Έκαναν πετάλι στον Γύρο της Λίμνης

Έκαναν πετάλι στον Γύρο της Λίμνης
Friday, 21 September 2018

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 ποδηλατών πραγματοποιήθηκε η ποδηλατοβόλτα 30 χλμ. στη διαδρομή του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, με τίτλο «Ποδηλατώ τον γύρο της Παμβώτιδας», που συνδιοργάνωσαν το απόγευμα της Παρασκευής ο δήμος Ιωαννιτών, ο Α.Ο. Ποσειδών, η ΑΜΚΕ Limni και οι Ποδηλάτες της Τετάρτης.

Μια εκδήλωση που ήταν η τελευταία της Εβδομάδας Λίμνης και η οποία εντασσόταν και στις δράσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας. Οι ποδηλάτες, συνοδεία δικυκλιστών της Τροχαίας Ιωαννίνων και οχημάτων της διοργάνωσης, απόλαυσαν μια όμορφη βόλτα, κάνοντας ολιγόλεπτες στάσεις στη Δραμπάτοβα, τους Λογγάδες και σε ένα από τα γεφυράκια του παραλίμνιου πεζόδρομου-ποδηλατόδρομου, όπου ξεδίψασαν με Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος».

Για μια μοναδική ευκαιρία για όσους ασχολούνται με το ποδήλατο να κάνουν μια πανέμορφη διαδρομή, αλλά και για να παρακινήσουν ακόμη περισσότερους να πάρουν το ποδήλατό τους και να συμμετέχουν τα επόμενα χρόνια, έκανε λόγο η πρόεδρος του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων Αγνή Δρίμτζια. «Είναι η πρώτη χρονιά, που το διοργανώνουμε και με τις παρατηρήσεις, που πιθανώς να υπάρξουν, θα προχωρήσουμε σε βελτιώσεις, ώστε αυτή η ποδηλατοβόλτα να γίνει αναπόσπαστο μέρος των εκδηλώσεων του Γύρου Λίμνης τα επόμενα χρόνια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ελπίζουμε αυτός ο ποδηλατικός Γύρος Λίμνης να είναι μια αφορμή να πληθύνουν τα ποδήλατα στα Γιάννεα και να δοθεί περισσότερος χώρος για τα ποδήλατα εκτός από τα αυτοκίνητα, σημείωσε από την πλευρά του ο Κώστας Νούτσος από τους Ποδηλάτες της Τετάρτης.

(Η φωτό είναι του Πέτρου Ζήση)