Παράταση εγγραφών έως τις 9 Σεπτεμβρίου

Παράταση εγγραφών έως τις 9 Σεπτεμβρίου
Wednesday, 07 September 2022

Μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου θα συνεχιστούν οι εγγραφές για το Ioannina Lake Run, προκειμένου να καλυφθεί το έντονο ενδιαφέρον των δρομέων που δεν ολοκλήρωσαν έως τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου την εγγραφή τους.

Όσοι θέλουν να τρέξουν είτε στον αγώνα του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ. την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, είτε στους αγώνες των 10 χλμ, επίσης την Κυριακή, και των 5 χλμ. το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να σπεύσουν να εγγραφούν, καθώς μετά το κλείσιμο του συστήματος δε θα υπάρχει άλλη δυνατότητα. Υπενθυμίζεται πως για να ολοκληρωθεί η εγγραφή στους αγώνες, πρέπει να έχει καταβληθεί το αντίστοιχο αντίτιμο.
Παράλληλα, συνεχίζονται οι εγγραφές για τους αγώνες ψυχαγωγικού χαρακτήρα με δωρεάν συμμετοχή Family Run, «Μαμά Καρότσι», Παραλίμνιος Δρόμος ΑμεΑ, καθώς και για τον αγώνα για μαθητές Δημοτικού Lake Run Kids Race, μέχρις εξαντλήσεως των διαθέσιμων συμμετοχών.
Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο www.ioanninalakerun.gr και στο Κέντρο Εγγραφών στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής», στα Παλιά Σφαγεία (11 το πρωί έως 2 το μεσημέρι και 6 το απόγευμα έως 9 το βράδυ).