Τεράστια η συμβολή περισσότερων από 450 εθελοντών

Τεράστια η συμβολή περισσότερων από 450 εθελοντών
Thursday, 01 October 2015

Ψυχή του 9ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων ήταν οι εθελοντές οι οποίοι φέτος έφτασαν τους 450, καθώς στους γονείς και στα παιδιά του ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων που αποτελούν τον κύριο κορμό τους, προστέθηκαν δεκάδες άλλοι από συλλόγους και ομάδες. Εθελοντές που δεν είχαν μόνο ρόλο επιτήρησης της διαδρομής και τροφοδοσίας των δρομέων, αλλά και εμψύχωσης των αθλητών.

Κατά μήκος της διαδρομής βρέθηκαν μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων Περάματος – Το Σπήλαιο, Λογγάδων, Καστρίτσας – Τέκμων, Κατσικά και Αμφιθέας – Αγ. Ανάργυροι, του Συλλόγου Πολυτέκνων Ιωαννίνων, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, της ομάδας Ποδηλάτες της Τετάρτης, των Paguristas, του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ιωαννίνων, του Ναυτικού Ομίλου Παμβώτιδος, του Συλλόγου Δρομέων Ιωαννίνων, του σωματείου Τάεκβοντο ΔΙΑΣ Ιωαννίνων και των ποδοσφαιρικών σωματείων Αστήρ Αμφιθέας, Προοδευτική Περάματος και ΑΟ Ανατολής. Επίσης φοιτητές από την AEGEE Ιωαννίνων και το Exchange Student Network, και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Ιωαννίνων.

Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στην Αδελφότητα Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου, τα μέλη της οποίας έστησαν ένα ποντιακό γλέντι στο σημείο κάτω από το Γήπεδο της Ανατολής, συμπαρασύροντας μάλιστα κάποιους από τους δρομείς, αλλά και στο Ioannina School of Music που με τις μουσικές του έδωσε ρυθμό και δύναμη στους δρομείς στα δύσκολα σημεία.

Τέλος, το Γυμναστήριο Studio Ηρακλής έδωσε ενέργεια στους αθλητές των 5 χλμ. αναλαμβάνοντας την προθέρμανσή τους, το Z Club Ioannina by Jules & Sophia παρουσίασε μια επίδειξη Zumba που μαγνήτισε τα βλέμματα, ενώ το Funproject έκανε face painting σε παιδιά και ετοίμασε πινιάτες - βατράχια για όσους έτρεξαν στον πρωτότυπο αγώνα δρόμου Μαμά – Καρότσι.