Ανακοινώσεις. Ενημερωθείτε για τον αγώνα

Δευτέρα, 21 Αύγουστος 2017

Γίνε υπερήφανος υποστηρικτής του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων!

Στην πορεία των δέκα χρόνων που διοργανώνεται ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, έχει καθιερωθεί όχι μόνο ως ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, με πανελλαδική απήχηση, αλλά και ως μια εκδήλωση με περιβαλλοντικό, πολιτιστικό και οικονομικό αποτύπωμα.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 18 Αύγουστος 2017

H ΒΙΚΟΣ Α.Ε. μέγας χορηγός στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου, η καρδιά του δρομικού κινήματος θα χτυπήσει ξανά στα Γιάννενα, με χιλιάδες δρομείς να τρέχουν στον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων,  την ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας!

Περισσότερα »
Δευτέρα, 14 Αύγουστος 2017

Η Garmin χορηγός στα 5 χλμ. του Ioannina Lake Run

Χορηγός του αγώνα των 5 χιλιομέτρων και official time keeper του Ioannina Lake Run, που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου, θα είναι τη φετινή χρονιά η Garmin.

Περισσότερα »
Τρίτη, 08 Αύγουστος 2017

Εκδρομές και συμμετοχές από κάθε γωνιά της Ελλάδας

Δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα τρέξουν και φέτος στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Αθλητές από τη Σύρο, την Κω, τη Ρόδο και την Πάρο έως την Κομοτηνή, την Καλαμάτα, την Καβάλα και την Ξάνθη, έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, δίνοντας ραντεβού στην πιο όμορφη διαδρομή της Ελλάδας.

Περισσότερα »
Δευτέρα, 03 Ιούλιος 2017

Χρηματικά έπαθλα στους νικητές του 11ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων


Σημαντικά χρηματικά έπαθλα περιμένουν τους τρεις πρώτους νικητές και τις τρεις πρώτες νικήτριες της γενικής κατάταξης στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ. Η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να επιβραβεύσει με 600 ευρώ τον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, με 300 ευρώ τους δεύτερους και με 150 ευρώ τους τρίτους.

Περισσότερα »
Τετάρτη, 21 Ιούνιος 2017

"Άνοιξαν" οι εγγραφές για τον 11ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Συνεπής στο ραντεβού του με το δρομικό κίνημα είναι και φέτος ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργανώνεται το τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου, με χιλιάδες δρομείς να δίνουν ραντεβού, για 11η χρονιά, στη διαδρομή περιμετρικά της λίμνης Παμβώτιδας.

Περισσότερα »
Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016

Δυνατή ομάδα χορηγών και υποστηρικτών

Μια δυνατή ομάδα χορηγών και υποστηρικτών αποκτά ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, με μερικούς από αυτούς να είναι σταθερά στο πλευρό της διοργάνωσης και άλλους να προστίθενται κάθε χρόνο, εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη προβολή των αγώνων.

Περισσότερα »
Τρίτη, 20 Σεπτέμβριος 2016

Υπόθεση όλης της πόλης ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Υπόθεση όλης της πόλης αποτελεί πλέον ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων και αυτό αποδείχθηκε με τη στήριξη που παρείχαν οι φορείς στη διοργάνωσή του τις ημέρες των αγώνων και όλο το προηγούμενο διάστημα.

Περισσότερα »
Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2016

Ο Δ. Κουτσουμπίδης νικητής του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Ο Δημήτρης Κουτσουμπίδης του ΣΔΟ Εορδαίας με χρόνο 1:55:32 έκοψε πρώτος το νήμα στον επετειακό 10ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, που ολοκληρώθηκε με τις απονομές των μεταλλίων και επάθλων στους νικητές, το μεσημέρι της Κυριακής.

Περισσότερα »
Κυριακή, 18 Σεπτέμβριος 2016

Με χαμόγελα άνοιξε το αγωνιστικό διήμερο του 10ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων

Με εκατοντάδες χαμόγελα μικρών και μεγάλων δρομέων που άνοιξαν το αγωνιστικό πρόγραμμα του 10ου επετειακού Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, «πλημμύρισε» η πλατεία Μαβίλη το απόγευμα του Σαββάτου.

Περισσότερα »
Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2016

Και τώρα… τρέχουμε

Ραντεβού στα Γιάννενα δίνουν φέτος περισσότεροι από 2.200 δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και το εξωτερικό, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Σεπτεμβρίου κορυφώνεται ο 10ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος «Ποσειδών» Ιωαννίνων υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Περισσότερα »
Πέμπτη, 15 Σεπτέμβριος 2016

Αλλάζει επίπεδο ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων

Με το βλέμμα στην επόμενη δεκαετία πραγματοποιείται ο φετινός 10ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, αποτελώντας το επιστέγασμα μιας μεγάλης πορείας δέκα ετών από το ξεκίνημά του το 2007, αλλά και ταυτόχρονα την αφετηρία για να προσελκύσει σημαντικό αριθμό δρομέων εκτός συνόρων.

Περισσότερα »

Δήλωση συμμετοχής Online εγγραφή

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έχουν ξεκινήσει. Οι εγγραφές γίνονται με έναν από τους ακόλουθους τρόπους: