Διαδρομές 5, 10 και 30χλμ.

Η επιλογή των αποστάσεων του Ioannina Lake Run Virtual Version έγινε με βάση τις διαδρομές που μπορούν να τρέξουν οι συμμετέχοντες με φυσική παρουσία στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, έστω κι αν η εμπειρία του να τρέξεις περιμετρικά της λίμνης Παμβώτιδας ή στη σκιά των υπεραιωνόβιων πλατάνων και των τειχών του Κάστρου δεν μπορεί να υποκατασταθεί. Λόγω, όμως, του γεγονότος ότι οι συνθήκες φέτος δεν επιτρέπουν τη μαζική συμμετοχή, το Ioannina Lake Run Virtual Version δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το ξεχωριστό μετάλλιο του αγώνα, το μπλουζάκι και το αναμνηστικό βραχιολάκι, τρέχοντας 5, 10, 30 χλμ. ή και τις τρεις αποστάσεις, εφόσον όμως έχουν κάνει ξεχωριστή εγγραφή. Παράλληλα, μέσω της συμμετοχής, ενισχύεται και το έργο της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛ.Ο.ΔΙ.) και της Πανηπειρωτικής Ένωσης για τον Νεανικό Διαβήτη (Π.Ε.Ν.ΔΙ.).

Πώς θα λάβω μέρος;

Η διαδικασία είναι απλή:

Κατεβάζω δωρεάν την εφαρμογή sporthive στο κινητό μου ή μπαίνω από τον υπολογιστή μου στη διεύθυνση live.sporthive.com/event/9113.

Κάνω την εγγραφή μου πατώντας στο κουμπί Δήλωσε συμμετοχή/Sign Up. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής και της καταβολής του αντιτίμου συμμετοχής, θα λάβετε το επιβεβαιωτικό μήνυμα και μέσα στο επόμενο 24ωρο θα σας σταλεί email με τον αριθμό συμμετοχής σας.

Επιλέγω την ημέρα και την ώρα που επιθυμώ για να καλύψω την απόσταση που έχω δηλώσει (5, 10 ή 30 χλμ. ή και τα τρία). Η ημέρα αυτή μπορεί να είναι από την 21/09/20 μέχρι και την 11/10/2020.

Αφού τρέξω, βγάζω μία φωτογραφία που αποδεικνύει την επίδοσή μου (φωτογραφία από το smartwatch, την εφαρμογή του κινητού ή από τον διάδρομο στο σπίτι κτλ.) και την ανεβάζω μαζί με τον αριθμό συμμετοχής που έχω λάβει και την επίδοση μου πατώντας στο κουμπί Ανέβασε το χρόνο σου / Submit Results.

Μετά την ολοκλήρωση του «IOANNINA LAKE RUN VIRTUAL VERSION» την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα.

Στο «IOANNINA LAKE RUN VIRTUAL VERSION» δεν υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, ούτε κριτές, αλλά το όλο εγχείρημα εξαρτάται από την υπευθυνότητα κάθε δρομέα και οι στόχοι είναι να μη χαθεί η επαφή με τον αθλητισμό, αλλά και η ενίσχυση της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), στην οποία θα διατεθεί ένα μέρος των εσόδων.

Στο «IOANNINA LAKE RUN VIRTUAL VERSION» έχετε τη δυνατότητα, με μία μόνο εγγραφή ανά απόσταση, να τρέξετε όσες φορές επιθυμείτε την απόσταση σε διαφορετικές ημέρες, έτσι ώστε να βελτιώσετε την επίδοσή σας μέσα στο διάστημα που θα διαρκέσει.

Τα αποτελέσματα του αγώνα θα μπορείτε να τα βλέπετε συνέχεια από την εφαρμογή πατώντας το κουμπί Results, ενώ κάθε βράδυ θα ανανεώνεται η κατάταξη ανάλογα με τις νέες επιδόσεις που θα έχουν καταχωρηθεί. Έτσι θα μπορείτε να βλέπετε την πορεία σας στον αγώνα καθ’όλη τη διάρκειά του.

Take a Selfie

Και βέβαια επειδή όλο αυτό γίνεται για να διατηρηθεί η μεγάλη παρέα των Ioannina Lake Runners, μοιραστείτε τις στιγμές της προσπάθειας σας βγάζοντας μία selfie και κοινοποίησε στους λογαριασμούς σου στα social media, προσκαλώντας τους φίλους σας να «χτυπήσουν» τον χρόνο σας! Και επίσης, μην ξεχάσετε να βγάλετε selfie με το αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα, αλλά και με το ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα της συμμετοχής σας, το οποίο θα μπορείτε να το τυπώσετε μετά την ολοκλήρωσή του αγώνα.

Mε την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, συμμετέχετε αυτόματα και στην κλήρωση για ένα ρολόι forerunner 245 της Garmin.