Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018

Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων απέκτησε περιοδικό

Μετά από 12 χρόνια, ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων ήρθε η ώρα να αποκτήσει το δικό του περιοδικό, το Lake Run Magazine. Μια έκδοση, που έρχεται να συμπυκνώσει και να αποτυπώσει όλα όσα θα θέλατε να ξέρετε για εμάς. 

Περισσότερα »
Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018

Η εκκίνηση μιας νέας εποχής o 12ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Το μήνυμα ότι ο 12ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων μπορεί και πρέπει να γίνει η ουσιαστική εκκίνηση μιας νέας εποχής για τη διοργάνωση, έστειλε ο γενικός διευθυντής των αγώνων Ηλίας Σπυριούνης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, ένα 24ωρο πριν οι αθλητές βρεθούν στην αφετηρία.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018

Από την πλατεία Μαβίλη η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής- Τα ωράρια λειτουργίας

Στην πλατεία Μαβίλη μεταφέρεται από σήμερα Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 η οργανωτική δομή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, προκειμένου από το απόγευμα να λειτουργεί η γραμματεία και να παραλαμβάνουν οι δρομείς το πακέτο συμμετοχής τους στον αγώνα που έχουν επιλέξει.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018

Το τρέξιμο είναι και ομαδικό άθλημα -Οι ομάδες του Γύρου Λίμνης

Πολλές και πολυπληθείς θα είναι και φέτος οι ομάδες, που θα συμμετέχουν στον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, με τους Συλλόγους Δρομέων και άλλα running clubs να έχουν οργανώσει από καιρό τις αποστολές τους για να τρέξουν στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2018

Το Followgreen στηρίζει τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Η πλατφόρμα επιβράβευσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση του δήμου Ιωαννιτών «Followgreen», που ενώνει πολίτες, τοπικές επιχειρήσεις και σχολεία, στηρίζει τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων και θα βρίσκεται εκεί στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου, για να δώσει το «πράσινο» μήνυμα.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 20 Σεπτέμβριος 2018

Χορηγός τροφοδοσίας η Lidl Hellas

H Lidl Hellas εντάσσεται από φέτος στους χορηγούς τροφοδοσίας του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων. 

Περισσότερα »
Τετάρτη, 19 Σεπτέμβριος 2018

Family Run με χορηγό την "Πίνδο"

Με ένα Family Run, έναν αγώνα για οικογένειες, εμπλουτίζεται από φέτος το αγωνιστικό διήμερο του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Τρίτη, 18 Σεπτέμβριος 2018

«Μαμά-Καρότσι» με χορηγό τη «Δωδώνη»

Τα αθλητικά τους θα φορέσουν και φέτος οι μαμάδες, προκειμένου να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά τους στον πρωτότυπο αγώνα δρόμου «Μαμά-Καρότσι», στο πλαίσιο του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Κυριακή, 16 Σεπτέμβριος 2018

Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν «Στους Δρόμους του Περάματος»

Μια γιορτή του αθλητισμού και του περιβάλλοντος αποτέλεσαν οι εκδηλώσεις «Στους Δρόμους του Περάματος», που ήταν και η αφετηρία των πολύπλευρων δράσεων του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος 2018

Μήνυμα του κ.Σπυριούνη ενόψει του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Καμία μεγάλη ευκαιρία δε "φωνάζει" ότι είναι μεγάλη ευκαιρία...

Περισσότερα »
Πέμπτη, 13 Σεπτέμβριος 2018

Η Τράπεζα Ηπείρου ανεβάζει αγωνιστικό επίπεδο τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Πιο ανταγωνιστικός από κάθε άλλη χρονιά αναμένεται να είναι ο 12ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, καθώς στην εκκίνηση θα βρεθούν μερικοί από τους κορυφαίους δρομείς μεγάλων αποστάσεων της χώρας.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 12 Σεπτέμβριος 2018

Autolinea AE και KIA Motors Greece τρέχουν στον 12ο Γύρο Λίμνης

Το νέο Kia Stonic, το μυώδες, τολμηρό crossover για την πόλη, που μετατρέπει κάθε διαδρομή σε μία περιπέτεια, θα είναι πλοηγός στον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. 

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: