News. Learn about the race

Sunday, 21 September 2014

Σε εξέλιξη ο 8ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων - 1065 δρομείς πήραν εκκίνηση

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 7 το πρωί ο 8ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, που διοργανώνει ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων. Πρώτοι πήραν την εκκίνηση οι 26 δρομείς που συμμετέχουν στον αγώνα του δυναμικού βαδίσματος στην διαδρομή των 30 χιλιομέτρων γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα.

More »
Sunday, 21 September 2014

Αθλητική πανδαισία δίπλα στη Λίμνη από τα Ioannina Street Relays!

Χαρούμενα πρόσωπα, άνθρωποι με χαμόγελο, μικροί, μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες. Τα Street Relays των Ιωαννίνων ολοκληρώθηκαν με πανηγυρικό τρόπο στην Ακτή Μιαούλη, στέλνοντας από την πανέμορφη παραλίμνια περιοχή ένα ηχηρό μήνυμα θέλησης για συνεργασία, για φιλία, για αθλητισμό, για τρέξιμο.

More »
Saturday, 20 September 2014

Μήνυμα ζωής και χαράς έστειλαν τα Kids Relays

Χρωματιστές σκυτάλες. Φιλία. Συνεργασία. Χαρά. Αθλητισμός. Νιάτα. Τα Kids Relays που άνοιξαν την αγωνιστική ημέρα του αθλητικού τριημέρου στα Ιωάννινα έστειλαν το πρώτο μήνυμα!

More »
Saturday, 20 September 2014

Ένωσαν τις δυνάμεις τους για το περιβάλλον

«Η προστασία του περιβάλλοντος μας ενώνει» είναι το σύνθημα της σειράς εκδηλώσεων περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και ανέλαβαν από σήμερα το πρωί να το κάνουν πράξη το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα-Ιταλία» 2007-2013, η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Παμβώτιδας και ο Αθλητικός Όμιλος «Ποσειδών Ιωαννίνων».

More »
Saturday, 20 September 2014

Από το Grand Serai μέχρι τις 2 το μεσημέρι η παραλαβή των αριθμών

Το Grand Serai είναι το «στρατηγείο» του Ioannina Street Relays και του Lake Run! Όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή για τους δύο αγώνες, μπορούν να περνούν από το  Grand Serai, όπου και υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την Γραμματεία του αγώνα.

More »
Saturday, 20 September 2014

Τελετή έναρξης με πολλαπλά μηνύματα

Με την τελετή έναρξης στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής» στα Παλιά Σφαγεία άνοιξε η αυλαία του αθλητικού τριημέρου, που περιλαμβάνει δύο μεγάλους αγώνες, το Ioannina Street Relays σήμερα (20/9) και τον 8ο Γύρο Λίμνης αύριο (21/9), καθώς και πολλές άλλες εκδηλώσεις όχι μόνο με αθλητική, αλλά και με περιβαλλοντική διάσταση.

More »
Thursday, 18 September 2014

Όραμα να καταστούν τα Γιάννενα ο μεγαλύτερος αθλητικός τουριστικός προορισμός

Ένα κομμάτι στο παζλ της προσπάθειας να καταστούν τα Γιάννενα ο μεγαλύτερος αθλητικός τουριστικός προορισμός μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί το τριήμερο των αγώνων Ioannina Lake Run και Street Relays, που πραγματοποιείται από αύριο Παρασκευή 19 έως και την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στην πόλη.

More »
Thursday, 18 September 2014

Έκπτωση 20% στους δρομείς από το "Maison" και το "Makris"

Τα Βίκος Street Relays δεν πρόκειται να αφήσουν χωρίς ιδιαίτερη μεταχείριση τους συμμετέχοντες στον αγώνα του Σαββάτου 20 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του αθλητικού τριημέρου που περιλαμβάνει και το 8o Lake Run 30χλμ.

More »
Thursday, 18 September 2014

Το Epirus Palace εξασφαλίζει πολύ όμορφη διαμονή στα Ιωάννινα!

Το αθλητικό τριήμερο στα Ιωάννινα πλησιάζει, όλα είναι έτοιμα για το 1o Ioannina Street Relays και τον 8ο Lake Run και φυσικά οι συμμετέχοντες, αλλά και όλοι όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες και δεν διαμένουν στα Ιωάννινα, το Epirus Palace τους εξασφαλίζει μια πολύ όμορφη διαμονή!

More »
Thursday, 18 September 2014

Δωρεάν συμμετοχή στη "Novasports Running Team"

Η αντίστροφη μέτρηση για τις σκυταλοδρομίες των Ιωαννίνων έχει ξεκινήσει! Το ενδιαφέρον των Γιαννιωτών και όχι μόνο είναι μεγάλο για τον ξεχωριστό αγώνα, που δίνει σκυτάλη στις συνεργασίες και την ανάπτυξη των ανθρώπινων σχέσεων, γι' αυτό και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στις δωρεάν εγγραφές για την δημιουργία της "Novasports Running Team"!

More »
Thursday, 18 September 2014

Μάκης Καλαράς, μια ξεχωριστή παρουσία στα Relays των Ιωαννίνων!

Η αρχή έγινε στη Κομοτηνή την άνοιξη. Η συνέχεια δίνεται στα Ιωάννινα το προσεχές Σάββατο! Το δρομικό κίνημα δεν κάνει διακρίσεις. Στα Βίκος Street Relays μπορεί να συμμετάσχει όποιος θέλει και στη Κομοτηνή αποδείχθηκε αυτό με τη συμμετοχή ατόμων με κινητική αναπηρία.

More »
Monday, 15 September 2014

Ένα συλλεκτικό μετάλλιο διά χειρός Θεόδωρου Παπαγιάννη

Ένα συλλεκτικό μετάλλιο θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν όσοι συμμετέχουν στον 8ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Ο διάσημος Γιαννιώτης γλύπτης Θεόδωρος Παπαγιάννης ανέλαβε για δεύτερη χρονιά να φιλοτεχνήσει το μετάλλιο για τους συμμετέχοντες,

More »

Registration Form Online registration

Entries for the 13th Round Lake Ioannina have started. Subscriptions can be made in one of the following ways: