Αλλαγή ημερομηνίας του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων αν οι εκλογές διεξαχθούν στις 20 Σεπτεμβρίου

Αλλαγή ημερομηνίας του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων αν οι εκλογές διεξαχθούν στις 20 Σεπτεμβρίου
Saturday, 22 August 2015

Η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων ανακοινώνει πως σε περίπτωση οριστικής απόφασης για προσφυγή στις κάλπες την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, ο Γύρος της Λίμνης των 30 χλμ. θα μεταφερθεί για την επόμενη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, ενώ ανάλογη αλλαγή θα υπάρξει και για όλους τους υπόλοιπους αγώνες του Σαββατοκύριακου 19-20 Σεπτεμβρίου που θα μετατεθούν κατά μία εβδομάδα.

Αντίθετα, κανονικά θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες δρόμου 3.600 μ.  και 1.600 μ. με την επωνυμία «Τρέχω και Περπατώ στους Δρόμους του Νησιού», οι οποίοι έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Νησί των Ιωαννίνων και θα προηγηθούν της τελετής έναρξης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων εκφράζει προκαταβολικά τη λύπη της για την αναστάτωση που δημιουργεί η αδυναμία οριστικοποίησης της ημέρας διεξαγωγής του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων και του υπόλοιπου αγωνιστικού προγράμματος, ωστόσο επρόκειτο για γεγονός που δε μπορούσε να προβλεφθεί. Συνιστά δε υπομονή λίγων ημερών για να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο και είναι στη διάθεση όλων για κάθε δυνατή διευκόλυνση στην αλλαγή κρατήσεων και ό,τι άλλο χρειαστεί.