Η Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει την τοπική οικονομία μέσω του Ioannina Lake Run

Η Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει την τοπική οικονομία μέσω του Ioannina Lake Run
Wednesday, 09 September 2020

Τη συμβολή του Ioannina Lake Run στην τοπική οικονομία αναδεικνύει η στήριξη της διοργάνωσης από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, καθώς μέσω του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στηρίζει τους επαγγελματίες και προβάλει την πόλη στο πανελλήνιο.

Σε μια δύσκολη χρονιά και για τις αθλητικές διοργανώσεις, η Τράπεζα Ηπείρου αποφάσισε να αναβαθμίσει τη συμμετοχή της και από υποστηρικτής τα προηγούμενα τρία χρόνια γίνεται πλέον χορηγός του Ioannina Lake Run. Και φέτος θα είναι αθλοθέτης του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ. απονέμοντας χρηματικό έπαθλο 600 ευρώ στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα, που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, ενώ με 300 ευρώ θα επιβραβευτούν οι δεύτεροι και 150 ευρώ οι τρίτοι. Παράλληλα, υιοθετεί και την επιτυχημένη δράση του Lake Run Proud Partner, που επίσης οργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, έχοντας αγκαλιαστεί από τους επαγγελματίες, που θέλουν να στηρίξουν τη διοργάνωση, κερδίζοντας και οι ίδιοι.
«Σε μία δύσκολη χρονιά, η Τράπεζα Ηπείρου έρχεται και αναβαθμίζει τη χορηγία της. Από υποστηρικτής πλέον γίνεται χορηγός, αλλά και Official Βank Sponsor, στηρίζοντας και τη δράση Lake Run Proud Partner. Μια δράση που έδειξε ότι έχει μέλλον, κάτι που είδε και η Τράπεζα Ηπείρου, αξιολογώντας το, όπως αξιολόγησε και το οικονομικό αποτύπωμα που πρόσφατα παρουσιάσαμε», δήλωσε ο διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου Spuntino.
Τα συγχαρητήριά του για την απόφαση διοργάνωσης του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον, έδωσε ο πρόεδρος της Τράπεζας Ηπείρου Κωνσταντίνος Ζωνίδης. «Δε θα ήταν δυνατόν σε μια τέτοια χρονική στιγμή που έχει γίνει τέτοιος αγώνας για να γίνει αυτή η διοργάνωση, η Τράπεζα Ηπείρου να μη συμμετέχει. Και γι’ αυτό και αναβαθμίσαμε τη συμμετοχή μας», τόνισε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε του χρόνου να είναι πολλοί περισσότεροι οι συμμετέχοντες και οι συνθήκες να ευνοήσουν μια αντάξια των Ιωαννίνων εκδήλωση.
Με συγχαρητήρια για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που δείχνει έμπρακτα ότι βασική αξία και προσανατολισμός αυτού του Γύρου Λίμνης είναι η υγεία όλων των συμμετεχόντων, ξεκίνησε τη δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου Ιωάννης Βουγιούκας. «Δηλώνουμε παρόντες στην επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας και της οικονομίας του τόπου και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι μέσα από το Ioannina Lake Run ενισχύονται οι επαγγελματίες που επλήγησαν από τον κορωνοϊο.
«Στηρίζοντας τον αγώνα, στηρίζουμε τους επαγγελματίες και προβάλουμε την πόλη μας», τόνισε από την πλευρά του και ο εντεταλμένος εκτελεστικός σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου Βασίλης Τσουκανέλης, ο οποίος, και με την ιδιότητα του παλιού αθλητή σημείωσε ότι αυτός ο αγώνας είναι το έναυσμα και μια σηματοδότηση πώς μπορούν να διοργανωθούν αγώνες τον καιρό του κορωνοϊού.

Τι είναι το Lake Run Proud Partner

Στόχος της πρωτοβουλίας Lake Run Proud Partner είναι να ενδυναμώσει τη συνεργασία της διοργάνωσης με τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του τουρισμού και όχι μόνο, καθώς ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων δεν είναι μόνο ένα αμιγώς αθλητικό γεγονός, αλλά ένα event που μπορεί να εμπλέξει ένα μεγάλο κομμάτι των επαγγελματιών της περιοχής.
Κάθε αθλητής, μαζί με το πακέτο συμμετοχής του, που θα περιλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής του, το τσιπάκι χρονομέτρησης και το μπλουζάκι του αγώνα, θα εφοδιάζεται και με ένα βραχιολάκι. Το βραχιολάκι αυτό θα του εξασφαλίζει εκπτώσεις για τις αγορές του σε καταστήματα, για τη διαμονή του στην πόλη και για την είσοδό του σε μουσεία και χώρους πολιτισμού για τις ημέρες πριν και μετά τους αγώνες. Με ένα βραχιολάκι θα εφοδιαστούν και οι εθελοντές.
Η επιτυχία του εγχειρήματος θα κριθεί από τον βαθμό ανταπόκρισης των τοπικών επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, καφετέριες, καταστήματα εστίασης, εμπορικά καταστήματα κ.ά.) και για τον λόγο αυτό καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα https://www.ioanninalakerun.gr/pages/proud_partnersή να αποστείλουν το όνομα και το είδος της επιχείρησης, τηλέφωνο επικοινωνίας, e-mail, διεύθυνση, καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης που επιθυμούν να προσφέρουν (από 10% και πάνω), στην ηλεκτρονική διεύθυνση press@ioanninalakerun.gr.
Οι συνεργάτες του Γύρου Λίμνης θα έρθουν άμεσα σε επαφή μαζί τους, προκειμένου να γίνει η προμήθεια του ειδικού σήματος για την ανάρτηση στην είσοδο της κάθε επιχείρησης.
Από την πλευρά της, η διοργάνωση θα αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της www.ioanninalakerun.gr τα συνεργαζόμενα καταστήματα και τις ειδικές προσφορές, τα οποία θα επικοινωνήσει με δελτία τύπου στα ΜΜΕ και μέσω των κοινωνικών δικτύων, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια του Γύρου Λίμνης θα είναι αναρτημένα σε σημεία της πλατείας Μαβίλη, όπου θα χτυπά η καρδιά των αγώνων.