Χορηγός τροφοδοσίας και τα ΟΚΙ DOKI, με χρώμα και ευκολία

Χορηγός τροφοδοσίας και τα ΟΚΙ DOKI, με χρώμα και ευκολία
Saturday, 10 September 2016

Στους χορηγούς τροφοδοσίας του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων προστίθενται από φέτος τα πλαστικά OKI DOKI, που με τα προϊόντα τους θα προσφέρουν πρακτικές λύσεις για τους οργανωτές και τους αθλητές, βάζοντας παράλληλα και μία χρωματιστή πινελιά στον αγώνα.

Με πλαστικά ποτήρια σε έξι διαφορετικά χρώματα, σακούλες σκουπιδιών και σακούλες για τα αντικείμενα των αθλητών, τα OKI DOKI θα γίνουν πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των 400 και πλέον εθελοντών, που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους σταθμούς τροφοδοσίας, στη διαχείριση των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών και στην καθαριότητα των χώρων.

Τα προϊόντα OKI DOKI είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να συνδυάζουν την ευκολία, την οικονομία και την ευχαρίστηση. Σε όμορφα σχέδια και έντονα χρώματα που φτιάχνουν τη διάθεση και σε πρακτικές συσκευασίες που συμφέρουν. Γιατί να πλένεις ποτήρια όταν μπορείς να πάρεις τα πρακτικά ποτήρια OKI DOKI σε διάφορα χρώματα; Γιατί να τραβιέσαι με το μάζεμα του σπιτιού όταν έχεις τις σακούλες σκουπιδιών OKI DOKI στην οικονομική συσκευασία των 30, που βγαίνουν με ένα τράβηγμα;

OKI DOKI… και όλα καλά!