«Μαμά-Καρότσι» με τη… γεύση της «Δωδώνη»

«Μαμά-Καρότσι» με τη… γεύση της «Δωδώνη»
Sunday, 11 September 2022

Από ποια ηλικία μπορεί να πάρει μέρος κάποιος σε έναν αγώνα δρόμου; Στο Ioannina Lake Run δεν απαιτείται καν να έχει προλάβει να μπουσουλήσει, χάρη στον πρωτότυπο αγώνα  «Μαμά-Καρότσι».

Και φέτος, μαμάδες θα φορέσουν τα αθλητικά τους, θα δέσουν σφιχτά τα κορδόνια τους και θα βρεθούν στην εκκίνηση για να καλύψουν την απόσταση του 1 χλμ. μαζί με τα παιδιά τους, που θα βρίσκονται στα παιδικά τους καροτσάκια.

Xορηγός του αγώνα είναι, για μια ακόμη χρονιά, η γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», προάγοντας  το μήνυμα πως ο αθλητισμός είναι για όλους.

Ο Παραλίμνιος Δρόμος «Μαμά-Καρότσι» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 2 το μεσημέρι είτε κατεβάζοντας τη φόρμα εγγραφής, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και προωθώντας τη στο secretary@ioanninalakerun.gr, είτε στο Κέντρο Εγγραφών που λειτουργεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημ. Χατζής» (Παλιά Σφαγεία), καθημερινά (11.00-14.00 και 18.00-21.00).