Έκπτωση 20% στους δρομείς από το "Maison" και το "Makris"

Έκπτωση 20% στους δρομείς από το "Maison" και το "Makris"
Thursday, 18 September 2014

Τα Βίκος Street Relays δεν πρόκειται να αφήσουν χωρίς ιδιαίτερη μεταχείριση τους συμμετέχοντες στον αγώνα του Σαββάτου 20 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του αθλητικού τριημέρου που περιλαμβάνει και το 8o Lake Run 30χλμ.

Ο πολυχώρος Maison, στην όδο Βλαχείδη 3, προσφέρει στους συμμετέχοντες των Street Relays και του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων και για το διήμερο διεξαγωγής του αγώνα (20-21 Σεπτεμβρίου) έκπτωση 20% στον τιμοκατάλογό του, πολύ απλά και εύκολα με την επίδειξη της κάρτας συμμετοχής στον αγώνα, που θα προμηθεύεται από τους διοργανωτές.

Απολαύστε τον καφέ, το ποτό, το γεύμα ή το γλυκό σας στον μοναδικό πολυχώρο της πόλης των Ιωαννίνων. Για κρατήσεις μπορείτε καθημερινά να καλείται στο τηλέφωνο 26510 27797 από τις 08:00 έως και τη 01:00.

Το Cafe Bar Μακρής με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα διαθέτει όλα τα προϊόντα του επίσης με 20% έκπτωση στους συμμετέχοντες των δύο αγώνων (Street Relays, Γύρος Λίμνης), είτε για αυτούς που θα θελήσουν να καθίσουν στο καφέ, είτε για όσους επιθυμούν take away εξυπηρέτηση!