Ομαδικές - εταιρικές συμμετοχές

Η συμμετοχή σε έναν αγώνα δρόμου είναι ο ιδανικός τρόπος για μια εταιρία να προάγει το team building.

Οι δραστηριότητες του team building έχουν ως στόχο να προάγουν τις υπάρχουσες δυνατότητες των συμμετεχόντων και να καλλιεργήσουν νέες ώστε να επιτευχθεί μία διαρκής και εμφανής βελτίωση στην απόδοση και τη συνοχή της ομάδας. Βασίζονται σε δράσεις που εμπνέουν τους συμμετέχοντες και μπορούν να τους οδηγήσουν σε υψηλότερα επίπεδα αποτελεσματικότητας.

Τα τελευταία χρόνια τη μεγαλύτερη απήχηση έχουν τα βιωματικά προγράμματα. Εκείνα στα οποία η ομάδα συνυπάρχει, συμβιώνει και συμμετέχει σε κοινές δραστηριότητες. Οι εταιρείες που αναγνωρίζουν τη σημασία της ομάδας στους κόλπους ενός οργανισμού και της ομαδικής εργασίας, επιλέγουν να εφαρμόσουν και να προσφέρουν στους εργαζόμενούς τους δραστηριότητες team building.

Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων και οι παράλληλες αγωνιστικές εκδηλώσεις μπορούν να συμβάλουν στο team building. Δημιουργήστε την ομάδα σας (ελάχιστη συμμετοχή 10 δρομείς), ελάτε με τη φανέλα και τα λογότυπα της εταιρίας σας και εκμεταλλευτείτε το γεγονός για μια υγιή απόδραση από την καθημερινότητα.

Ομάδες & Σύλλογοι που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή