Δωρεάν συμμετοχή στη "Novasports Running Team"

Δωρεάν συμμετοχή στη "Novasports Running Team"
Thursday, 18 September 2014

Η αντίστροφη μέτρηση για τις σκυταλοδρομίες των Ιωαννίνων έχει ξεκινήσει! Το ενδιαφέρον των Γιαννιωτών και όχι μόνο είναι μεγάλο για τον ξεχωριστό αγώνα, που δίνει σκυτάλη στις συνεργασίες και την ανάπτυξη των ανθρώπινων σχέσεων, γι' αυτό και αποφασίστηκε να δοθεί παράταση στις δωρεάν εγγραφές για την δημιουργία της "Novasports Running Team"!

Είναι η πρώτη φορά που τα αθλητικά κανάλια της Nova φτιάχνουν τις δικές τους ομάδες για να συμμετέχουν στα 4χ2500μ. των Βίκος Street Relays και ήδη το ενδιαφέρον για την προσφορά των δωρεάν συμμετοχών είναι μεγάλο για το μοναδικό ομαδικό αγώνα δρόμου στην Ελλάδα, ο οποίος απευθύνεται σε όλους του απλούς πολίτες ανεξαρτήτου φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης.

Γι αυτό και οι διοργανωτές των Street Relays, σε συνεργασία με τη Nova αποφάσισαν να επεκτείνουν την προσφορά και όποιοι δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι σήμερα, μπορούν να το κάνουν εντελώς δωρεάν με εγγραφή στη "Novasports Running Team" σε όλα τα καταστήματα Forthnet Ιωαννίνων, έως και την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου (ώρα 18:00).