Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018

Μήνυμα του κ.Σπυριούνη ενόψει του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Καμία μεγάλη ευκαιρία δε "φωνάζει" ότι είναι μεγάλη ευκαιρία...

Περισσότερα »
Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018

Η Τράπεζα Ηπείρου ανεβάζει αγωνιστικό επίπεδο τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Πιο ανταγωνιστικός από κάθε άλλη χρονιά αναμένεται να είναι ο 12ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, καθώς στην εκκίνηση θα βρεθούν μερικοί από τους κορυφαίους δρομείς μεγάλων αποστάσεων της χώρας.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018

Autolinea AE και KIA Motors Greece τρέχουν στον 12ο Γύρο Λίμνης

Το νέο Kia Stonic, το μυώδες, τολμηρό crossover για την πόλη, που μετατρέπει κάθε διαδρομή σε μία περιπέτεια, θα είναι πλοηγός στον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. 

Περισσότερα »
Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018

Εκκίνηση του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων «Στους Δρόμους του Περάματος»

«Στους δρόμους του Περάματος» θα γίνει φέτος, την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, η έναρξη των εκδηλώσεων του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που θα κορυφωθούν το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου με ένα διήμερο πλούσιων αγωνιστικών δράσεων.

Περισσότερα »
Τρίτη, 11 Σεπτέμβριος 2018

Παράταση εγγραφών έως Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου

Μέχρι και την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, στις 12 το βράδυ, θα συνεχιστούν οι εγγραφές για τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που έχει προκύψει τόσο για τη διαδρομή των 30 χλμ., όσο και για τους δρόμους των 10 και των 5 χλμ.

Περισσότερα »
Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018

Ανακούφιση του μυϊκού πόνου με Counterpain στον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Στη μεγάλη οικογένεια χορηγών και υποστηρικτών του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων εντάσσεται από τη φετινή χρονιά η Counterpain. 

Περισσότερα »
Δευτέρα, 10 Σεπτέμβριος 2018

Χορηγός μετακίνησης και φέτος η Aegean

Στους υποστηρικτές του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων εντάσσεται και φέτος η Aegean, συνεχίζοντας τη συνεργασία που ξεκίνησε πέρυσι. 

Περισσότερα »
Τετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2018

Δηλώνει ξανά παρών το iRun

To παρών και στον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων θα δώσει το iRun, το πρώτο ελληνικό free press περιοδικό για το τρέξιμο και όχι μόνο, που αποτελεί και έναν εκ των βασικότερων χορηγών επικοινωνίας της διοργάνωσης.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2018

«Η δύναμη της αρκούδας» στον Γύρο Λίμνης

Μια έκπληξη περιμένει φέτος τους δρομείς, που θα τρέξουν στον 12 Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, καθώς στους σταθμούς τροφοδοσίας του αγώνα των 30 χλμ. θα διατίθεται ένα καινοτόμο, φυσικό, ενεργειακό gel με βάση το μέλι.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 31 Αύγουστος 2018

Ένα μετάλλιο με δύναμη και κίνηση

Ένα μετάλλιο με δύναμη και κίνηση, που ξεχωρίζει από τα συνηθισμένα, όπως ξεχωρίζει και ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, θα λάβουν οι δρομείς όλων των αγώνων της διοργάνωσης, στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 30 Αύγουστος 2018

Στην Αβέρωφ 3 το Κέντρο Εγγραφών και φέτος

Στον γνωστό χώρο, στην οδό Αβέρωφ 3 στο κέντρο των Ιωαννίνων, λειτουργεί το Κέντρο Εγγραφών του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, όπου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοπροσώπως όσοι επιθυμούν να τρέξουν στον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, καθώς και στους αγώνες που πλαισιώνουν το πρόγραμμα το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 17 Αύγουστος 2018

Μοναδικά δώρα κληρώνει η Garmin στον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Με την κλήρωση τριών μοναδικών δώρων συνδυάζει τη συνεργασία της, για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Garmin.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: