Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Σάββατο, 20 Σεπτέμβριος 2014

Ένωσαν τις δυνάμεις τους για το περιβάλλον

«Η προστασία του περιβάλλοντος μας ενώνει» είναι το σύνθημα της σειράς εκδηλώσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ανέλαβαν από σήμερα το πρωί να το κάνουν πράξη το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Ιταλία» 2007-2013, η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας και ο Αθλητικός Όμιλος «Ποσειδών Ιωαννίνων».

Περισσότερα »
Σάββατο, 20 Σεπτέμβριος 2014

Από το Grand Serai μέχρι τις 2 το μεσημέρι η παραλαβή των αριθμών

Το Grand Serai είναι το «στρατηγείο» του Ioannina Street Relays και του Lake Run! Όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για τους δύο αγώνες, μπορούν να περνούν από το  Grand Serai, όπου και υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την Γραμματεία του αγώνα.

Περισσότερα »
Σάββατο, 20 Σεπτέμβριος 2014

Τελετή έναρξης με πολλαπλά μηνύματα

Με την τελετή έναρξης στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» στα Παλιά Σφαγεία άνοιξε η αυλαία του αθλητικού τριημέρου, που περιλαμβάνει δύο μεγάλους αγώνες, το Ioannina Street Relays σήμερα (20/9) και τον 8ο Γύρο Λίμνης αύριο (21/9), καθώς και πολλές άλλες εκδηλώσεις όχι μόνο με αθλητική, αλλά και με περιβαλλοντική διάσταση.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 18 Σεπτέμβριος 2014

Όραμα να καταστούν τα Γιάννενα ο μεγαλύτερος αθλητικός τουριστικός προορισμός

Ένα κομμάτι στο παζλ της προσπάθειας να καταστούν τα Γιάννενα ο μεγαλύτερος αθλητικός τουριστικός προορισμός μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί το τριήμερο των αγώνων Ioannina Lake Run και Street Relays, που πραγματοποιείται από αύριο Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην πόλη.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 18 Σεπτέμβριος 2014

Έκπτωση 20% στους δρομείς από το "Maison" και το "Makris"

Τα Βίκος Street Relays δεν πρόκειται να αφήσουν χωρίς ιδιαίτερη μεταχείριση τους συμμετέχοντες στον αγώνα του Σαββάτου 20 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του αθλητικού τριημέρου που περιλαμβάνει και το 8o Lake Run 30χλμ.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 18 Σεπτέμβριος 2014

Το Epirus Palace εξασφαλίζει πολύ όμορφη διαμονή στα Ιωάννινα!

Το αθλητικό τριήμερο στα Ιωάννινα πλησιάζει, όλα είναι έτοιμα για το 1o Ioannina Street Relays και τον 8ο Lake Run και φυσικά οι συμμετέχοντες, αλλά και όλοι όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και δεν διαμένουν στα Ιωάννινα, το Epirus Palace τους εξασφαλίζει μια πολύ όμορφη διαμονή!

Περισσότερα »
Πέμπτη, 18 Σεπτέμβριος 2014

Δωρεάν συμμετοχή στη "Novasports Running Team"

Η αντίστροφη μέτρηση για τις σκυταλοδρομίες των Ιωαννίνων έχει ξεκινήσει! Το ενδιαφέρον των Γιαννιωτών και όχι μόνο είναι μεγάλο για τον ξεχωριστό αγώνα, που δίνει σκυτάλη στις συνεργασίες και την ανάπτυξη των ανθρώπινων σχέσεων, γι' αυτό και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στις δωρεάν εγγραφές για την δημιουργία της "Novasports Running Team"!

Περισσότερα »
Πέμπτη, 18 Σεπτέμβριος 2014

Μάκης Καλαράς, μια ξεχωριστή παρουσία στα Relays των Ιωαννίνων!

Η αρχή έγινε στη Κομοτηνή την άνοιξη. Η συνέχεια δίνεται στα Ιωάννινα το προσεχές Σάββατο! Το δρομικό κίνημα δεν κάνει διακρίσεις. Στα Βίκος Street Relays μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει και στη Κομοτηνή αποδείχθηκε αυτό με τη συμμετοχή ατόμων με κινητική αναπηρία.

Περισσότερα »
Δευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014

Ένα συλλεκτικό μετάλλιο διά χειρός Θεόδωρου Παπαγιάννη

Ένα συλλεκτικό μετάλλιο θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν όσοι συμμετέχουν στον 8ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Ο διάσημος Γιαννιώτης γλύπτης Θεόδωρος Παπαγιάννης ανέλαβε για δεύτερη χρονιά να φιλοτεχνήσει το μετάλλιο για τους συμμετέχοντες,

Περισσότερα »
Δευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014

Το Grand Serai στρατηγείο των Street Relays και του Lake Run

Η αντίστροφη μέτρηση για το απόλυτα αθλητικό τριήμερο στα Ιωάννινα έχει ξεκινήσει! Το Ioannina Street Relays και το Lake Run συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον όχι μόνο των Ιωαννιτών, αλλά και όλων των φίλων του δρομικού κινήματος από όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 12 Σεπτέμβριος 2014

Περισσότερες από 1.000 εγγραφές στο Lake Run, παράταση έως την Κυριακή!

Παράταση έως και το μεσημέρι της Κυριακής (14/9, 14:00) δόθηκε για την δήλωση συμμετοχών στο 8ο LAKE RUN που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Λίμνη Ιωαννίνων, παρουσία απλών αθλούμενων, επώνυμων αθλητών και όχι μόνο!

Περισσότερα »
Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ – Επιβεβαίωση της συμμετοχής μέσω e-mail

Όσοι έχουν εγγραφεί ηλεκτρονικά στο Ioannina Lake Run και έχουν καταβάλει και  το αντίστοιχο αντίτιμο, θα πρέπει να έχουν λάβει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο e-mail που θα πιστοποιεί την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: