Η εταιρεία Βίκος μεγάλος χορηγός του Ioannina Lake Run 2022

Η εταιρεία Βίκος μεγάλος χορηγός του Ioannina Lake Run 2022
Monday, 25 July 2022

Την κοινή τους πορεία συνεχίζουν η εταιρεία Βίκος και το Ioannina Lake Run, μετρώντας αντίστροφα για το μεγάλο ραντεβού του Σεπτεμβρίου στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας.

Η Βίκος Α.Ε. συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα κάθε μεγάλο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός στη χώρα, κάτι που σημαίνει ότι δε θα μπορούσε να λείψει από τη… γραμμή εκκίνησης του Ioannina Lake Run, της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στη Βορειοδυτική Ελλάδα και ενός εκ των κορυφαίων δρομικών εκδηλώσεων της χώρας. Ειδικά τη φετινή χρονιά που όλα δείχνουν πως αναμένεται ρεκόρ συμμετοχών, με δρομείς από όλη τη χώρα και το εξωτερικό να «διψούν» για να τρέξουν στον αγώνα των 30 χλμ., σε μια εξαιρετικού κάλλους διαδρομή γύρω από τη λίμνη Παμβώτιδα, αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες που πλαισιώνουν τη διοργάνωση.

Το Ioannina Lake Run πραγματοποιείται στις 17-18 Σεπτεμβρίου 2022 για 16η χρονιά, έχοντας το προνόμιο να είναι ένας από τους ελάχιστους αγώνες δρόμου που η πανδημία του κορωνοϊού δε σταμάτησε τη… ροή τους. Αυτό που το ξεχωρίζει, πέρα από το ότι διεξάγεται σε ένα μοναδικό τοπίο, είναι ότι αποτελεί έναν αγώνα για όλους, καθώς τον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ., που αποτελεί το βασικό αγωνιστικό event, πλαισιώνουν αγώνες 10 & 5 χλμ., αλλά και ένα Family Run, ο πρωτότυπος αγώνας «Μαμα - Καρότσι», ο Παραλίμνιος Δρόμος για ΑμεΑ και από φέτος ένας αγώνας δρόμου για μαθητές Δημοτικών Σχολείων. Και επιπρόσθετα είναι ένα event με περιβαλλοντικές, κοινωνικές και πολιτιστικές διαστάσεις, καθώς του αγωνιστικού διημέρου προηγείται η Εβδομάδα Λίμνης με ημερίδες, δράσεις για παιδιά, μουσικές εκδηλώσεις, προβολές, δημιουργικά εργαστήρια, εκθέσεις κ.ά. 

Με σταθερό συνοδοιπόρο τη Βίκος Α.Ε., που αποτελεί τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ηπείρου και τον Δήμο Ιωαννιτών, το Ioannina Lake Run σας περιμένει!