Εθελοντές. Βοηθήστε και εσείς στον αγώνα

Οι εθελοντές είναι ένας από τους σημαντικότερους συντελεστές μιας αθλητικής διοργάνωσης. Με την παρουσία τους εξασφαλίζονται οι καλύτερες συνθήκες τόσο για τους αθλητές όσο και για τους θεατές της διοργάνωσης.

Για την διεξαγωγή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων απαιτείται ένας μεγάλος αριθμός εθελοντών, για να επιτευχθούν οι στόχοι για την ασφάλεια και παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών προς τους αθλητές.

Με την καλή τους διάθεση και τον δυναμισμό τους βοηθούν όλους τους δρομείς να περάσουν μια υπέροχη στιγμή την ώρα του αγώνα. Γίνετε εθελοντής και ζήστε την χαρά της συμμετοχής σε μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση.

Συμπληρώστε απλά την αίτηση που ακολουθεί και σύντομα οι υπεύθυνοι εθελοντών του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων θα έλθουν σε επαφή μαζί σας.

Σημαντική είναι και η συνεισφορά κριτών και προπονητών από όλο το αθλητικό φάσμα, οι οποίοι αποτελούν τους χρονομέτρες και τους σημειωτές του αγώνα.

Επίσης, υπάρχει:

  • Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ,
  • <<Ολύμπιον Ιωαννίνων>>, Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης,
  • Υγειονομική κάλυψη με γιατρό,
  • Το Σώμα των Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,
  • Αθλητικοί και Πολιτιστικοί Σύλλογοι από το Πέραμα, την Αμφιθέα, τους Λογγάδες, την Καστρίτσα, την Κατσικά και την Ανατολή.

Η διαδρομή τελεί υπό την εποπτεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, ενώ την πολύτιμη βοήθειά τους προσφέρουν η Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Ιωαννίνων.

Αίτηση Εθελοντή. Συμπληρώστε την τώρα!

Μπορείτε και εσείς να γίνετε ένας από τους βασικότερους αγωνιστές, ένας εθελοντής!!! Ανήλικοι εθελοντές μπορούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, με την έγγραφη συναίνεση του γονέα ή κηδεμόνα τους. Κατέβαστε την αίτηση και στείλτε την συμπληρωμένη:

  • Στα γραφεία του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με φαξ στο: 26510 25818
  • Ή με email στο office@ioanninalakerun.gr
Ή απλά συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα:
Φύλο:
Κάτοχος διπλώματος οδήγησης:
Επιθυμώ να οδηγήσω για τις ανάγκες της διοργάνωσης:
Μέγεθος ενδυμασίας:
Ποιες από τις παρακάτω γλώσσες γνωρίζετε καλά;
Έχετε συμμετοχή σαν Εθελοντής σε άλλη δραστηριότητα;