Ο Πρεσβευτής της Φλόγας του Μαραθωνίου Σπ. Ζαγάρης μιλά για τον Γύρο Λίμνης

Ο Πρεσβευτής της Φλόγας του Μαραθωνίου Σπ. Ζαγάρης μιλά για τον Γύρο Λίμνης
Wednesday, 16 September 2015

Ένας από τους ανθρώπους, το όνομα του οποίου είναι στενά συνδεδεμένο με τον στίβο και ιδιαίτερα τον Μαραθώνιο, ο Σπύρος Ζαγάρης, τέως Δήμαρχος Μαραθώνος και Πρεσβευτής της Φλόγας του Μαραθωνίου, με μήνυμά του στηρίζει τον 9ο Γύρο Λίμνης και τονίζει την άρτια διοργάνωση και την επιτυχία στην διάδοση του λαϊκού, μαζικού αθλητισμού.

Στο μήνυμά του αναφέρει: «Λυπάμαι που ανειλημμένη υποχρέωση στο εξωτερικό δεν μου επιτρέπει φέτος να παρευρίσκομαι στον αγώνα αυτό, που παρακολουθώ στενά από την πρώτη του χρονιά το 2007.
Ο 9ος Γύρος της Λίμνης Ιωαννίνων είναι από τις διοργανώσεις που είμαι ιδιαίτερα συνδεδεμένος κι αγαπώ. Δεν αποτελεί απλά ένα αθλητικό γεγονός, που κατάφερε να κατακτήσει σε μικρό χρονικό διάστημα μια από τις πρώτες θέσεις στις διοργανώσεις μαραθωνίου στη χώρα μας, με την άρτια οργάνωση και τη συμμετοχή μεγάλων αθλητών, αλλά κατάφερε να αναπτύξει τον μαζικό λαϊκό αθλητισμό στην περιφέρεια των Ιωαννίνων, που είναι ο βασικός στόχος τέτοιων διοργανώσεων.
Ο αγώνας αυτός σε συνδυασμό με τις παράλληλες πολιτιστικές δράσεις πέτυχε ακόμα ένα σπουδαίο στόχο: την ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς και του φυσικού πλούτου της περιοχής.
Συγχαίρω για άλλη μια φορά τον διοργανωτή Α. Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ , αλλά και τον Δήμο και την Περιφέρεια Ιωαννίνων, που αγκαλιάζουν και υποστηρίζουν το μεγάλο αυτό γεγονός.
Καλό αγώνα και ακόμα περισσότερες επιτυχίες».