Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Πέμπτη, 11 Σεπτέμβριος 2014

Ειδικό μενού για τους δρομείς από το εστιατόριο "Φίλιππας"

Ειδικό μενού διατροφής περιμένει τους δρομείς που θα συμμετάσχουν στο αθλητικό τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου στα Ιωάννινα για το Ioannina Street Relays και το Lake Run, προσφορά του εστιατορίου “Φίλιππας”.

Περισσότερα »
Κυριακή, 07 Σεπτέμβριος 2014

Που θα μείνετε στα Γιάννενα

Σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες υψηλών προδιαγραφών, παραδοσιακά καταλύματα, αναπαλαιωμένα αρχοντικά και ενοικιαζόμενα δωμάτια, βρίσκονται σε κάθε γωνιά του Νομού Ιωαννίνων, δίνοντας τη δυνατότητα για ευχάριστη και άνετη διαμονή στη διάρκεια του τριημέρου 19-21 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Σάββατο, 06 Σεπτέμβριος 2014

Συνοπτικό πρόγραμμα του 8ου Ioannina Lake Run

Μικρές αλλαγές ως προς  το πρόγραμμα  του 8ου Ioannina Lake Run και των Street Relays ανακοινώνονται από τους διοργανωτές. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν κατά βάση με τον τόπο παραλαβής των αριθμών αγώνων και τις εγγραφές, που θα γίνονται στο ξενοδοχείο Grand Serai.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 05 Σεπτέμβριος 2014

Ο Σπύρος Γιαννιώτης παίρνει τη σκυτάλη!

Σκυτάλη στα Ιωάννινα το τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου με τον Σπύρο Γιαννιώτη, τον κορυφαίο Έλληνα αθλητή από το 2011 μέχρι και σήμερα, να φτιάχνει τη δική του ομάδα και να ανακοινώνει τη συμμετοχή του στον 4ο αγώνα δρόμου των νέας σειράς αγώνων Βίκος Street Relays 2014, που ανοίγουν την φθινοπωρινή περίοδο αγώνων στην ωραιότερη διαδρομή της Ελλάδας.

Περισσότερα »
Τρίτη, 02 Σεπτέμβριος 2014

Αυξάνουν οι συμμετοχές για τον Γύρο Λίμνης και τις Σκυταλοδρομίες Δρόμου

Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται οι συμμετοχές στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, που θα πραγματοποιηθεί το τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.ioanninalakerun.gr 

Περισσότερα »
Σάββατο, 23 Αύγουστος 2014

Και φέτος ο Παραλίμνιος Δρόμος "Μαμά - Καρότσι"

Αναπόσπαστο μέρος του Ioannina Lake Run αποτελεί πλέον ο Παραλίμνιος Δρόμος «Μαμά – Καρότσι», ένας πρωτότυπος αγώνας, στον οποίο μαμάδες με το καρότσι και τα παιδιά τους τρέχουν σε μια απόσταση 500 μέτρων.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 22 Αύγουστος 2014

Η προστασία του περιβάλλοντος μας ενώνει

Για 3η συνεχή χρονιά, το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα - Ιταλία» 2007-2013 συμμετέχει στον εορτασμό της Ημέρας Ευρωπαϊκής Συνεργασίας, διοργανώνοντας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία περιβαλλοντική εκδήλωση με τον τίτλο «Η προστασία του περιβάλλοντος μας ενώνει».

Περισσότερα »
Πέμπτη, 14 Αύγουστος 2014

Πλούσιο το πρόγραμμα του 8ου Ioannina Lake Run

Πλούσιο είναι το πρόγραμμα και του 8ου Ioannina Lake Run, με τον Αθλητικό Όμιλο Ποσειδών να φροντίζει και φέτος να συνοδεύσει το αθλητικό κομμάτι με μία σειρά από παράπλευρες δραστηριότητες, που έχουν άμεση σχέση με την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα.

Περισσότερα »
Δευτέρα, 11 Αύγουστος 2014

«Ορίζοντας» και «Μέθεξις» στηρίζουν τον 8ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Η τηλεοπτική εκπομπή «Ορίζοντας www.orizontas.org» και η Πολιτιστική Κίνηση «Μέθεξις www.m-f.gr» για μια ακόμη χρονιά μαζί με το μεγάλο αθλητικό γεγονός των Ιωαννίνων. 8ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων 30χλμ www.ioanninalakerun.gr (20-21 Σεπτεμβρίου 2014). 

Περισσότερα »
Παρασκευή, 01 Αύγουστος 2014

Street Relays - Τα Γιάννενα παίρνουν τη σκυτάλη της συμμετοχής

Από την πρώτη χρονιά του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών έθεσε ως στόχο τη διοργάνωση ενός αθλητικού event που θα απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο στους μυημένους στο δρομικό κίνημα. Γι’ αυτό και ο μεγάλος αγώνας γύρω από την Παμβώτιδα σταδιακά πλαισιώθηκε με έναν αγώνα δρόμου 10 χλμ., έναν αγώνα 5 χλμ.,

Περισσότερα »
Παρασκευή, 18 Ιούλιος 2014

Σύνθημα εκκίνησης για τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Ένα τριήμερο αθλητισμού, πολιτισμού και περιβάλλοντος φιλοδοξεί να αποτελέσει ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, ο αγώνας δρόμου των 30 χλμ. περιμετρικά της Παμβώτιδας και οι παράλληλες αγωνιστικές και όχι μόνο εκδηλώσεις, που για 8η χρονιά διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων το τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 18 Ιούλιος 2014

Σκυτάλη στη συνεργασία στα Ιωάννινα! Παράλληλη διεξαγωγή των Street Relays και του Ioannina Lake Run!

Το δρομικό κίνημα ενώνει, δεν χωρίζει, δημιουργεί φιλίες και συνεργασίες. Υπό αυτό το πρίσμα το “Ioannina Street Relays” που θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 20-21 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί παράλληλα με τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων (Lake Run), που διοργανώνεται για 8η φορά φέτος από τον Αθλητικό Όμιλο Ποσειδώνα, σε μια μοναδική στιγμή συνεργασίας και αλληλεγγύης.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 14ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: