Οι κορυφαίοι τρέχουν στο "ΒΙΚΟΣ RELAYS"

Οι κορυφαίοι τρέχουν στο "ΒΙΚΟΣ RELAYS"
Thursday, 11 September 2014

Οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές δίνουν το παρών στο Ioannina Street Relays, στο απόλυτα αθλητικό τριήμερο στις 19-21 Σεπτεμβρίου! Μετά τον Σπύρο Γιαννιώτη, κορυφαίο Έλληνα αθλητή την τελευταία τριετία, παρούσα στις Σκυταλοδρομίες Δρόμου των Ιωαννίνων θα δώσει και η Κατερίνα Νικολαϊδου, κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια για το 2013!

Σκυτάλη παίρνει και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κωπηλασίας, η οποία θα έχει στην δική της τετράδα τρεις συναθλητές της από την Ήπειρο! Μαζί με την 22χρονη πρωταθλήτρια θα τρέξουν… εντός έδρας ο Στέφανος Ντούσκος, η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Κατερίνα Ζέρβα.
Πρόκειται για μια μοναδική συνύπαρξη των κορυφαίων αθλητών της χώρας, οι οποίοι με τη συμμετοχή τους δίνουν σκυτάλη στις συνεργασίες, την φιλία και τις ανθρώπινες σχέσεις μέσω του Ioannina Street Relays.
Οι Σκυταλοδρομίες Δρόμου 10 χιλιομέτρων έκαναν την εμφάνισή τους φέτος την Άνοιξη και στα Ιωάννινα θα γίνει το τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου η τέταρτη στάση, μετά την Ραφήνα, την Θεσσαλονίκη και τη Κομοτηνή. Πρόκειται για κορυφαίο αθλητικό και κοινωνικό γεγονός, που απευθύνεται σε απλούς αθλούμενους πολίτες και ήδη έχει προσελκύσει χιλιάδες κόσμου.
Οι εγγραφές για τον αγώνα των Ιωαννίνων έχουν ήδη ξεκινήσει. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο www.relays.gr έως τις 17 Σεπτεμβρίου, ενώ στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης υπάρχουν λεπτομέρειες και για την δια ζώσης δήλωση συμμετοχής σε συγκεκριμένα σημεία των Ιωαννίνων και της Άρτας.
Η Κατερίνα Νικολαΐδου
Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια για το 2013 έχει προσφέρει στην ελληνική κωπηλασία και τον ελληνικό αθλητισμό ουκ ολίγα μετάλλια. Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2013 στη Σεβίλλη και το 2014 στο Βελιγράδι με σκιφ ελαφρών βαρών, ενώ φέτος κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που έγινε στο Άμστερνταμ. Ήταν επίσης πρώτη στους Μεσογειακούς Αγώνες 2013 στη Μερσίνα. Ανήκει στον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης.