Το Epirus Palace εξασφαλίζει πολύ όμορφη διαμονή στα Ιωάννινα!

Το Epirus Palace εξασφαλίζει πολύ όμορφη διαμονή στα Ιωάννινα!
Thursday, 18 September 2014

Το αθλητικό τριήμερο στα Ιωάννινα πλησιάζει, όλα είναι έτοιμα για το 1o Ioannina Street Relays και τον 8ο Lake Run και φυσικά οι συμμετέχοντες, αλλά και όλοι όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και δεν διαμένουν στα Ιωάννινα, το Epirus Palace τους εξασφαλίζει μια πολύ όμορφη διαμονή!

Tο Epirus Palace διαθέτει 200 δωμάτια (το μεγαλύτερο στη ΒΔ Ελλάδα ξενοδοχείο) και βρίσκεται 300 μέτρα από την έξοδο της Εγνατίας Οδού για την πόλη των Ιωαννίνων χτισμένο σε μία έκταση 50 στρεμμάτων. 

Μόλις 5 λεπτά από το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων το Epirus Palace, προορίζεται να προσφέρει στους επισκέπτες του ότι καλύτερο υποδεικνύει η σύγχρονη έννοια της φιλοξενίας. Ένα πραγματικό παλάτι που συνδυάζει άψογα την υψηλή αισθητική με τις σύγχρονες ανέσεις ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων.

Στην πόλη των αργυροχόων και των γραμμάτων, στα Ιωάννινα, το Epirus Palace αποτελεί το ιδανικό “ορμητήριο” για ν’ ανακαλύψετε τα μνημεία και τις φυσικές ομορφιές της ευρύτερης περιοχής. 

Οι επισκέπτες εδώ θα απολαύσουν τις υπηρεσίες του φιλικού και έμπειρου προσωπικού σε συνδυασμό με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές για εργασία ή ψυχαγωγία, τόσο στα δωμάτια όσο και σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.