού Ομίλου Ποσειδών Ιωαννίνων, με το χρόνο πλέον να μετρά αντίστροφα για το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Σεπτεμβρίου, όταν και θα λάβουν χώρα σειρά αγώνων δρόμου, με αποκορύφωμα φυσικά τον αγώνα των 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 05 Νοέμβριος 2014

Εφαρμογή εκτύπωσης αναμνηστικών διπλωμάτων

Μέσα από τη σελίδα ioanninalakerun.gr όλοι οι δρομείς του 8ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων μπορούν να εκτυπώσουν το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής τους.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: