Ενέργεια και δύναμη με Μακεδονικό Χαλβά

Ενέργεια και δύναμη με Μακεδονικό Χαλβά
Saturday, 09 September 2017

Ενέργεια και δύναμη θα προσφέρει ο Μακεδονικός Χαλβάς στους δρομείς του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων 30 χλμ., την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου. Σε επιλεγμένους σταθμούς τροφοδοσίας στη διαδρομή, οι δρομείς θα μπορούν να εφοδιαστούν με ατομικές συσκευασίες Μακεδονικού Χαλβά, για να πάρουν δύναμη ώστε να φτάσουν στον τερματισμό.

Μια ατομική συσκευασία Μακεδονικού Χαλβά με Σοκολάτα περιμένει, όμως, και τους εθελοντές του Γύρου Λίμνης, με το Γλυκό Που Κάνει Καλό! να προσθέτει τη δική του ιδιαίτερη γευστική πινελιά στην όλη διοργάνωση.

Ο Μακεδονικός Χαλβάς αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για αθλητές όλων των ηλικιών, αλλά και για όσους επιθυμούν μια ισορροπημένη διατροφή. Παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι και διατηρεί ακέραιες όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου αυτού σπόρου. Περιέχει σημαντικές ποσότητες πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, που θεωρούνται απαραίτητα για μια ισορροπημένη διατροφή καθώς επίσης φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Ε και φυλλικό οξύ.

Σημαντική είναι η συμβολή του σουσαμιού και στην ρύθμιση της χοληστερόλης, που σχετίζεται άμεσα με τον μεταβολισμό του λίπους στον ανθρώπινο οργανισμό. Και τα οφέλη δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με μελέτες, οι σπόροι σουσαμιού, χάρη στην σύσταση τους, συμβάλλουν στην πρόληψη καρδιαγγειακών ασθενειών, ενώ παράλληλα, διαθέτουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Τα νέα είναι καλά και για το δέρμα μας, αφού χάρη στις αντιοξειδωτικές αυτές ιδιότητες εξουδετερώνονται οι ελεύθερες ρίζες οξυγόνου στην επιδερμίδα, οι οποίες ευθύνονται για αρκετές καταστροφές, όπως τα εγκαύματα από τον ήλιο και οι ρυτίδες.

Όταν έρθει λοιπόν η ώρα του γλυκού, επιλέγουμε Μακεδονικό Χαλβά… το Γλυκό Που Κάνει Καλό!