Αυξάνουν οι συμμετοχές για τον Γύρο Λίμνης και τις Σκυταλοδρομίες Δρόμου

Αυξάνουν οι συμμετοχές για τον Γύρο Λίμνης και τις Σκυταλοδρομίες Δρόμου
Tuesday, 02 September 2014

Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνονται οι συμμετοχές στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, που θα πραγματοποιηθεί το τρίτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Οι ηλεκτρονικές εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα www.ioanninalakerun.gr 

έχουν ξεπεράσει αυτές το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, γεγονός που κάνει τους ανθρώπους του ΑΟ Ποσειδών Ιωαννίνων να πιστεύουν βάσιμα πως θα υπάρξει ρεκόρ συμμετοχών.

Tο μεγαλύτερο ενδιαφέρον εντοπίζεται στον αγώνα των 30 χιλιόμετρων περιμετρικά της Παμβώτιδας, η εκκίνηση του οποίου θα δοθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, στις 9 το πρωί,  από την πλατεία Μαβίλη, ενώ πολλές είναι οι συμμετοχές και για το δυναμικό βάδισμα στην ίδια διαδρομή, αλλά και για τον αγώνα των 10 χιλιομέτρων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 8ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν είτε στην ιστοσελίδα του αγώνα, είτε με την αποστολή της αίτησης (βρίσκεται στην ιστοσελίδα) με φαξ στο 26510 25818 ή με email στο office@ioanninalakerun.gr, καθώς και αυτοπροσώπως με μετρητά στα εξής σημεία:

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

  1. Στο κατάστημα Siontis Athletics στην οδό 28ης Οκτωβρίου 18 (ώρες καταστημάτων).
  2. Στο κατάστημα Sport Zone στην οδό Οπλαρχηγού Πουτέτση 2 & Βλαχλίδη (ώρες καταστημάτων).
  3. Στο κατάστημα Outlet Sport Zone στην οδό Μιχαήλ Αγγέλου 27 (ώρες καταστημάτων).
  4. Στο κατάστημα Adidas Store στην οδό Μιχαήλη Αγγέλου 26 (ώρες καταστημάτων).
  5. Στο γραφείο της ομάδας Κολυμβητήριο Λιμνοπούλας Ιωαννίνων - Πριν την έξοδο του κολυμβητηρίου, 17:00-21:00.

ΑΡΤΑ

  1. Στο κατάστημα Sport Zone στην οδό Σκουφά και Αγίου Κωνσταντίνο 1 (ώρες καταστημάτων).

Αντίτιμο Συμμετοχής

Ατομικά

  • Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 12 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 10 ευρώ.

Ομαδικά (Άνω των 10 ατόμων)

  • Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων, Δυναμικό Βάδην 30χλμ.: 10 ευρώ.
  • Αγώνας Δρόμου 10χλμ: 8 ευρώ.

Το επίσημο τεχνικό t-shirt του αγώνα θα διατίθεται έναντι του ποσού των 5 ευρώ.

Τρόποι Πληρωμής

Online μέσω Paypal: Συμπληρώνοντας την online φόρμα εγγραφής έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας, απευθείας μέσω της υπηρεσίας του Paypal, με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Κατάθεση μέσω Τραπέζης: Μπορείτε να πληρώσετε την συμμετοχή σας με κατάθεση στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό της Τράπεζας Πειραιώς:
ΙΒΑΝ: GR 82 0171 6440 0066 4410 8072 918
Αρ. Λογαριασμού: 6644 - 108072 - 918

ΠΡΟΣΟΧΗ: H κατάθεση είναι δωρεάν και πρέπει να είναι στο όνομα του δρομέα για να μπορεί να πραγματοποιηθεί η ταυτοποίηση των στοιχείων.

Φτιάξε 4άδα και πάρε τη σκυτάλη

Την ίδια στιγμή, όλο και περισσσότεροι φτιάχνουν τις ομάδες τους και ετοιμάζονται για να δηλώσουν συμμετοχή στις Σκυταλοδρομίες Δρόμου, που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα νωρίτερα από τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.

Μετά τη Ραφήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κομοτηνή, τα Γιάννενα παίρνουν τη σκυτάλη μιας νέας πρωτοποριακής σειράς αγώνων με αθλητική και κοινωνική διάσταση, μοναδική για τα Ελληνικά αλλά και διεθνή δεδομένα, που έρχεται να ενισχύσει αλλά και να συμπληρώσει τους επιτυχημένους αγώνες δρόμου που διεξάγονται σε όλη την ελληνική επικράτεια.
Ο 1ος Αγώνας Σκυταλοδρομιών Δρόμου, με την επωνυμία «Ioannina Street Relays 2014», αποτελεί μέρος της σειράς Βίκος Relays 2014 και διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δήμο Ιωαννίνων και τον Αθλητικό Όμιλο «Ποσειδών Ιωαννίνων».
Από τις 5 το απόγευμα, με σημείο αναφοράς την περιοχή των Παλαιών Σφαγείων στην Ακτή Μιαούλη, ομάδες των τεσσάρων δρομέων θα τρέξουν από 2,5 χιλιόμετρα σε έναν αγώνα των 10 χιλιομέτρων, ενώ θα υπάρξουν και πάλι σκυταλοδρομίες (Διαδρομή Kids Relays 1: 4Χ100μ. και Διαδρομή Kids Relays 2: 4Χ200μ.) και για τους μικρούς αθλητές.
Δικαίωμα συμμετοχής
Στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι ανεξαιρέτως, αθλητές και αθλούμενοι ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή στο Ioannina Street Relays, οι αιτούντες να είναι γεννημένοι το 2002 και πριν.
Θα υπάρχουν 3 κατηγορίες, οι οποίες θα είναι:
- Ομάδες Ανδρών
- Ομάδες Γυναικών
- Μικτές Ομάδες (τουλάχιστον 1 άτομο διαφορετικού φύλου στην κάθε ομάδα).
Στον αγώνα των Kids Street Relays 1 μπορούν να πάρουν μέρος μαθητές των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού (α', β' και γ' τάξης).
Στον αγώνα των Kids Street Relays 2 μπορούν να πάρουν μέρος μαθητές των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού (δ', ε' και στ' τάξης).
Δηλώσεις και κόστος συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μόνον ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα www.relays.gr.
Η προθεσμία των ηλεκτρονικών δηλώσεων συμμετοχής για το “Ioannina Street Relays” του Βίκος Relays Series 2014 λήγει την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου (12 το μεσημέρι). Σε περίπτωση που υπάρξουν κενές θέσεις θα γίνει η σχετική ανακοίνωση από τη διοργάνωση.
• Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ για κάθε ομάδα των 4 ατόμων. Σε περίπτωση συλλόγων, ομαδικών εγγραφών, μαθητών, φοιτητών, που θα σχηματίσουν τουλάχιστον 5 ομάδες (από 4 άτομα η κάθε μια), το κόστος συμμετοχής θα είναι 12 ευρώ. Για σχετικές περιπτώσεις θα πρέπει να απευθυνθείτε στη διοργάνωση (email: info@relays.gr), έτσι ώστε να σας σταλεί ειδική φόρμα συμμετοχής.
• Ακυρώσεις και επιστροφή χρημάτων δεν προβλέπονται, ενώ αλλαγές στα μέλη κάθε ομάδας μπορεί να γίνουν δεκτές το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου (12μμ-5μ.μ.) στη γραμματεία των Ioannina Street Relays στην Ακτή Μιαούλη.
• Στις παιδικές σκυταλοδρομίες η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι ομάδες θα είναι των 4 παιδιών που θα τρέξουν 4Χ100μ, ή τα 4Χ200.