Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Τετάρτη, 30 Μάιος 2018

Με δώρο-έκπληξη ανοίγουν οι εγγραφές για τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Οι εγγραφές ξεκίνησαν  για το 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων και τον μεγάλο αγώνα των 30 χλμ. γύρω από την Παμβώτιδα, το Δυναμικό Βάδισμα 30 χλμ., τους Αγώνες Δρόμου 10 χλμ. και 5 χλμ., τον Παραλίμνιο Δρόμο «Μαμά-καρότσι» και τον Παραλίμνιο Δρόμο 1000 μ. για ΑμεΑ, που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 12 Οκτώβριος 2017

Η καλύτερη επιβράβευση το μετάλλιο του Χρ. Σκαλκώτου

Η καλύτερη επιβράβευση ήταν για τους αθλητές που τερμάτισαν τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων των 30 χλμ. και τους υπόλοιπους αγώνες του διημέρου, το συλλεκτικό μετάλλιο που φέτος φιλοτέχνησε ο καταξιωμένος γλύπτης Χρήστος Σκαλκώτος.

Περισσότερα »
Τρίτη, 10 Οκτώβριος 2017

ΕΚΑΒ και Αστυνομία εγγυήθηκαν την ασφάλεια του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Σχεδόν το σύνολο της δύναμής του διέθεσε το τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων για να καλύψει τον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, ενώ μεγάλη ήταν και η συνδρομή των υπόλοιπων αστυνομικών υπηρεσιών.

Περισσότερα »
Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017

Ostracon και PHYSIO activ προσέφεραν υπηρεσίες αποθεραπείας στους δρομείς

Την υποστήριξη της αποθεραπείας των αθλητών στο διήμερο των αγώνων του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων ανέλαβε και φέτος η εταιρεία Ostracon, με την προσφορά εξοπλισμού και υπηρεσιών, σε συνεργασία με την ομάδα του Κέντρου Φυσικοθεραπείας PHYSIO activ.

Περισσότερα »
Σάββατο, 07 Οκτώβριος 2017

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες του ΕΕΣ σήκωσαν το βάρος της υγειονομικής κάλυψης

Με μία πολυμελή ομάδα, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του παραρτήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σήκωσε και φέτος το κύριο βάρος της υγειονομικής κάλυψης του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.

Περισσότερα »
Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017

Με νικητή τον Γιάννη Κρέκα ο 11ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Με δυνατό παλμό, υψηλές θερμοκρασίες και σχεδόν 1.100 αθλητές στην εκκίνηση, πραγματοποιήθηκε ο 11ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, που ανέδειξε ως πρώτο νικητή τον Γιάννη Κρέκα, στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας.

Περισσότερα »
Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017

Δυνατά μηνύματα από τους πραγματικούς αγωνιστές

Με μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε ο παραλίμνιος αγώνας 1.000 μέτρων για τα Άτομα με Αναπηρία, στο πλαίσιο του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που άνοιξε την αυλαία του αγωνιστικού τμήματος, το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα »
Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017

Εντυπωσίασε (ξανά) το «Μαμά-Καρότσι»

Τερμάτισαν σε… τέσσερις τροχούς και μάλιστα χωρίς να κουραστούν καθόλου, οι μικροί μπόμπιρες, που συνόδευαν τις μαμάδες τους στον αγώνα «Μαμά-Καρότσι», τον πρωτότυπο αγώνα του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, που τείνει να γίνει και ένας από τους δημοφιλέστερους.

Περισσότερα »
Κυριακή, 17 Σεπτέμβριος 2017

Λάμψη αστέρων στα 5 χλμ. του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Εντυπωσιακός από κάθε άποψη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο αγώνας των 5 χλμ. του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, το απόγευμα του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου, καθώς είχε μεγάλη συμμετοχή ανθρώπων κάθε ηλικίας και από κάθε γωνιά της χώρας, λάμψη αστέρων του καλλιτεχνικού χώρου, αλλά και ανθρώπους του αθλητισμού, που έχουν γράψει και συνεχίζουν να γράφουν σελίδες δόξας.

Περισσότερα »
Σάββατο, 16 Σεπτέμβριος 2017

Βαρύτητα στην ιατρική κάλυψη και ασφάλεια

Ιδιαίτερο βάρος, για ακόμη χρονιά, δίνει η οργανωτική επιτροπή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στην ιατρική κάλυψη και την ασφάλεια των αγώνων, και κυρίως των 30 χλμ.

 

Περισσότερα »
Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017

Από την πλατεία Μαβίλη η παραλαβή των αριθμών

Στην πλατεία Μαβίλη μεταφέρεται από την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 η οργανωτική δομή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων. Από την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο, στην πλατεία Μαβίλη, θα εγκατασταθεί η γραμματεία του Γύρου Λίμνης, προκειμένου να παραλαμβάνουν οι δρομείς το πακέτο συμμετοχής τους στον αγώνα που έχουν επιλέξει.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η δεύτερη δεκαετία του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, καθώς ο αριθμός των δρομέων που θα φτάσουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από χώρες του εξωτερικού, θα ξεπεράσει τους 2.500 στους αγώνες των 30, των 10 και των 5 χλμ.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: