Πάει για νέο ρεκόρ συμμετοχών ο Γύρος Λίμνης- Στις 10 Σεπτεμβρίου κλείνουν οι εγγραφές

Πάει για νέο ρεκόρ συμμετοχών ο Γύρος Λίμνης- Στις 10 Σεπτεμβρίου κλείνουν οι εγγραφές
Wednesday, 04 September 2019

Περισσότεροι από 3.000 δρομείς αναμένεται να βρεθούν φέτος στην εκκίνηση του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, καθώς οι μέχρι τώρα εγγραφές προμηνύουν νέο ρεκόρ συμμετοχών.

Δρομείς από κάθε γωνιά της Ελλάδας, από την Κω και τα Κύθηρα έως την Ορεστιάδα και τη Μυτιλήνη, επιλέγουν τον αγώνα των Ιωαννίνων, για μία ακόμη φορά, θέλοντας να βιώσουν την εμπειρία να τρέξουν στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας. Δεκάδες, όμως, θα είναι και οι δρομείς από το εξωτερικό. Πολυπληθέστερη από ποτέ θα είναι η αποστολή από την Κύπρο, ενώ δίπλα από τα νερά της Παμβώτιδας θα τρέξουν δρομείς από τη Γερμανία, τη Μ. Βρετανία, τον Λίβανο, την Αλβανία και άλλες χώρες.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές θα συνεχιστούν στο https://www.ioanninalakerun.gr/pages/participation μέχρι την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, οπότε και θα κλείσει το σύστημα, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα νέων εγγραφών. Μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου συνεχίζονται οι εγγραφές και στο Κέντρο Εγγραφών του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, όπου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και αυτοπροσώπως όσοι επιθυμούν να τρέξουν.

Το Κέντρο Εγγραφών στεγάζεται φέτος σε χώρο των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, υποστηρικτή και φέτος του Γύρου Λίμνης, στην οδό Κωλέττη και Καπλάνη 5, όπου οι άνθρωποι της διοργάνωσης περιμένουν όσους επιθυμούν να πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή για να εγγραφούν, αλλά και για να λύσουν οποιαδήποτε απορία τους. Το Κέντρο Εγγραφών λειτουργεί καθημερινά, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8.30 το βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθώς και το Σάββατο στο πρωινό ωράριο, μέχρι την Πέμπτη πριν τους αγώνες. Πληροφορίες και στο τηλέφωνο 2651607404.

Εκτός από τη δυνατότητα εγγραφής στον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ., στο δυναμικό βάδισμα των 30 χλμ., στους αγώνες των 10 χλμ. και των 5 χλμ., στο Κέντρο Εγγραφών μπορούν να συμπληρώνουν τη σχετική αίτηση και όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στον Παραλίμνιο δρόμο «Μαμά-Καρότσι», στον Παραλίμνιο δρόμο ΑμεΑ και στο Family Run, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, με δωρεάν συμμετοχή.

Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, με μεγάλο χορηγό τη Βίκος Α.Ε., μας περιμένει και φέτος, με επτά διαδρομές, στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου να τερματίσουμε παρέα:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
17.00: Παραλίμνιος Δρόμος 1 χλμ. για ΑΜΕΑ.
17.30: Family Run 1 χλμ.
18:00: Εκκίνηση του Παραλίμνιου Δρόμου «Μαμά –Καρότσι».
18:30: Εκκίνηση του Αγώνα Δρόμου 5χλμ.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου
07.00: Δυναμικό βάδισμα 30χλμ.
08.50: Αγώνας Δρόμου 10χλμ.
09.00: Αγώνας Δρόμου 30χλμ.

Ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων δεν είναι, όμως, μόνο αγώνες. Του αγωνιστικού διημέρου προηγείται μία εβδομάδα γεμάτη εκδηλώσεις πολιτιστικού, περιβαλλοντικού, επιστημονικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου, πάντα με σημείο αναφοράς τη λίμνη Παμβώτιδα. Το ακριβές πρόγραμμα για φέτος βρίσκεται υπό διαμόρφωση και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.