Πανελλήνια προβολή για τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Πανελλήνια προβολή για τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων
Friday, 02 October 2015

Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων έτυχε ευρείας κάλυψης και προβολής με ρεπορτάζ τόσο από το «Τρέχω και Περπατώ στους Δρόμους του Νησιού», όσο και από το διήμερο των αγώνων να προβάλλονται στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ και στην «Αθλητική Κυριακή», καθώς η δημόσια τηλεόραση ήταν μεγάλος χορηγός επικοινωνίας.

Επίσης, πολλές ήταν και οι συνδέσεις της ΕΡΑ ΣΠΟΡ τόσο τις μέρες των αγώνων, όσο και στο διάστημα που προηγήθηκε.

Αναφορές έγιναν και σε άλλα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας και συνδρομητικά, ενώ εκτενέστατη κάλυψη είχαν όλοι οι αγώνες και οι παράλληλες εκδηλώσεις από τους τηλεοπτικούς σταθμούς των Ιωαννίνων TV1, ITV και ΒΗΜΑ. Επίσης, προβλήθηκε στο σύνολο σχεδόν των τηλεοπτικών σταθμών πανελλαδικής εμβέλειας το spot του αγώνα που δημιούργησε το Studio Synthesis, με τον Μενέλαο Συκοβέλη να προβάλει όχι μόνο τον αγώνα, αλλά και τις ομορφιές της πόλης.

Μεγάλη ήταν η συμβολή στην απήχηση του Γύρου Λίμνης των δρομικών site Runnermagazine, Runningnews, Runningmagazine και Sportevent, που ήταν και χορηγοί επικοινωνίας, όπως και των site των Ιωαννίνων epiruspost, vimanews, sportsioannina, passports, ioannina24, epirus24, epirusgate, Hpeiros.gr, stotapsi, ενώ αναφορές στους αγώνες έγιναν από τα portals skai.gr, nooz.gr και πολλά ακόμη σε όλη την Ελλάδα.

Ολοσέλιδο αφιέρωμα φιλοξένησε η εφημερίδα «Τα Νέα», θέματα παρουσίασαν το Αθηναϊκό – Μακεδονικό, αλλά και το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενώ για ένα περίπου μήνα υπήρχαν συνεχή δημοσιεύματα στις εφημερίδες των Ιωαννίνων Πρωινός Λόγος, Ηπειρωτικός Αγών, Πρωινά Νέα, Ελευθερία, Νέοι Αγώνες και Ανεξάρτητος που φιλοξένησαν και διαφημιστικές καταχωρήσεις.

Τέλος, συνεντεύξεις και διαφημιστικά σποτ προβλήθηκαν από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς των Ιωαννίνων Δημοτικό Ραδιόφωνο, Super FM, Giga FM, Love Radio, Πρώτο Κανάλι, Melody, NRG, ΕΡΑ, Studio E, Nitro Radio, Λάμψη και ΒΗΜΑ FM.

Για τις ανάγκες του αγώνα λειτούργησε οργανωμένο γραφείο τύπου με διαρκή ροή πληροφόρησης στο www.ioanninalakerun.gr, το οποίο υποστηρίζει η Wapp – development house, και στο Ioannina Lake Run στο facebook.