Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Κυριακή, 21 Σεπτέμβριος 2014

Έγραψαν ιστορία Βίκος Street Relays και Ioannina Lake Run

Έγραψε ιστορία το αθλητικό τριήμερο στα Ιωάννινα με την απόλυτη επιτυχία των Σκυταλοδρομιών Δρόμου και του Γύρου της Λίμνης. Μια διοργάνωση που ξεπέρασε τους 3.000 συμμετέχοντες στους έξι αγώνες το τριήμερο και έβγαλε χιλιάδες θεατές στους δρόμους.

Περισσότερα »
Κυριακή, 21 Σεπτέμβριος 2014

Κράτησε ψηλά τον πήχη ο «Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων»

Τον χαρακτηρισμό του ως έναν από τους καλύτερους αγώνες της Ελλάδας σε μια από τις ομορφότερες διαδρομές της χώρας δικαίωσε και φέτος ο «Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων», ο οποίος οργανώθηκε με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία από τον Αθλητικό Όμιλο Ποσειδών Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Κυριακή, 21 Σεπτέμβριος 2014

Τα αποτελέσματα στο Ioannina Street Relays

Οι Σκυταλοδρομίες Δρόμου στα Ιωάννινα ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία χθες, παρουσία ομάδων ανδρών, γυναικών και μεικτών. Στους άνδρες νικητές ήταν οι Αλέξης Μπαράτσας, Κωνσταντίνος Μάντζιος, Σπύρος Αντώνης, Σεμπαστιάν Καλουϊάν.

Περισσότερα »
Κυριακή, 21 Σεπτέμβριος 2014

Η Β. Καραγεωργάκη έκοψε πρώτη το νήμα στις γυναίκες στον Γύρο Λίμνης

Η Βασιλική Καραγεωργάκη ήταν η πρώτη γυναίκα που έκοψε το νήμα στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Η αθλήτρια του Σ.Α.Π. Νεάπολης από τη Θεσσαλονίκη προηγούνταν σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής και με σταθερό ρυθμό τερμάτισε στην πρώτη θέση με καθαρό χρόνο 2.06.42.

Περισσότερα »
Κυριακή, 21 Σεπτέμβριος 2014

Ο Γιώργος Χατζηγιάννης νικητής του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Ο Γιώργος Χατζηγιάννης από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Λάρισας είναι ο μεγάλος νικητής του 8ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Κυριακή, 21 Σεπτέμβριος 2014

Ο Ν. Πούλιος νικητής στα 10 χλμ. - Πρώτη γυναίκα η Μ. Γαζέα

Ο Νίκος Πούλιος από την Γυμναστική Ένωση Αγρινίου είναι ο νικητής του αγώνα των 10 χλμ. του «Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων», ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Δημήτρης Τασιόπουλος και στην τρίτη ο αθλητής του ΑΓΣ Ιωαννίνων Σταύρος Γκίνης. Οι δύο πρώτοι αθλητές έτρεξαν στα Γιάννενα για πρώτη χρονιά.

Περισσότερα »
Κυριακή, 21 Σεπτέμβριος 2014

Σε εξέλιξη ο 8ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων - 1065 δρομείς πήραν εκκίνηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 7 το πρωί ο 8ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων. Πρώτοι πήραν την εκκίνηση οι 26 δρομείς που συμμετέχουν στον αγώνα του δυναμικού βαδίσματος στην διαδρομή των 30 χιλιομέτρων γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα.

Περισσότερα »
Κυριακή, 21 Σεπτέμβριος 2014

Αθλητική πανδαισία δίπλα στη Λίμνη από τα Ioannina Street Relays!

Χαρούμενα πρόσωπα, άνθρωποι με χαμόγελο, μικροί, μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες. Τα Street Relays των Ιωαννίνων ολοκληρώθηκαν με πανηγυρικό τρόπο στην Ακτή Μιαούλη, στέλνοντας από την πανέμορφη παραλίμνια περιοχή ένα ηχηρό μήνυμα θέλησης για συνεργασία, για φιλία, για αθλητισμό, για τρέξιμο.

Περισσότερα »
Σάββατο, 20 Σεπτέμβριος 2014

Μήνυμα ζωής και χαράς έστειλαν τα Kids Relays

Χρωματιστές σκυτάλες. Φιλία. Συνεργασία. Χαρά. Αθλητισμός. Νιάτα. Τα Kids Relays που άνοιξαν την αγωνιστική ημέρα του αθλητικού τριημέρου στα Ιωάννινα έστειλαν το πρώτο μήνυμα!

Περισσότερα »
Σάββατο, 20 Σεπτέμβριος 2014

Ένωσαν τις δυνάμεις τους για το περιβάλλον

«Η προστασία του περιβάλλοντος μας ενώνει» είναι το σύνθημα της σειράς εκδηλώσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ανέλαβαν από σήμερα το πρωί να το κάνουν πράξη το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Ιταλία» 2007-2013, η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας και ο Αθλητικός Όμιλος «Ποσειδών Ιωαννίνων».

Περισσότερα »
Σάββατο, 20 Σεπτέμβριος 2014

Από το Grand Serai μέχρι τις 2 το μεσημέρι η παραλαβή των αριθμών

Το Grand Serai είναι το «στρατηγείο» του Ioannina Street Relays και του Lake Run! Όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για τους δύο αγώνες, μπορούν να περνούν από το  Grand Serai, όπου και υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την Γραμματεία του αγώνα.

Περισσότερα »
Σάββατο, 20 Σεπτέμβριος 2014

Τελετή έναρξης με πολλαπλά μηνύματα

Με την τελετή έναρξης στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» στα Παλιά Σφαγεία άνοιξε η αυλαία του αθλητικού τριημέρου, που περιλαμβάνει δύο μεγάλους αγώνες, το Ioannina Street Relays σήμερα (20/9) και τον 8ο Γύρο Λίμνης αύριο (21/9), καθώς και πολλές άλλες εκδηλώσεις όχι μόνο με αθλητική, αλλά και με περιβαλλοντική διάσταση.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 14ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: