«Τέχνης επί άθλων» και τα στεφάνια των νικητών στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

«Τέχνης επί άθλων» και τα στεφάνια των νικητών στο Μουσείο Αργυροτεχνίας
Wednesday, 05 September 2018

Μια εικαστική έκθεση και ένα δημιουργικό εργαστήρι οργανώνει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Ποσειδώνα Ιωαννίνων, στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, με αφορμή τον 12ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων.

Από τις 12 έως τις 23 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάζεται η έκθεση εικαστικών έργων με τίτλο «Τέχνης επί άθλων». Δεκαεφτά καλλιτέχνες, μέλη του Σωματείου Πτυχιούχων Ανωτάτων Σχολών Εικαστικών Τεχνών Ηπείρου, φιλοτεχνούν έργα ζωγραφικής, χαρακτικής και γλυπτικής, εμπνεόμενα από τα βραβεία, τους άθλους και το περιβάλλον της λίμνης των Ιωαννίνων. Η επίσημη παρουσίαση της έκθεσης θα γίνει την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα.

Την ίδια ημέρα, με ώρα έναρξης στις 5 το απόγευμα, διοργανώνεται στο Μουσείο Αργυροτεχνίας και ένα δημιουργικό εργαστήρι για παιδιά, ηλικίας 6 έως 12 ετών. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν τα στεφάνια για τους νικητές των αγώνων του 12ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2651064065 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00). Τα υλικά παρέχονται δωρεάν.