Σύλλογοι Δρομέων και Runners Clubs εκδράμουν στο Ioannina Lake Run

Σύλλογοι Δρομέων και Runners Clubs εκδράμουν στο Ioannina Lake Run
Friday, 24 July 2020

Αρκετές αναμένεται να είναι και φέτος οι οργανωμένες εκδρομές Συλλόγων Δρομέων και Runners Clubs στα Γιάννενα για το Ioannina Lake Run.

Δρομείς από κάθε γωνιά της χώρας σχεδιάζουν να τρέξουν στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας, συνδυάζοντας τη συμμετοχή τους με ένα διήμερο στην πόλη των Ιωαννίνων. Και αυτή την ευκαιρία δίνουν Σύλλογοι Δρομέων και Runners Clubs, που προετοιμάζουν τις εξορμήσεις τους, όπως άλλωστε κάθε χρόνο.

Ήδη έχουν ανακοινωθεί δύο διήμερες εκδρομές από την Αθήνα, από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αθηναίοι Δρομείς», που αποτελούν δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους του δρομικού κινήματος, ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Όσοι θέλουν να ταξιδέψουν μαζί τους, δεν έχουν παρά να απευθυνθούν στους δύο συλλόγους, ενώ όσοι Σύλλογοι Δρομέων διοργανώνουν επίσης εκδρομές για το Ioannina Lake Run καλούνται να το γνωστοποιούν με e-mail στο press@ioanninalakerun.gr για να συμπεριλαμβάνονται στη σχετική λίστα.

Για την εκδρομή του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας δείτε πληροφορίες εδώ

Για την εκδρομή του Α.Π.Σ. «Αθηναίοι Δρομείς» δείτε πληροφορίες εδώ