Η PUMA ως Χορηγός Αθλητικού Υλικού στο Ioannina Lake Run

Η PUMA ως Χορηγός Αθλητικού Υλικού στο Ioannina Lake Run
Wednesday, 31 August 2022

 Μέλος της οικογένειας του Ioannina Lake Run θα αποτελεί από φέτος η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών PUMA, που, αναγνωρίζοντας την αλματώδη εξέλιξη της διοργάνωσης στη διαδρομή των 16 ετών, αποφάσισε να συνδέσει το όνομα της με τον Γύρο Λίμνης των Ιωαννίνων.

Το Ioannina Lake Run και η PUMA διαπνέονται από κοινή φιλοσοφία, καθώς επενδύουν στην ποιότητα και την καινοτομία, αφήνοντας το στίγμα τους στον χώρο που δραστηριοποιούνται.

 Εδώ και σχεδόν 75 χρόνια η PUMA καταγράφει στο ιστορικό της παγκόσμια ρεκόρ και πρωτιές από τον Abebe Bikila, τον Bill Rodgers, τη Sabrina Mockenhaupt μέχρι και τον Usain Bolt.

 Τα τελευταία χρόνια, η PUMA εξελίσσεται ραγδαία στον χώρο του running, πυροδοτώντας την αλλαγή σε τοπικά δρόμενα, αλλά και στους πιο περιζήτητους μαραθωνίους ανά τον κόσμο.

 Το brand δίνει έμφαση στις υψηλές αποδόσεις, την ταχύτητα και την καινοτομία, παράγοντας κορυφαίο εξοπλισμό με προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Η τελευταία καμπάνια της εταιρείας, “RUN PUMA ”, παρουσιάζει τη συλλογή NITRO, που αποτελείται από τα νέα μοντέλα: Deviate, Deviate Elite Racer, Velocity και Run XX. Τα παραπάνω διαθέτουν καινοτόμες τεχνολογίες, όπως ο αφρός NITRO, η PUMAGRIP και η INNOPLATE, οι οποίες καθιστούν τα παπούτσια εξαιρετικά ελαφριά, άνετα και με μέγιστη επιστροφή ενέργειας.