Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Δευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014

Ένα συλλεκτικό μετάλλιο διά χειρός Θεόδωρου Παπαγιάννη

Ένα συλλεκτικό μετάλλιο θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν όσοι συμμετέχουν στον 8ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Ο διάσημος Γιαννιώτης γλύπτης Θεόδωρος Παπαγιάννης ανέλαβε για δεύτερη χρονιά να φιλοτεχνήσει το μετάλλιο για τους συμμετέχοντες,

Περισσότερα »
Δευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014

Το Grand Serai στρατηγείο των Street Relays και του Lake Run

Η αντίστροφη μέτρηση για το απόλυτα αθλητικό τριήμερο στα Ιωάννινα έχει ξεκινήσει! Το Ioannina Street Relays και το Lake Run συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον όχι μόνο των Ιωαννιτών, αλλά και όλων των φίλων του δρομικού κινήματος από όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 12 Σεπτέμβριος 2014

Περισσότερες από 1.000 εγγραφές στο Lake Run, παράταση έως την Κυριακή!

Παράταση έως και το μεσημέρι της Κυριακής (14/9, 14:00) δόθηκε για την δήλωση συμμετοχών στο 8ο LAKE RUN που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην Λίμνη Ιωαννίνων, παρουσία απλών αθλούμενων, επώνυμων αθλητών και όχι μόνο!

Περισσότερα »
Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ – Επιβεβαίωση της συμμετοχής μέσω e-mail

Όσοι έχουν εγγραφεί ηλεκτρονικά στο Ioannina Lake Run και έχουν καταβάλει και  το αντίστοιχο αντίτιμο, θα πρέπει να έχουν λάβει στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο e-mail που θα πιστοποιεί την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014

Εγγραφές και επί τόπου σε Ιωάννινα και Άρτα

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το “Ioannina Street Relays 2014” στις 20 Σεπτεμβρίου στην Ακτή Μιαούλη, στο πλαίσιο του απόλυτα αθλητικού τριημέρου με τη σύμπραξη των Βίκος Street Relays με το Lake Run, συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, ωστόσο όποιος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή μπορεί να το κάνει και δια ζώσης σε έξι διαφορετικά σημεία, πέντε στα Ιωάννινα και ένα στην Άρτα!

Περισσότερα »
Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014

Οι κορυφαίοι τρέχουν στο "ΒΙΚΟΣ RELAYS"

Οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές δίνουν το παρών στο Ioannina Street Relays, στο απόλυτα αθλητικό τριήμερο στις 19-21 Σεπτεμβρίου! Μετά τον Σπύρο Γιαννιώτη, κορυφαίο Έλληνα αθλητή την τελευταία τριετία, παρούσα στις Σκυταλοδρομίες Δρόμου των Ιωαννίνων θα δώσει και η Κατερίνα Νικολαϊδου, κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια για το 2013!

Περισσότερα »
Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014

Ειδικό μενού για τους δρομείς από το εστιατόριο "Φίλιππας"

Ειδικό μενού διατροφής περιμένει τους δρομείς που θα συμμετάσχουν στο αθλητικό τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου στα Ιωάννινα για το Ioannina Street Relays και το Lake Run, προσφορά του εστιατορίου “Φίλιππας”.

Περισσότερα »
Κυριακή, 07 Σεπτέμβριος 2014

Που θα μείνετε στα Γιάννενα

Σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών προδιαγραφών, παραδοσιακά καταλύματα, αναπαλαιωμένα αρχοντικά και ενοικιαζόμενα δωμάτια, βρίσκονται σε κάθε γωνιά του Νομού Ιωαννίνων, δίνοντας τη δυνατότητα για ευχάριστη και άνετη διαμονή στη διάρκεια του τριημέρου 19-21 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Σάββατο, 06 Σεπτέμβριος 2014

Συνοπτικό πρόγραμμα του 8ου Ioannina Lake Run

Μικρές αλλαγές ως προς  το πρόγραμμα  του 8ου Ioannina Lake Run και των Street Relays ανακοινώνονται από τους διοργανωτές. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν κατά βάση με τον τόπο παραλαβής των αριθμών αγώνων και τις εγγραφές, που θα γίνονται στο ξενοδοχείο Grand Serai.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 05 Σεπτέμβριος 2014

Ο Σπύρος Γιαννιώτης παίρνει τη σκυτάλη!

Σκυτάλη στα Ιωάννινα το τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου με τον Σπύρο Γιαννιώτη, τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή από το 2011 μέχρι και σήμερα, να φτιάχνει τη δική του ομάδα και να ανακοινώνει τη συμμετοχή του στον 4ο αγώνα δρόμου των νέας σειράς αγώνων Βίκος Street Relays 2014, που ανοίγουν την φθινοπωρινή περίοδο αγώνων στην ωραιότερη διαδρομή της Ελλάδας.

Περισσότερα »
Τρίτη, 02 Σεπτέμβριος 2014

Αυξάνουν οι συμμετοχές για τον Γύρο Λίμνης και τις Σκυταλοδρομίες Δρόμου

Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται οι συμμετοχές στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, που θα πραγματοποιηθεί το τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.ioanninalakerun.gr 

Περισσότερα »
Σάββατο, 23 Αύγουστος 2014

Και φέτος ο Παραλίμνιος Δρόμος "Μαμά - Καρότσι"

Αναπόσπαστο μέρος του Ioannina Lake Run αποτελεί πλέον ο Παραλίμνιος Δρόμος «Μαμά – Καρότσι», ένας πρωτότυπος αγώνας, στον οποίο μαμάδες με το καρότσι και τα παιδιά τους τρέχουν σε μια απόσταση 500 μέτρων.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 14ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: