Ανακοινώσεις.Ενημερωθείτε για τον αγώνα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρεκόρ… εις τριπλούν στο «30άρι»του Ioannina Lake Run Sunday, 24 September 2023

Ρεκόρ… εις τριπλούν στο «30άρι»του Ioannina Lake Run

Με ρεκόρ συμμετοχών και με κατάρριψη του ρεκόρ διαδρομής τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες ολοκληρώθηκε ο Γύρος Λίμνης των 30 χλμ. του Ioannina Lake Run 2023, σε μία διοργάνωση που βάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για τα επόμενα χρόνια.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σερί Νίκου Σταμούλη στα 10 χλμ. του Ioannina Lake Run Sunday, 24 September 2023

Σερί Νίκου Σταμούλη στα 10 χλμ. του Ioannina Lake Run

Τη δική του παράδοση στον αγώνα των 10 χλμ. του Ioannina Lake Run συνεχίζει ο Νίκος Σταμούλης, αδερφός του νικητή του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ. Κώστα Σταμούλη.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μήνυμα ισότιμης συμμετοχής και συμπερίληψης από τα ΑμεΑ Sunday, 24 September 2023

Μήνυμα ισότιμης συμμετοχής και συμπερίληψης από τα ΑμεΑ

Μήνυμα ισότιμης συμμετοχής και συμπερίληψης των Ατόμων με Αναπηρία έστειλε και φέτος το Ioannina Lake Run, με τον Παραλίμνιο Δρόμο 1.000 μ. για ΑμεΑ, χορηγός του οποίους ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πήραν το βάπτισμα του… Ioannina Lake Run Sunday, 24 September 2023

Πήραν το βάπτισμα του… Ioannina Lake Run

Το βάπτισμα του… Ioannina Lake Run σε ηλικία μόλις 30 ημερών πήρε ένα βρέφος, που συμμετείχε στον αγώνα «Μαμά  Καρότσι», με τη συνοδεία και του πατέρα, ενώ υπήρχαν πολλές ακόμη συμμετοχές βρεφών λίγων εβδομάδων.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κερδίζουν έδαφος Family Run και Lake Run Kids Race Sunday, 24 September 2023

Κερδίζουν έδαφος Family Run και Lake Run Kids Race

Κάθε χρόνο και μεγαλύτερη είναι η συμμετοχή στους δύο πιο πρόσφατα ενταγμένους αγώνες του Ioannina Lake Run, το Family Run και το Lake Run Kids Race, με παιδιά και γονείς να απολαμβάνουν τη χαρά της συμμετοχής στους δωρεάν αγώνες της διοργάνωσης.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Απόλυτος πρωταγωνιστής και φέτος ο Νέστορας Κολιός στα 5 χλμ. του Ioannina Lake Run Sunday, 24 September 2023

Απόλυτος πρωταγωνιστής και φέτος ο Νέστορας Κολιός στα 5 χλμ. του Ioannina Lake Run

Το τέταρτο χρυσό μετάλλιο τα πέντε τελευταία χρόνια κατέκτησε στα 5 χλμ. του Ioannina Lake Run ο Νέστορας Κολιός, καταφέρνοντας, μάλιστα, να κατεβάσει τον χρόνο του περισσότερο από μισό λεπτό σε σχέση με πέρυσι, αν και δεν είχε ιδιαίτερη πίεση μετά τα 3 περίπου χλμ.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λάμψη και συγκίνηση στην τελετή έναρξης του Ioannina Lake Run Saturday, 23 September 2023

Λάμψη και συγκίνηση στην τελετή έναρξης του Ioannina Lake Run

Το δικό του ευχαριστώ σε ανθρώπους, που έχουν συμβάλει στο να φτάσει να θεωρείται το κορυφαίο δρομικό event της χώρας μετά τον Μαραθώνιο της Αθήνας, είπε το Ioannina Lake Run στην τελετή έναρξης της 17ης διοργάνωσης, το βράδυ της Παρασκευής στην πλατεία Μαβίλη.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τα ωκύπτερα στο μετάλλιο του Ioannina Lake Run 2023 Wednesday, 20 September 2023

Τα ωκύπτερα στο μετάλλιο του Ioannina Lake Run 2023

Τα ωκύπτερα, μια βραχυγραφία της παράστασης του αετού, αγαπημένου πτηνού του Δία, ιδρυτή του αρχαιότερου ελληνικού μαντείου της Δωδώνης, πάνω σε σχηματοποιημένο κεραυνό, σύμβολο του πατέρα των θεών και των ανθρώπων, κοσμούν το μετάλλιο του Ioannina Lake Run 2023.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων - Έκπτωση 25% στους δρομείς του Ioannina Lake Run Thursday, 07 September 2023

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων - Έκπτωση 25% στους δρομείς του Ioannina Lake Run

Με μειωμένες τιμές θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στα Γιάννενα, όσοι από τους συμμετέχοντες του Ioannina Lake Run 2023 επιλέξουν να μετακινηθούν με λεωφορείο από την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οι δρομείς ψηφίζουν Ioannina Lake Run και φέτος Wednesday, 06 September 2023

Οι δρομείς ψηφίζουν Ioannina Lake Run και φέτος

Γιάννενα και Ioannina Lake Run ψηφίζουν και αυτόν τον Σεπτέμβριο οι κορυφαίοι δρομείς της χώρας, που ετοιμάζονται να τρέξουν τα 30 χλμ. γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα, μαζί με δεκάδες εκατοντάδες δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Εκπαίδευση εθελοντών και στελεχών του Ioannina Lake Run στις πρώτες βοήθειες Tuesday, 05 September 2023

Εκπαίδευση εθελοντών και στελεχών του Ioannina Lake Run στις πρώτες βοήθειες

Στην εκπαίδευση 15 στελεχών και εθελοντών του στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και την παροχή πρώτων βοηθειών προχώρησε το Ioannina Lake Run.

Δείτε Περισσότερα
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βραβεύτηκε στα Gazzetta Awards 2022 by bwin το Ioannina Lake Run Thursday, 23 February 2023

Βραβεύτηκε στα Gazzetta Awards 2022 by bwin το Ioannina Lake Run

Ως ένα από τα αθλητικά events που ξεχωρίζουν στην Ελλάδα και για τη συμβολή του στην ανάδειξη των Ιωαννίνων ως τουριστικό προορισμό (destination brand),  βραβεύτηκε το Ioannina Lake Run στα Gazzetta Awards 2022 by bwin, σε μια λαμπερή βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής.

Δείτε Περισσότερα