Σημαντικός ο ρόλος χορηγών και υποστηρικτών

Σημαντικός ο ρόλος χορηγών και υποστηρικτών
Wednesday, 30 September 2015

Ο 9ος Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια χορηγών και υποστηρικτών, που συνέδραμαν όχι μόνο οικονομικά, αλλά και με μέσα στο διήμερο των αγώνων και όχι μόνο.

Μεγάλος χορηγός και αυτή τη χρονιά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΒΙΚΟΣ, που έχει συνδεθεί πλέον με τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Επιπλέον φρόντισε και να ξεδιψάσουν οι δρομείς με νερό και αναψυκτικά ΒΙΚΟΣ σε όλους τους αγώνες.
Χορηγός φέτος ήταν και τα ΙΚΕΑ, που είχαν το δικό τους περίπτερο στην πλατεία Μαβίλη κληρώνοντας δώρα και προσφέροντας στιγμές διασκέδασης στα μικρά παιδιά, ενώ είχε και τη δική της αγωνιστική ομάδα, την ΙΚΕΑ Running Team, με την οποία έτρεξαν ο Γιαννιώτης τηλεπαρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος και η σύζυγός του ηθοποιός Σοφία Παυλίδου.
Επίσημος χορηγός χρονομέτρησης ήταν η RENAULT, όχημα της οποίας προπορευόταν του πρώτου αθλητή με ηλεκτρονικό χρονόμετρο στον αγώνα των 30 χλμ., ενώ όσοι βρέθηκαν στην πλατεία Μαβίλη είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα μοντέλα της κορυφαίας αυτοκινητοβιομηχανίας και να ενημερωθούν για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά από τους ανθρώπους της Α. ΖΥΓΟΥΡΑΣ ΑΕ, επίσημου αντιπροσώπου σε Γιάννενα και Αιτωλοακαρνανία.
Μεταξύ των υποστηρικτών ξεχώρισαν φέτος η εμπλοκή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, που ήταν συνδιοργανωτής της ημερίδας για τον αθλητικό τουρισμό, την οποία τίμησε με τη συμμετοχή του και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, καθώς και του ξενοδοχείου Grand Serai που διέθεσε την αίθουσα για την ημερίδα και αποτέλεσε το κέντρο εγγραφών πριν την έναρξη του αγωνιστικού διημέρου.
Χάρη στη βοήθεια των υποστηρικτών οι δρομείς απόλαυσαν ένα πλούσιο και γευστικό Pasta Party το βράδυ του Σαββάτου. Οι άνθρωποι της Αίθουσας Δεξιώσεων «Καρβούνης» ετοίμασαν ένα μενού που περιελάμβανε μακαρόνια με σάλτσα, προσφορά της βιομηχανίας ζυμαρικών Melissa, κοτόπουλο, προσφορά του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», με τη συνοδεία κεφαλογραβιέρας για την οποία φρόντισε η Κίνηση Κτηνοτρόφων Ιωαννίνων που παράγει το γάλα «Γιαννιώτ'κο». Επίσης κρουασανάκια που πρόσφερε το Αρτοποιείο «Φάκας» και φυσικά όλοι ξεδίψασαν με φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ και αναψυκτικά ΒΙΚΟΣ.
Στις προσφορές των υποστηρικτών στηρίχθηκε σε ένα βαθμό και η τροφοδοσία των δρομέων, με τους σταθμούς να είναι διπλάσιοι σε σχέση με παλαιότερες διοργανώσεις. Εκτός της εταιρείας ΒΙΚΟΣ που πρόσφερε το νερό και τα αναψυκτικά, χαλβά και μπακλαβαδάκια διέθεσαν στη διοργάνωση η «ΚΟΛΙΟΝΑΣΙΟΣ», και μπανάνες η επιχείρηση εμπορίας φρούτων και λαχανικών «ΤΟΚΗΣ».
Υποστηρικτής ήταν ακόμη τα Ιδιωτικά ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ που κλήρωσαν και μια ετήσια υποτροφία για την ειδικότητα προπονητικής, η εταιρεία αθλητικής ένδυσης και υπόδησης  Saucony που πρόσφερε δώρα στους τρεις πρώτους νικητές της Γενικής Κατάταξης Ανδρών – Γυναικών, καθώς και στους νικητές όλων των ηλικιακών κατηγοριών σε άνδρες και γυναίκες στα 30 χιλιόμετρα, καθώς και η εταιρεία ΒΕΛΛΗΣ ΑΒΕΕ που διέθεσε προϊόντα καθαρισμού.